Ksendza popila batine

Started by Bred, 05-07-2007, 15:10:07

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Bred

Ksenija Pajèin povreðena u tuèi
Autor: E. B. | 
Pop pevaèica Ksenija Pajèin primljena je u noæi izmeðu ponedeljka i utorka u beogradsku Hitnu pomoæ odakle je prevezena u Ortopedsku kliniku na Banjici. Kako saznajemo, Ksenija je povreðena na jednoj roðendanskoj ¾urci, gde je u ko¹kanju dobila nekoliko udaraca.

- Ksenija je primljena u 3 sata ujutru sa povredama kolena i glave, u vidno alkoholisanom stanju. Iz Hitne pomoæi prebaèena je na Ortopediju gde je dalje zbrinuta - rekli su nam u Hitnoj pomoæi.
Gradom su juèe kolale razne prièe. Ona koja se najèe¹æe mogla èuti, jeste da je Ksenija povreðena u tuèi na jednoj roðendanskoj ¾urci, kada ju je neko od aktera iznenadnog okr¹aja nekoliko puta udario fla¹om u glavu i telo.
S druge strane, tetka poznate pevaèice Verica Ala¹eviæ za „Blic“ tvrdi da nikakve tuèe nije bilo i da se Ksenija povredila sluèajno.
- Ksenija je bila na porodiènom okupljanju u Zemunu sa svojim drugom i njegovom sestrom. Odatle su oti¹li u Ksenijin stan na Vo¾dovcu da prenoæe. Odjednom je do¹lo do burne svaðe izmeðu brata i sestre, ¹to je Ksenija poku¹ala da spreèi. Poku¹avajuæi da ih smiri, sluèajno je odgurnuta, pala je i povredila kolena na ivicu staklenog stola. Kada je videla krv i ranu, pozvala je Hitnu pomoæ koja je do¹la vrlo brzo, a i kom¹ije su pritekle u pomoæ - ka¾e Verica Ala¹eviæ i dodaje da se Ksenija sada oseæa jako dobro, ali da je i dalje pod jakim stresom zbog svega ¹to joj se desilo.

blic

Sole

Quote from: Bred on 05-07-2007, 15:10:07
...poznate pevačice ...
:trfr:
pevacica?  :hmm
sam ja nesto propustila?
jao, jao, kako bih ja nju :batina
salim se, ja sam fina :luda, nego ona bas i nije...
ali, kad tetka POZNATE PEVACICE kaze, da verujemo...;-)

*

Poku¹avajuæi da ih smiri, sluèajno je odgurnuta, pala je i povredila kolena na ivicu staklenog stola.

:hmm kako li je samo uspela?

dodaje da se Ksenija sada oseæa jako dobro, ali da je i dalje pod jakim stresom zbog svega ¹to joj se desilo.

Pod jakim stresom zato sto su se brat i sestra svadjali i sto je ona povredila kolena... Ne deluje tako krhko?! Dobro, oporavice se... Ako je samo to!

tarantulica

Quote from: * on 12-07-2007, 08:54:54

Poku¹avajuæi da ih smiri, sluèajno je odgurnuta, pala je i povredila kolena na ivicu staklenog stola.

:hmm kako li je samo uspela?

Koordinacija pokreta je njena specijalnost  :trfr:

igrackica

Meni nije smesno, ko zna sta je tu sve bilo. Ne branim je, apsolutno mi nije simpaticna, ali zao mi je svakoga ko je povredjen na bilo koji nacin. Na kraju krajeva, ne bi isla u urgentni u pola noci da je ocesala kolena niti bi joj hitna pomoc zbog toga dosla!