Madona – previ¹e bogata i previ¹e vitka

Started by tarantulica, 22-07-2007, 13:27:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tarantulica

Madona – previ¹e bogata i previ¹e vitka

Iako se ka¾e da nikada ne mo¾ete biti "previ¹e bogati i previ¹e vitki", Madona je uspela da opovrgne tu teoriju. Kraljica popa zabrinula je paparace koji su je "uhvatili" dok je i¹la na poslovni sastanak, obuèena u usku bluzu sa kratkim rukavima, tako da su joj ruke bile potpuno otkrivene.

Osim ¹to je zastra¹ujuæe mr¹ava i ¹to na rukama nema ni mrvicu masnog tkiva, i mi¹iæi su joj neprirodno definisani.

Kada su te slike dospele u javnost, pojavilo se nekoliko teorija: jedni ka¾u da je takav izgled posledica zdrave ishrane i naèina ¾ivota, dok drugi misle da je nemoguæe postiæi takav izgled samo ishranom i tvrde da je u pitanju preterano ve¾banje, prenosi "Dejli mejl" (Daily Mail).

Ima i onih koji su ubedjeni da je sve to rezultat Power Plate-a, "èudesne sprave", koja je za kratko vreme postigla veliku popularnost, po¹to, kako tvrde proizvodjaèi, njena vibrirajuæa platforma pru¾a korisnicima rezultate jednake jednom satu ve¾banja u teretani za svega 15 minuta.

Za rast popularnosti ove ma¹ine zaslu¾na je upravo Madona, po¹to je prodaja, uprkos visokoj ceni od gotovo 7.000 funti, porasla nakon ¹to se proèulo da ju je ona kupila.

(MONDO)

Shta god da je, meni se ne dopada ovakav izgled...

malena

Jao ni meni... Strava i uzas...  :bljak: Pa zamisli da te zagrli ovakvim rukama...  :bljak:

pig_am_am

Quote from: malena on 22-07-2007, 18:14:01
Jao ni meni... Strava i uzas...  :bljak: Pa zamisli da te zagrli ovakvim rukama...  :bljak:
hahahahahahahaha.....
ma ovo je fotomontaaaazaaaaa...

jecapereca

Ja isto mislim da nije tako strasno u prirodi kao sto je ispalo na slici.
Inace poznato je da Madona puno vezba i zdravo se hrani

pig_am_am

jecapereca

moze da prica ko sta hoce ali Madona je Madona.
Svaka joj cast i za uspeh i za izgled u tim godinama, kondiciju,transformacije..naravno i za mjuzu odnosno za pesme i albume koje je do sada objavila

pig_am_am

...ja joj se bas nesto i ne divim.al dobro,u pravu si.kad pogledam ostale...
a sta je ona uradila sa zubima? jel jos ima ono mesto za zub br. nula?
ja nesto ne primecujem...

Bred

Konobarica pop kraljica
Autor: Neven D¾odan | Foto: beta/ap |

Pop zvezda Madona proslavila je u subotu svoj pedeseti roðendan. U dru¹tvu supruga Gaja Rièija do¹la je uveèe u klub „Volstead“, ne skidajuæi osmeh sa lica i kada su je ispred ulaza saèekali brojni fotoreporteri. Madona je napuniv¹i pedeset godina i dalje neprikosnovena kraljica pop muzike, ¹to je i dokazala uspe¹nim poslednjim albumom „Hard Candy“, koji je jedan od najprodavanijih ¹irom sveta.

