Pitanja brucosa

Started by Girl, 10-07-2007, 08:54:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bla_bla_blaaaa

meni se cini da bas ne treba duze od pola sata tom trasom o kojoj pricas darker!

__Zmajche

Hvala Darkeru,pomogao si mi  :ziveli

suzaa1988

ne¹to sam naèula, pa me zanima da li je taèno,imamo li u toku prve dve nedelje ve¾be?

AquArius

Moze se desiti da imate vezbe i prvog dana fakulteta.
Da ne budete iznenadjeni.

Dobro dosli!
Na fakultet.

:cvet

__Zmajche

hehe
Iz vase price...stekla sam utisak kao da iskacu iza svakog coska i samo kazu SURPRISE.....VEZBEEEEEEEEE.......
Pa valjda bi nas obavestili da prvog dana imamo vezbe....tamo je raspored predavanja.....
Ili gresim? :(

nasty girl

ja koliko se secam men su pocele vezbe druge nedelje fakulteta....

AquArius

ja koliko se secam,
a davno bese to  :> ,
neke grupe su u prvoj godini imale prvog dana vezbe iz matematike

I to predavanja su se zavrsila npr. u 13h,
a mata pocela u pet.

Ali vezbe predstavljaju male zajednice, ponosnih clanova,
koji se medjusobno ispomazu, istom mukom saterani u razlicite coskove ..

tako da Zmajche no worry  :happy:

ivilija

Prvog dana necete sigurno imati vezbe a za drugi nisam sigurna???

Wlada

A kada ce nam mantili postati neophodni?? Jel vec na prvim vezbama?

vlada89

Ne bi me cudilo da prvi dan imamo i ispit :D Ne znam zasto nas plasite,ja mislim da ce prvi dan na faxu biti super, samo sto ce nam ruke otpasti od pisanja i (ne)forme  :happy: A da,treba i izbegavati neke ljude  puc

*

Mantil vam je potreban i na prvim vezbama, naravno laboratorijskim :)
A sto se tice pocetka vezbi, nama su neke pocele prve nedelje, ali ne i prvog dana, a neke cak druge, ali ne znam kako je sada po Bolonji... :hmm

Wiseguy

Quote from: vlada89 on 22-09-2007, 19:37:13
Ne znam zasto nas plasite,ja mislim da ce prvi dan na faxu biti super, samo sto ce nam ruke otpasti od pisanja i (ne)forme  :happy:
E, ne znam zasto, ali i ja mislim da ce prvi dani na faksu biti ekstra. Ipak nam je sve novo, kako ljudi, tako i pravila i obicaji (kao da pricam o malom, interesantnom i globalno ponositom narodu - farmaceutskom  :wink:)

vlada89

To je taj duh kolega  :>

whatever

Прве недеље ћете највероватније имати само вежбе из математике, јер предмет траје јако кратко.

Што се тиче других предмета, вежбе почињу друге недеље. Мантил вам у првом семестру треба само за вежбе из Опште и неорганске (немојте да га заборављате, техничарке то не воле, први пут вам нико ништа неће рећи), у другом делу семестра за Анатомију. Тако је бар било код нас...

По питању првог дана, видим да имате математику, ту ћете се мало расписати  :wink:

vlada89

A ja nemam blage veze...sta se radi na vezbama iz matematike? :)