Pitanja brucosa

Started by Girl, 10-07-2007, 08:54:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vlada89

Drage moje/dragi moji:

Selim se za BGD pa me jedno vreme nece biti na forumu (da znam nedostajacu vam  a005)!!! Hvala svima na pomoci, razmeni misljenja, prepucavanju i sl  :cvet Pa kolege, vidimo se uostalom i na faxu  :happy:

Cec@

dva malo glupa pitanja ...ok pocinju predavanja u ponedeljak,ali u koliko sati bi mi trebali da budemo na faxu,i sta od stvari da ponesem?  :help2:

Sole

ponesi radno odelo, asov, motiku, kisobran i jos nesto da se presvuces!  .blah.
e, salim se...  :wink: :wink: :wink:

mada je nekad ono gore potrebno!  .blah.

ma, ne sekiraj se nista, treba ti neka sveska cisto da zapises ako vam krenu pisanija odmah, a mislim da hoce jer mi tog prvog dana samo bios nismo pisali.
i dodjes na vreme, samo nemoj da kasnis.  :cvet :cvet :cvet

(ne znam na kakve si stvari mislila...)
ne treba ni index ni mantil, ne nosi se na predavanja.

ponesi dobro raspolozenje!
zamalo da zaboravim.

pig_am_am

i uzivaj u upoznavanju. meni je prva godina bila najlepsa.

[doduse,ne znam kakve ce boti buduce...]

Bla_bla_blaaaa

a nemamo nikakav svecani docek? :(

znaci an svakom faxu prvi dan svecani docek i te fore, a nas ce odma u amfiteatar i pisi brate....

Sole

e bas tako!  :ohwell:
znam kod moje drugarice na faxu ide prvo svecana dodela indexa, pa slikanje neko, ovo, ono, bas fino sve!  :)):
ali, kod nas...  :roll: :nonono:

MiKy

i na ekonomiji pocinje 02.10 nastava, jer je 01.10 svezani docek i pozdrav dekana  :smekerica:

marer_86

Quote from: Bla_bla_blaaaa on 29-09-2007, 19:21:52
a nemamo nikakav svecani docek? :(

znaci an svakom faxu prvi dan svecani docek i te fore, a nas ce odma u amfiteatar i pisi brate....

oglase se dekan i prodekan za nastavu u amfitetru ... i to ti je to ... nastavlja se sa predavanjem u istom danu koliko se ja secam

BK

marer_86

jedina razlika - sada ce se vama obracati novoizabrani dekan i prodekan  :wink:

SRECNO LJUDI I DOBRO NAM DOSLI

Bla_bla_blaaaa

A nema potrebe da dolazimo ranije...posto se sad siri vest da treba da budemo u 8 tamo, da bi nam se obratio dekan?

Darker

Daj ljudi nemojte praviti paniku prvog dana, ¹ta æete da radite kad prvog oktobra budete jurili uslov? :hmm :K :K

Bla_bla_blaaaa

Ma ne panicim...nego mi je neki kolega rekao da treba u 8 da budem tamo...svejedno, necu da idem ko bilde tamo u 8...ccc

OCU RAAAASPUST  puc

*

Ma, ljudi, samo polako..
Ja sam prvog dana na faxu zakasnila 15-ak min i to zato sto sam usla u pogresan prevoz jer sam bila pospana, preskocila ceo dekanov govor, koji je, mozete zakljuciti, trajao 15min, i secam se da je nakon toga pocelo predavanje iz fizike...
I, sta mi fali? Evo, nadamo se da upisujemo V...
Realno, mislim da nista nisam propustila za tih 15min :K

I, DA, AJ SRECNO VAM BILO TOKOM CELIH STUDIJA, NE SAMO NA PRVOJ!!! :cvet

pig_am_am

:16: lepo se provedite sutra  :K