Madona Luiza Èikone roðena je 16. avgusta 1958. u mesta¹cu Bej Siti u Mièigenu, a sa osam godina dodala je ime Veronika, po ¾eni koja je, prema Bibliji, obrisala suze Isusu na putu ka Golgoti. Bez majke je ostala u petoj godini, a otac se o¾enio kuænom pomoænicom. Prvi mu¹karac koji je imao veliki uticaj na mladu Madonu bio je Kristofer Flin, njen instruktor plesa, koji je kasnije umro od side. ®eleæi da pobegne iz Mièigena, sa samo 35 dolara u d¾epu Madona je stigla u Njujork. Prvo je konobarisala, a zatim je postala igraèica na svetskoj turneji Patrika Hernandesa. Svoje glasovne sposobnosti isprobala je u grupi „Brekfast club“, ali se grupa ubrzo raspala, pa je sa tada¹njim deèkom odnela snimke jednom njujor¹kom di-d¾eju koji ih je prosledio u izdavaèku kuæu „Sire records“.

Vladavina duga 25 godina
Prvi album „Madonna“ objavila je 1983, hitovi su postale numere „Holiday“ i „Everybody“, a njena suverena vladavina svetskom pop scenom poèela je 1984. nakon ploèe „Like a Virgin“, s koje su, osim naslovne numere, veliki hitovi postale i pesme „Material Girl“ i „Into the Groove“. To je bilo dovoljno da krene na prvu turneju, a 1985. godine èasopisi „Plejboj“ i „Penthaus“ objavljuju njene rane radove, erotske fotografije s kraja sedamdesetih godina. Uspeh je bio zagarantovan ali malo ko je tada mogao da pretpostavi koliko æe ova karijera da traje.
U narednih dvadesetak godina Madona je nastavila seriju hitova, koji su odmah po objavljivanju zauzimali prva mesta na svetskim top listama: „Like A Prayer“, „Papa Don’t Preach“, „Vogue“, „Justify My Love“... Mnoge je polovinom osamdesetih ¹okirao njen spot „Open your heart“, a ona je bila sreæna sa svojim tada¹njim mu¾em, glumcem ©onom Penom. Godine 1987. uèestvuje i u prvom filmu „Ko je ta devojka“, ubrzo papa Ivan Pavao II apeluje na Italijane da ne odlaze na njene koncerte zbog kori¹tenja hri¹æanske mitologije na njenoj tada¹njoj turneji „Who’s That Girl“.

Samo za odrasle
Èetvrti Madonin album „Like a prayer“ predstavlja prelomnu taèku u njenoj karijeri, a spot za istoimenu pesmu jedan je od najrevolucionarnijih spotova svih vremena. Posle neverovatnog uspeha ovog albuma pevaèica je snimila film „Dik Trejsi“, a kroz muziku iz filma izdvojila se pesma „Vogue“ koja je ubrzo postala planetarni disko hit, a druga numera „Sooner or Later“ dobila je „Oskara“ za najbolju pesmu iz filma. Uspe¹na i kontroverzna Madona i¹la je svakim albumom sve dalje, pa je tako sa numerom i spotom „Justify My Love“ izazvala skandal zbog eksplicitnih seksualnih scena, pa je to prvi njen spot koji je zabranjen na MTV-u. Devedesetih je objavila provokativnu knjigu „Sex“, a zatim i album „Erotica“ koji je bio obele¾en nalepnicom „samo za odrasle“. Ovaj, kao i nekoliko narednih albuma nisu prodati u ogromnim tira¾ima, a tek su kasnije postali popularni. Madona je pratila i diktirala muzièke trendove, ¹to se primeæuje u zvuku na njenim novijim albumima. Do sada je objavila 11 albuma, koji su ¹irom sveta prodati u vi¹e od 200 miliona primeraka. Od prethodne turneje „Confessions“, koja je odr¾ana 2006, Madona je zaradila 260 miliona dolara, ¹to je najveæa zarada koju je neka pevaèica ikada inkasirala. U oktobru pro¹le godine Madona je otvorila novu stranicu u istoriji muzike - sa koncertnom kompanijom „Live nation“ potpisala je desetogodi¹nji ugovor vredan 120 miliona dolara.

Ljubavni ®ivot
Tokom karijere Madonu su povezivali sa brojnim poznatim mu¹karcima, meðu kojima su Voren Biti, Toni Vord, Vanila Ajs, Denis Rodman, Karlos Leon... Pop ikona se dva puta udavala, prvo za glumca ©ona Pena, sa kojim je bila u braku èetiri godine, a trenutno je udata sa reditelja Gaja Rièija. Madona ima troje dece, od kojih je jedno usvojeno - Dejvid Banda iz Malavija, oko èijeg usvajanja se podiglo mnogo pra¹ine. Tablodi su tokom godine u vi¹e navrata pisali da je brak pitanje dana, ali sudeæi po njihovom dr¾anju u poslednje vreme - Madona i Rièi jo¹ dugo æe biti zajedno.

U Budvi na jesen
Madona æe 25. septembra nastupiti na pla¾i Jaz u Budvi u sklopu svetske turneje „Sticky & Sweet“, koja poèinje 23. avgusta koncertom u Kardifu. Za koncert na Jazu ¹tampano je 66.000 karata po ceni od 35,70 evra (prostor ispred bine) i 200 evra (VIP), a moguæe je kupiti i paket aran¾man (ulaznica i prevoz), pa, na primer, u „Tiketlajnu“ ulaznice sa povratnom autobuskom kartom ko¹taju 6.850, 10.850 i 22.200 dinara. Za koncert u Crnoj Gori do sada je prodato vi¹e od 25.000 ulaznica.

Najupeèatljiviji momenti Karijere
1982. potpisala ugovor sa izdavaèkom kuæom „Sire records“
1984. izdala svoj drugi album „Like a Virgin“, koji se popeo na prvo mesto amerièke top liste i prodat je u 12 miliona kopija
1985. udala se za ©ona Pena, krenula na prvu turneju, a iste godine publikovane su njene fotografije na kojima je pozirala naga
1987. snimila film „Ko je ta devojka“
1989. razvela se od ©ona Pena
1992. objavila je knjigu „Sex“ sa eksplicitnim fotografijama i album „Erotica“
1996. rodila æerku Lurd Leon, osvojila „Oskara“ i „Zlatni globus“ za originalnu filmsku pesmu u filmu „Evita“, te „Zlatni globus“ za najbolju ¾ensku ulogu
2000. rodila sina Rokoa i udala se za reditelja Gaja Rièija u ©kotskoj
2003. ljubila se sa Britni Spirs na dodeli MTV nagrada
2006. na turneji „Confessions“ razapela se na krst od „svarovski“ kristala
2008. u sklopu turneje nastupiæe u Crnoj Gori
2007. usvojila dete iz Malavije Dejvida Bandu

blic

Anchyca

Ma ona je pop kraljica i stwarno je zasluzila swaki peni...Preteruje malo sa mishicima,ali Boze moj,njen posao je da bude u formi,ona werowtno woli sebe owakwu inache bi promenila neshto...Meni se lichno ne dopada mnogo,nije zenstweno. Ali opet sa swojih pedeset stwarno izgleda super :)

Bred

pa i ja to kazem - nikad joj ne bih dao 50icu ...  :wink: :K

philoserbiana

gde joj se denuo onaj mladez iznad gornje usne  :K

mirror-girl

Meni Madona nikad nije predstavljala neku lepotu,sto se tice glasa postoji more pevacica koje su daleko kvalitetnije od nje,ali ona je jedina umela da sa tim sto raspolaze napravi tako bombasticnu karijeru da joj svi zavide i na tome joj svaka cast,volim njene pesme,ali ne bih se nesto udubljivala u njene vokalne sposobnosti,jer za mene ona nije samo pevacica,ipak je vise BIZNISMENKA!
Lova do krova,pa poslusajte samo njenju "Material girl"-ta mi je omiljena  :happy:

Bred

:pljes:

sto se tice mladeza , postoje dve mogucnosti:
1. ili ga nije ni imala pa je ovaj dole stavila iz "fazona" (ne znam je, pratim je od skoro ...  :K)
2. mladez je uklonila  :wink:

Slicne teme : Madona-slike (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,1004.0.html)
              Madona na Jazu 25. septembra (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,13995.0.html)

:news:
Razvode se Madona i Gaj Rièi
Autor: Blic online | Foto:Daily mail |

Madona i Gaj Rièi se razvode, saop¹tili su njihovi prijatelji pro¹le noæi, a prenose svetski mediji. Nakon vi¹emeseènih spekulacija, oèekuje se da æe par ipak okonèati svoj osmogodi¹nji brak. Zvanièno saop¹tenje o njihovoj buduænosti oèekuje se uskoro.

