Pitanja brucosa

Started by Girl, 10-07-2007, 08:54:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bla_bla_blaaaa

sto se tice predavanja svi imamo zajedno(MB i MF), sem organske hem?

Bred

Wiseguy

Quote from: Bla_bla_blaaaa on 16-09-2007, 17:51:22
Wlada...pa ljudi koji su sedeli oko tebe na prijemnom ce biti verovatno u tvojoj grupi! Na koje slovo se prezivas? :happy:
Bla bla, to jeste tacno, ali ako uzmes u obzir da je oko 50 % otpalo na prijemnom, a i celokupnu atmosferu tada, postavlja se pitanje da li si mogla da vidis dovoljno daleko da svi oko tebe nisu poispadali?  :wink:

Wiseguy

E, da, umalo ne zaboravih,
Ko je malo lutao po forumu, shvatio je da treba cekati da se profesori izjasne povodom toga pa kupovati knjige, ali me interesuje da li je bolje ici na jeftiniju kombinaciju i kopirati knjige ili kupovati nove zbog cuvanja (pretpostavljam da ima nekih koje je preporucljivo kupovati u originalu), i tako, stvari na tu temu...
Rece mi jedna drugarica da je ok kombinacija sacekati sajam knjiga koji se dogadja uglavnom sredinom do krajem oktobra, pa ja da pitam koliko je u pravu i da podelim informaciju sa kolegama brucosima  :wink:

Bred

U pravu je koleginica  :wink:

__Zmajche

Mogu da pitam da li neko zna dokle tacno ide linija 25? Na koliko staje od fakulteta? :roll:

aziraphale

poslednja stanica 25ice, pa se popnes uzbrdo citavih 50 metara.

__Zmajche

Girl

Sladak gest zahvalnosti!  :happy:
Ako uhvatimo 25 tu negde kod trga, koliko nam treba vremenski do posl. stanice?

nasty girl

25 ne ide kod trga... :hmm

vlada89

Sta se desi ako zaksnite na predavanja?

Ps Brede,uhvacen si kako stavljas i brises post ovde  :K

nasty girl

mozda te pusti da udjes ,a mozda i ne...zavisi kako ko...

aziraphale

Quote from: Girl on 17-09-2007, 14:21:15
Sladak gest zahvalnosti!  :happy:
Ako uhvatimo 25 tu negde kod trga, koliko nam treba vremenski do posl. stanice?

oko trga ti je najbolje da sednes u 31 pa onda da sidjes kod narodne biblioteke. nakon toga udjes u 33 ili 39. otprilike ti treba oko 30-40 minuta minuta. mada ako je guzva moze da se otegne.

varijanta sa 25icom ti je da na trgu hvatas 26, sidjes od kalenicja neku stanicu i na istoj hvatas 25. mislim da ti je ta varijanta nesto duza.

Bred

Quote from: vlada89 on 17-09-2007, 14:57:24
Sta se desi ako zaksnite na predavanja?

Ps Brede,uhvacen si kako stavljas i brises post ovde  :K
yeap, nasty i ja smo u isto vreme odgovorili  :K

Girl

Hvala, Aziraphale!
Ne znam zasto mi se cinilo da sam vidjala 25-icu kod trga... :hmm