Pitanja brucosa

Started by Girl, 10-07-2007, 08:54:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

*

Zavisi od instituta do instituta, negde placate to sto vi LICNO polomili, a nedge se placa kolektivna steta...
Uglavnom, placa se... A nekad se i ne zna sta se placa!!

[off] Ja ne znam sto se opterecujete tim sitnicama, sve ce vam se samo kasti, uzivajte jos ove 3 nedelje [/off]  :ziveli :~

Wlada

Kafic naravno bojkotujemo i mi  :djavo puc

Bred

ArUeNaWiThRa

e kako nas raspodele? u koliko grupa i po kom principu? prezimena?
i ocemo imati predavanja na kojim  ce biti tipa cela I god ili bar tako gomila nas iz razlicitih grupa?
e da koji su profesori onako najzeznutiji, tj koji vaze za teroriste?

Wlada

Zasto se niko nije setio da na stanici preko puta faksa postavi neke klupice za sedenje ili makar pecurke da se branimo od kise?? Nije da smo babe ali ne moramo bas svi da, kad doje zima stojimo na kisi... Ili bismo mozda svi trebali prvo kola da nabavimo :>

mikele

Quote from: Wlada on 12-09-2007, 11:19:13
Zasto se niko nije setio da na stanici preko puta faksa postavi neke klupice za sedenje ili makar pecurke da se branimo od kise?? Nije da smo babe ali ne moramo bas svi da, kad doje zima stojimo na kisi... Ili bismo mozda svi trebali prvo kola da nabavimo :>
Драги пријатељу наићићеш ти на још xy ствари на факсу за које се ''наводно'' нико није сетио,али то је тако како је.
У принципу постављање тих клупа и печурки је вероватно у надлежности града или општине Вождовац,али факс би могао да пошаље неки допис или шта већ па да се то погура.Али за сада нема ништа од тога,иако је преко потребно.

Bred

Quote from: ArUeNaWiThRa on 12-09-2007, 10:59:48
e kako nas raspodele? u koliko grupa i po kom principu? prezimena?
i ocemo imati predavanja na kojim  ce biti tipa cela I god ili bar tako gomila nas iz razlicitih grupa?
e da koji su profesori onako najzeznutiji, tj koji vaze za teroriste?
pretrazi forum, znam da su ama to isto pitali brucosi prosle godine  :wink:

Wlada

Ako bi mogao da das makar odprilike gde se nalazi ta tema (kada bi stavio link bilo bi jos bolje) MNOOOGO bi nam pomogao  :Bog  :Bog

ArUeNaWiThRa

veoma jako pomogao. pliiiiiz! :a nije da nisam pokusala da nadjem, ali ovaj forum nije mali i prosto se izgubih, a i stalno me odvlace druge teme :K

znam da postoji search al sta god mi je palo na pamet da ukucam izbaci mi nesto nevezano...

whatever

http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,1704.0.html

Већина одговора на страни 3. Прочитајте и остало  :cvet

*

Ne znam da li ima nekih promena po Bolonji, ali post vidim da se mucite i ne mozete da nadjete temu, ja cu vam reci kako je nama bilo...
Nas u grupe rasporedjivali po prezimenu... E sad, ako su vezbe u laboratoriji, te grupice su od po 20-ak studenata, a ako su vezbe u amfiteatru, kao sto je slucaj sa matematikom i neogranskom (stehiometrija) onda spoje po 2 ove male grupe...
A predavanja su nama bila fakultativna, kod vas je vec drugacije, tako da ne znam kako je to kod vas - na to neka odgovori neko od kolega ko je odslusao prvu...
A sto se tice profesora, posetite teme od I-V godine, ogovarani su i profesori...
Sve u svemu, moje je misljenje, da do trece godine nema razloga da se plasite, svi su stvarno bili ok...
A kasnije... Pa, iskustva su raznolika :ohwell:
Eto :cvet

I, kao sto rekoh jos pre, uzivajte jos ovo malo vremena koliko vam je ostalo!
Vremenom ce te se i vi uigrati... Kad smo mi upisivali fax, ovaj forum nije postojao, pa vidite da smo zivi i zdravi!

:~

[off] Ali, evo sad vidim da je kolega whatever postavio link, tako da... [/off] :K

Wlada

E ljudi svtarnno ste SUPER!!!  :Bog  :Bog  :cvet  :cvet  :pljes:  :pljes:

HVALA  :>  :>

Bla_bla_blaaaa

e sad smo se informisali...spremni smo :P

Wlada

Spremni djavola! Jeste da svi jedva cekaju da krenu predavanja, ali kad pomislim da me ceka minimum 5 godina mukotrpnog rada, mnogo krvi i znoja, nervoze i podocnjaka do kraja zivota... Al opet, nije da nema i uzbudjenja :roll:

Bla_bla_blaaaa

ja vala ne cekam jedva da krene fax...sto se mene tice, moze da saceka jos godinu dana :D