Pitanja brucosa

Started by Girl, 10-07-2007, 08:54:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred

OK, buduce kolege a sadasnji brucosi ne mesajte se u ovu temu jer ona vas ne kaci  :wink:

vlada89

Ispravka Brede,mi smo i sada kolege ;)

Sole

dobro, hteo je da kaze da je taj ustupak samo za ovu godinu i nema veze sa vama!  :cvet
i tako i vi treba da mislite i ne obazirete se na ovo (sem da se radujete sa nama  :ziveli ) vec da radite vredno i redovno polazete kolokvijume i ispite da ne bi posle bilo  :wall::F:batina:namcor

dakle, iskoristite jos koji dan (ovo vec postaje dosadno  .blah. ) i kad krenete pocnite od starta da se navikavate na fax!

i ne gledajte nas koji se mucimo, vec se ucite da ne treba tako i ne plasite se, tad ce sve da dodje na svoje.

mikele

Quote from: __Zmajche on 25-09-2007, 13:48:33
Joj kako mi je trip kad vidim njih kako se muce......a mi cemo isto tako sledece godine.........
PANIKAAAAAAAAA
Гледајте то мало са светлије стране.Као што неко рече,упознаћете нове људе,ново друштво,биће разноразних журки(надам се да ћемо ове године и по први пут после ко зна колико времена организовати бруцошијаду,али бићете о томе благовремено обавештени),па онда иде медицинијада и тако даље и тако ближе. :wink:
Све у свему,неће вам се све свести само на учење.
А што се мучења тиче,верујте ми,вама је сада много боље него нама који студирамо по старом програму,тако да...
Само опуштено :1

vlada89

Sve to stoji,ali nekako je lakse kad znas da ne moras sve da das,da mozes bar 1 da kiksnes.. Mislim nije toliki pritisak...Bar meni  :H

Maslacak

Poenta je da kad se ISPRAVNO uvede Bolonja, program bude takav da nema nikakvog razloga da se "kiksne". A pritisak je pritisak, svejedno jurio li uslov, ili èi¹æenje godine...svede se na isto :wink:

Ovakav kakav je program bio nama do sad, praktièno nije bilo moguæe èi¹æenje svake godine (èast jaako retkim izuzecima), tako da se sve svodi manje vi¹e na: samo da dam uslov. A to ba¹ i nije dobro.

_sanja_

ma bice nam dobro , videcete :) pozdrav svima, mene nece biti vise ovde..bar neko vreme jer u bg-u necu imati komp., a sutra palim za bg!  :~  :~  :~   :cvet   CAOS  :wink:

Girl

Proradice, valjda uskoro, racunarski centar na samom fakultetu, pa ces moci preko njega da ides na svoj omiljeni forum  :happy:

A da vas, starije, pitam, na koji predmet moramo od samog pocetka da obratimo (najvecu) paznju? Ili sve moramo da ucimo od prvog dana?

Sole

najpametnije je od starta uciti sve po malo.
posebno je bitno da ispolazes kolokvijume kako bi mogla na ispit.
npr., profesorka matematike ce vam verovatno reci kao sto je i nama kada je pravo vreme da pocnete da obnavljate za usmeni, on je malo zeznut.
onda, Organsku I takodje radite redovno.
najbitnije je da izlazite na kolokvijume, nemojte da odustajete, tako sticete sigurnost.
:cvet

za pocetak ispolazite 2 polusemestralna ispita, odnosno matematiku i uvod, a citajte biologiju i obratite paznju na O1.
napravite sebi plan!

Wlada

Јел се толерише кашњење на предавања и вежбе??

nasty girl

t pitanje je vec neko postavi..

sto se tice predavnja zavisi od profesora do profesora dal ce vas pustiti, a na vezebe je pozeljno da se ne kasni, jer maju obicaj da te ne prime pa tikazu da cekas sledecu grupu...

shiky

Ne smete da kasnite kod Vlade iz organske 2,nece vas pustiti ni posle 5 min...

Sole

ja i kad sam dosla minut ranije pa me nije pustio!  :roll:
zato, u II semestru vodite racuna o predavanjima iz O2 i dolazite 5 minuta ranije.  :cvet
uglavnom pustaju iz ostalih predmeta, ali moze da se zadesi i suprotno.

na vezbe ne bi trebalo da kasnite, sto kaze Nasty mogu samo da vam kazu da odradite u sledecoj ili nekoj drugoj grupi, a gubljenje vremena cekajuci je nesto sto vam zaista nije potrebno.   :wink:

Bla_bla_blaaaa

Jedno glupo pitanje....Kaze mi drugarica da za stipendiju ako na kraju nemas prosek iznad 8.5 vracas pare...Da li je to tacno?

nasty girl

Stipendija e ne vraaca,a kredit se vraca...