Pitanja brucosa

Started by Girl, 10-07-2007, 08:54:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

_sanja_

cvjetic, evo mozes meni da budes mentor, ako zelis :)  :~

cvjetic

jupiii!eto moze,dogovorile smo se! :wink: :cvet

Bred

jos je rano za to :!:

Wlada

Jel zna neko kada se bira strani jezik? I da li ce i ove godine moci da se uzme nemacki...cuo sam da je profesor/ka OK... :hm :help:

josefina87

U drugom semestru zvanièno!
Ne znam ¹ta da ti ka¾em jer sam ja engleski polagala,ali iz prièe..bilo ih je jako malo i svi su ok pro¹li!

Wlada

A sto se tice engleskog...Jel tesko kao sto se prica?? Nacuo sam i da je profesorka smanjila kriterijum posto su svi pobegli na druge jezike  :run

josefina87

dosta je ljudi pobeglo,ali nas je opet bilo dovoljno! :>
i nije bilo te¹ko-redovno radi¹ testove,pa pismeni i usmeni na kraju..nisam èula da je iko pao.. :happy:
mada se testovi koliko ja znam nisu radili na drugim jezicima(samo na engl i francuskom) :hm

Wlada

Kada ce se skloniti "Padobranac"  :K

Bred

[off]kad napises 5 poruka[/off]  :K

ArUeNaWiThRa

e da to za jezike, ja bih skroz volela nemacki da uzmem, pa jel neko zna kako je na nemackom?

Sole

meni je bilo superiska! :K
profesorka je ok, nema nekih velikih cimanja, kol'ko znas toliko i dobijes. :K

za ispit prevedes 3 teksta i napises o sebi i to joj predas, a onda te ona malo seta kroz knjigu i posle pita konverzaciju.

Bred

kolege  brucosi, iscitajte odgovarajuce teme u forumu I godina, tu cete naci vecinu informacija kakav je koji predmet a i profesorima na njemu, kao i ispiti :wink:

Wlada

Namece se pitanje da li je bolje uzeti engleski koji inace SVAKO makar solidno zna sa zeznutom profesorkom, ili nemacki sa ok profesorkom ali nikakvim znanjem :hm

__Zmajche

Wlado, skroz si u pravu.......mi u srednjoj prakticno da nismo ni imali nemacki.....kakva bre konverzacija na nemackom :(
Engleski svi znamo bar za 6

Wlada

Sad sam, po savetu Breda, pogledao temu Strani jezici i koliko sam shvatio imacemo mogucnost da prisustvujemo predavanjima i engl i ostalih jezika (kako okarakterisase "potpis prof nije bitan") tako da cemo moci da se odlucimo koji cemo jezik polagati mnogo kasnije...
PS Valjda vise necu biti "Padobranac"  :smekerica: