Septembarski rok

Started by BK, 13-07-2007, 12:37:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BK

Potvrda ispita je od 2.9. do 5.9. od 9 do 13h, tako mi rekose danas na institutu i da obavestim druge.Mada vidim da je 2.9. nedelja tako da onda od 3.9.

mikele

А јел се зна када ће бити испит,тј од када креће?

Murakami

Da stvarno !!!
Plasi me ovo rano potvrdjivanje !!! :help:

irena

Ispit se UVEK potvrdjuje od 1. do 5. u mesecu. Dodjes tamo kod tehnicarke, kazes kod kog si profesora, ona te stavi na spisak i kaze ti da dodjes, sad cu odvaliti datum, npr.12. septembra sa indexom, jer ce tad istaci tacne datume polaganja sa spiskovima. Oni ce na toj potvrdi, 3.-5.sept. znati OKVIRNE datume kad profesori ispituju. U principu, svo troje su vrlo korektni i uglavnom ispituju od 20. do 25. u mesecu.

mikele

Quote from: irena on 07-08-2007, 13:54:10
Ispit se UVEK potvrdjuje od 1. do 5. u mesecu. Dodjes tamo kod tehnicarke, kazes kod kog si profesora, ona te stavi na spisak i kaze ti da dodjes, sad cu odvaliti datum, npr.12. septembra sa indexom, jer ce tad istaci tacne datume polaganja sa spiskovima. Oni ce na toj potvrdi, 3.-5.sept. znati OKVIRNE datume kad profesori ispituju. U principu, svo troje su vrlo korektni i uglavnom ispituju od 20. do 25. u mesecu.
Ирена хвала на лепим вестима :cvet

sladjafarm

Ljudi znali neko kada ce izaci spiskovi? jel ide neko do faxa danas da pogleda?

tarantulica

Juèe je bio poslednji dan za prijavu, mislim da nema ¹anse da veæ danas izaðu spiskovi...
Realno je u petak ili u ponedeljak...  :cvet

sladjafarm

Hvala tarantulice,ali mi je neka koleginica rekla da su njoj rekli da su sutra spiskovi...mozda je leto ucinolo svoje,mozda su se odmorili pa sada mogu ranije da izbace spiskove... :lol: :wave: :K

jecapereca

Quote from: sladjafarm on 29-08-2007, 10:22:39
Hvala tarantulice,ali mi je neka koleginica rekla da su njoj rekli da su sutra spiskovi...mozda je leto ucinolo svoje,mozda su se odmorili pa sada mogu ranije da izbace spiskove... :lol: :wave: :K
Cisto sumnjam! :nonono:

tarantulica

Ok, ko sazna, neka odmah javlja!

Do tad, na ¹trebanje  :police:

cvjetic

posto vec rekose ljudi na nekoj drugoj temi da sutra izlaze svi spiskovi za raspored po profesorima,eto sutra ce da budu spiskovi.. :>

Nina

Јел зна неко кад ће да испитује професор Угрешић?

Naomy

Ugresic pita od 19., predaja indexa je 14. do 10h

jovana

kada pocinje usmeni iz farmakologije