Pitanja brucosa

Started by Girl, 10-07-2007, 08:54:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Sole

vise ces se zaglaviti ako ides ovako tramvajem i 33-ojkom.
mislim da ti je bolja solucija sa 25icom.  :wink:

__Zmajche

Quote from: mikele on 20-09-2007, 11:45:27
Па требала си негде ближе да нађеш стан,јер ово ти није баш згодно.
Можеш евентуално трамвајем до славије па на 33-ку.Мада то ти се на исто сведе,два превоза ти не гину
Nije imalo sanse za stan blize...ovo je stan kucnih prijatelja :(
Ok, hvala svima u svakom slucaju, snaci cu se nekako :)

whatever

Свакако ти је најбоље трамвајем до Вука. Ако евентуално на Булевару наступи колапс због неке кише (трамваји тада обично реше да се мало одморе  :K), имаш и опцију да се спустиш пешака до Војислава Илића, нахваташ неки тролејбус, па до Славије, али ово само у ванредним околностима, око Црвеног крста је вечито застој :cvet Два превоза у сваком случају...

shiky

Znas kako,mozes kod Cvetka da hvatas 46,pa da predjes na 25,mislim da je to na uglu Gospodara Vucica i Maksim Gorkog..a mozes i da ides do vrha Ustanicke,pa hvatas 50 i ides ili do Kumodraske,gde hvatas 25 ili 39,ili mozes da produzis jos jednu stanicu do Trosarine,gde hvatas 33...Ja idem sa 50,pa presedam,i treba nekih pola sata,plus minus 10min,zavisi od saobracaja  :cvet

Bred

cek zar ne moze 50icu negde ranije da hvata?

shiky

Ne,pocetna je na vrhu Ustanicke  :cvet

Bla_bla_blaaaa

a mozda nekako da dodjes do sumica pa na 50 a onda na 25...Mada 25icom od vuka do faxa ti treba oko pola sata...

Bla_bla_blaaaa

nego imam pitanje jedno! Da li nosimo index kad idemo na predavanja?

Sole

ma ne.
samo na kolokvijume i ispite.
:cvet

shiky

Quote from: Bla_bla_blaaaa on 20-09-2007, 14:46:27
a mozda nekako da dodjes do sumica pa na 50 a onda na 25...Mada 25icom od vuka do faxa ti treba oko pola sata...

Nema potrebe da ide do Sumica,one su nesto posle Konjarnika,ti si verovatno mislila na tu stanicu na raskrsnici V.Ilica i Ustanicke,ali opet ona da bi dosla i do te stanice svakako bi usla u 50 na pocetnoj  :cvet

Wiseguy

Da li ima nekih suludih iznenadnih propitivanja na predavanjima ili vezbama? Posebno me to interesuje za sam pocetak, za kasnije cu valjda da budem spreman  :wink:

whatever

Зорана (Органска хемија) уме да се мало прошета по амфитеатру и некога нешто приупита (са све бубицом, да га сви чују :K), али ако тај неко нешто лупи (а чини ми се да смо сви лупили  :)):) нема никаквих санкција, осим што се осећаш непријатно.

За вежбе морате да будете спремни, увек ће вам рећи шта треба да знате за следећи пут. То увек урадите, да не бисте губили поене без потребе, није то неки посао...

marijabgd88

A na organskoj na pocetku predaje Zorana...? A Vladimir...? Sta je sa njim...?

whatever

Он предаје Органску 2, то је други семестар, посебан предмет.

Darker

Quote from: __Zmajche on 20-09-2007, 11:31:22
Posto sam nala stan kod cvetkove pijace, moracu da idem do Vuka....pa odatle 25icom do fakulteta...pa mi je to pomalo daleko jer zaobilazim!
Da ne zna neko kracu relaciju? Kojim busevima?
Tnx unapred  :H :H

Macanko, ubedljivo najkraæa(jo¹ bitnije-najbr¾a!I sa sedenjem!) relacija odatle je: uhvati¹ bilo koji tramvaj do ustanièke. Siðe¹ niz ustanièku 20 metara do poèetne 50-ice. Izraèuna¹ gde æe otprilike da stane i kad naiðe( a nailazi u ¹picu na svakih 8 minuta recimo) sedne¹. vozi¹ se nekih 15 minuta do Trnasporta(pominjane Kumodra¹ke). Siðe¹, preðe¹ ulicu i na stanici saèeka¹ 25 ILI  39(kad malo omatori¹, neviðeno æe te mrzeti da se penje¹ onih 50 metara od poèetne 25-ice :K)

Do faxa ti, zavisno od èekanja i gu¾ve u saobraæaju, treba od pola sata do 50 minuta. Sa sedenjem(i to je jedna od vrlo bitnih stavki, jer mo¾e¹ da èita¹ knjigu, 24h, neke druge novine, a ja sam masu ve¾bi spremio ba¹ u basu).
Jesu tri prevoza, ali ako ima¹ markicu-isplati se vrlo :wink: