Pitanja brucosa

Started by Girl, 10-07-2007, 08:54:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Wlada

RASPORED predavanja za brucose oba smera:

http://www.pharmacy.bg.ac.yu/studije/raspored-predavanja.pdf (http://www.pharmacy.bg.ac.yu/studije/raspored-predavanja.pdf)

vlada89

Kao raspored casova  :K  A jel ce izaci na internetu podela po grupama?

nasty girl

ne
podela na grupe ce biti izvresena kasnije i spisak vezbi cete gledati na oglasnim tablama instituta....

Wlada

Te grupe koliko znam vaze samo za vreme vezbi, a predavanja imamo svi zajedno  :hm  
Racunajmo da ce razvrstavati po prezimenima. Tako razmatrajuci shvatio sam da u mojoj buducoj grupi nece biti niko meni poznat...  :shock

nasty girl

uvek u prvoj godini razvrstavaju po prezimenima...

i skroz si u pravu grupe vaze za vezbe, a na predavanjima ste svi zajedno...

Cecilly

Vidim, imamo u rasporedu jednu nedelju slobodnu?

Jel se zna zasto?

nasty girl

zbog ispitnog roka...

zabica

Quote from: Cecilly on 15-09-2007, 21:50:57
Vidim, imamo u rasporedu jednu nedelju slobodnu?

Jel se zna zasto?
zbog polusemestralnih ispita koje slusate samo dva meseca i onda imate odmah rok da to polazete

vlada89

Lol..SAMO dva meseca  :happy:

_sanja_

meni ovaj raspored uopste nije jasan, pa ako moze neko da mi objasni malo o cemu se radi. sta ce biti cetvrtkom i petkom? vezbe? posto nema  raspored za te dane. a i jel samo ova prva strana vazi za nas...mislim stvarno mi nije jasno  :help2:

whatever

За вас важе прве две стране, прва страна је распоред предавања до новембарског `рока` када имате слободну недељу у којој су вам испити из Увода у фармацију и Математике, друга страна вам је распоред од тада до краја првог семестра.

Четвртком и петком су вежбе, али то не искључује могућност да ће неки од вас имати вежбе и између понедељка и среде, као ни могућност да неки од вас (све ово зависи од групе у коју западнете за вежбе, то ћете видети на Институтима) неће морати сваки дан на факс.

Masha

Sanja, predavanja su vam ponedeljkom, utorkom i sredom. Onim danima kada nemate predavanja neko ce imati vezbe. Ne znaci da cete svi imati vezbe cetvrtkom i petkom. Neko ce deo svojih vezbi odraditi onim danima kada ima i predavanja pa ce biti veliki srecnik jer ce, u najmanju ruku, imati petak slobodan. Dakle, dani za predavanja su vam navedeni, ostalim danima ce neko morati da dolazi na faks, a neko ne, sve zavisi od rasporeda za vezbe.

_sanja_

Masha, Whatever , hvala puno  :cvet

__Zmajche

Tnx.......taman sam se zabrinula sta je sa cetvrtkom i petkom :)

Bla_bla_blaaaa

Wlada...pa ljudi koji su sedeli oko tebe na prijemnom ce biti verovatno u tvojoj grupi! Na koje slovo se prezivas? :happy: