Pitanja brucosa

Started by Girl, 10-07-2007, 08:54:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Bla_bla_blaaaa

e to nisam pitala....dovoljno mi da znam samo kad da odem...Vlado ne lupetaj....c c c necu vise da se druzim s narcisima...strasno

_sanja_

pa super, nije rano :) to ce verovatno biti nesto kratko? cisto da uzmemo raspored i to...

Bla_bla_blaaaa

axaxa....samo se ti nadaj....neeeeeeeeeeecu da sedim u onoj dzungli svaki dan po 8 sati....znaci fax je u najgoroj pustari.... :(

nasty girl

nije toliko lose...naviknes se vremenom.. :igra: :igra: :igra:

whatever

Quote from: _sanja_ on 14-09-2007, 20:14:27
pa super, nije rano :) to ce verovatno biti nesto kratko? cisto da uzmemo raspored i to...

:siza: :siza: :siza: :116:
Од првог дана имате сва предавања, ми смо са факса првог дана отишли око 14 мислим. То сам и ја мислио, прво предавање, дође декан, поздрави се, нешто исприча, па `ајде кући. Кад ето ти Зоране, пали пројектор, и креће са Органском 1  :116: После ње је уследило још пар њих, мада нису сви предавали  :cvet А од дана 2 па надаље, до 15-16 па вежбе  :wink: Али немојте да се бринете, стекне се кондиција брзо  :cvet

У чекај, или је то колегиница била иронична :)

vlada89

Bla be,salim se.. Znaci od prvog dana pocinje tortura? Strasno... A neko ce i da zivi u toj pustari  :F

Wlada

Izasao je raspored predavanja za I semestar MF i MB, nalazi se u vitrini kod makete faksa, nemam pojma koji je to amfiteatar, valjda 3  :hmm

vlada89

Naravno mi van Beograda ne mozemo ni na koji nacin na budemo obavesteni jer je poznato koliko se redovno sajt azurira.. :F

Wlada

Zamlio bih nekog od starijih studenata da ako slucajno danas ide na faks objavi ovde raspored predavanja  :>

nasty girl

bice objavljeno na sajtu fakulteta, uvek bude...

__Zmajche

hehe
Bice objavljeno.......hm...........tridesetog uvece :)

nasty girl

oa nece bas 30 uvece...

uglavnom bude objavljeno deset dana ranije...

a gde se vama to zuri? :hmm

__Zmajche

Ma nigde nam se ne zuri.....:)
Ja bih krenula i u novembru ako moze :)
Nego da na vreme budemo obavesteni...........

nasty girl

pa meni bas izgleda kao da vam se zuri..
:trfr: :trfr:
bicete obavesteni na vreme a i ako ne budete okrenete broj telefona i saznate.. :igra:

__Zmajche