Madonina èvrsta odluka da usvoji jo¹ jedno dete iz Afrike navodno je jedan od glavnih razloga za njihov rastanak. Njen suprug se ¾estoko protivio ¹irenju porodice na taj naèin, jer je njihov brak "klimav" jo¹ od pre dve godine kada su usvojili mali¹ana Dejvida Bandu iz Malavija. Kako je reèeno, par je poslednjih meseci imao niz nesuglasica, ali poslednje tri nedelje je postalo toliko napeto da su navodno komunicirali samo preko svojih liènih asistenata.
Madona (50), koja je trenutno na svetskoj turneji, izjavila je da ¾eli da odlo¾i razvod do Nove godine. Meðutim, izgleda da je Gaj Rièi taj koji je odluèio da bi trebalo da krenu svako na svoju stranu - odmah. Par je trebalo da proslavi osmogodi¹njicu braka na Bo¾iæ. On æe se iseliti iz njihovog doma u Merilebonu u Londonu, koji je u Madoninom vlasni¹tvu i useliæe se kuæu u Vilt¹ajeru koja je u njegovom vlasni¹tvu. Nije jo¹ poznato gde æe njihov sin Roko (7), Madonina æerka Lurd (12) i usvojeni sin Dejvid ¾iveti. P
ro¹le noæi blizak prijatelj para je izjavio: "Njih dvoje se stalno svaðaju i brak je na ivici veæ nedeljama. Gaj je bio taj koji je do¹ao do konaènog zakljuèka da je dosta. Planirali su da porade na svom braku u Njujorku posle Madonine svetske turneje , ali je ubrzo postalo jasno da je njihovoj vezi do¹ao kraj".
Gaj ka¾e da njih dvoje trenutno ¾ive odvojene ¾ivote i da Madona provodi previ¹e vremena u teretani, kao i da je opsednuta time da izgleda mlaðe nego ¹to jeste.

Spekulacije o problemima u njihovom braku intezivirali su se nakon ¹to je u javnost iza¹la informacija da je kraljica popa navodno bila u vezi sa igraèem bejzbola njujor¹kih Jenkisa Aleksom Rodrigezom ¹to je ona o¹tro demanotovla.
Par se venèao u zamku Skibo u ©kotskoj u decembru 2000. godine, èetiri meseca nakon ¹to je pevaèica rodila njihovog sina Roka. To je bio prvi brak za re¾isera filma "Dve èaðave dvocevke", ali drugi za pop kraljicu Madonu koja je bila udata za glumca ©ona Pena tokom osamdesetih.

Bred

Madona: Gaj je emotivno retardiran
Autor: Blic online |

Kako navodi britanski tabloid Dejli mejl, Madona nije mogla da se suzdr¾i od napada na uskoro biv¹eg mu¾a Gaja Rièija, kojeg je sinoæ za vreme nastupa u Bostonu nazvala "emotivno retardiranim" i to pred publikom koja je brojala oko 20.000 ljudi.

Pre nego ¹to je izvela pesmu "Miles Away", za koju je ranije rekla da je inspirisana njenom vezom sa Rièijem, kraljica popa je izjavila: "Ova pesma je za emotivno retardirane. Mo¾da poznajete neke ljude koji spadaju u tu kategoriju. Ja definitivno poznajem". Madona je takoðe otvorila koncert pesmom "I'm Not Sorry", posle èega je rekla "Tako je, nije mi ¾ao".

frckica-j

A ¹ta je ona radila toliko godina sa retardiranim mu¾em???  :wall: