Pitanja brucosa

Started by Girl, 10-07-2007, 08:54:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

ArUeNaWiThRa

a cisto da vas pitam, na koje predmete treba od pocetka da bas onako obracam paznju od pocetka? ok, verovatno na sve. al koji su bas da kazem zaje*ani?onako po misljenju vecine ljudi

Masha

Quote from: __Zmajche on 09-09-2007, 21:31:22
Wlado, skroz si u pravu.......mi u srednjoj prakticno da nismo ni imali nemacki.....kakva bre konverzacija na nemackom :(
Engleski svi znamo bar za 6

Sto se tice jezika, tacno je da se engleski uci u svim skolama od osnovne skole. Shodno tome se podrazumeva da je vecini studenata bolji engleski od nekog drugog stranog jezika koji su ucili. Tako da je i na ispitu prisutan taj stav, mislim na konverzaciju. Mnogo veci nivo je potreban na ispitu iz engleskog nego nekog drugog stranog jezika.

minica

Quote from: ArUeNaWiThRa on 09-09-2007, 22:04:28
a cisto da vas pitam, na koje predmete treba od pocetka da bas onako obracam paznju od pocetka? ok, verovatno na sve. al koji su bas da kazem zaje*ani?onako po misljenju vecine ljudi
Srpski po meni

whatever

Quote from: ArUeNaWiThRa on 09-09-2007, 22:04:28

Хмм, Органска, Органска а можда још и Органска :)): Шалу на страну, моја топла препорука је да од самог почетка идете на консултације кад год вам професорка каже да има термин. Сви су иницијално у фазону `ма шта ћу ја тамо, немам шта да је питам...` (бар сам ја овако размишљао тада) али после, у недељи пред колоквијум, буде зилион људи а задаци који се раде на консултацијама много олакшавају полагање колоквијума. А док не положите колоквијуме, не можете на испит. А и смањујете могућност да ће на Органској 2 бити: `Шта то беше Мајклова адиција?` али добро, то је далеко...

Осим тога, пазите и на математику, она генерално не представља проблем, али ће први колоквијум да вам дође веома брзо (већ крајем октобра), па немојте да се изненадите, радите задатке са вежби, будите у току. И надајте се да вам неће запасти асистент  . Објашњава тако да човек постане суицидалан након пола сата на вежбама  :wall: Али добро, игноришите овај коментар, можда је увежбао у међувремену  :roll:

Bred

minice, mirna :!
poslusajte whateverea  :wink:

vlada89

Daj sta vam je za te jezike,to ce biti najlakse ja mislim. A nor ja sto nemam pojma kako se koji instrument zove u laboratoriji? Znaci ja pojma nemam kako cu vezbe da radim, epruvetu sam drzao pozda 5x u zivotu  a005

lycos

kakve vezbe  :wall: uzivaj jos 20 dana..  :ziveli

Masha

Quote from: vlada89 on 10-09-2007, 08:58:32
Daj sta vam je za te jezike,to ce biti najlakse ja mislim. A nor ja sto nemam pojma kako se koji instrument zove u laboratoriji? Znaci ja pojma nemam kako cu vezbe da radim, epruvetu sam drzao pozda 5x u zivotu  a005

Vlado, hahaha, naucices i to. Mislim da u nekom praktikumu imas nacrtan pribor sa imenima. Nemoj da brines.

Wlada

Jel ce biti vremena za studentske ekskurzije ili da zaboravimo na to?  :bokmal:

Cecilly

Quote from: whatever on 10-09-2007, 00:46:46
А док не положите колоквијуме, не можете на испит.

:hmm
Zar nije sustina kolokvijuma u tome da smanje gradivo koje dolazi na ispit,a ne da budu uslov za izlazak na ispit?
Ili to vazi samo za organsku?

whatever

Quote from: Cecilly on 10-09-2007, 10:54:52
:hmm
Zar nije sustina kolokvijuma u tome da smanje gradivo koje dolazi na ispit,a ne da budu uslov za izlazak na ispit?
Ili to vazi samo za organsku?

Да бисте изашли на испите из Органске 1, Опште и неорганске, Аналитичке 1 итд. морате да положите колоквијуме. То не значи да они нису ослобађајући - то што положите на колоквијумима не полажете на испиту, али прво морате да положите колоквијуме да бисте сакупили минималних 36 предиспитних поена за излазак на испит. Све ће вам бити објашњено, професорке са Института за неорганску су веома предусретљиве и ово ће вам испричати на првом предавању.

*

Quote from: Wlada on 10-09-2007, 10:43:47
Jel ce biti vremena za studentske ekskurzije ili da zaboravimo na to?  :bokmal:

Bice, kako nece biti, pa i mi smo ljudi od krvi i mesa, samo je fora u tome da se lepo organizujete  :ziveli :~

Bred

ali to u visim godinama...

*

[off] Admine, nemoj da plasis podmladak [/off]  :F

vlada89

Meni su trenutno na kraj pameti putovanja i ekskurzije... Trenutno proucavam erlenmajer  :help: salim se... A sta se desava kad se polomi nesto na vazbama, placa ko polomi ili..?