Ambrozija

Started by Bred, 24-07-2007, 20:41:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

bas htedoh da pitam za ustupanje rada  :wink:
nista zoe ce to prouciti pa nama prepricati :)

zoe

Quote from: Bred on 27-08-2007, 23:44:47
bas htedoh da pitam za ustupanje rada  :wink:
nista zoe ce to prouciti pa nama prepricati :)

Ако хоћеш петицу, лектиру мораш сам да прочиташ! Ја јесам штребер, са округлим, великим, дебелим цвикерима, али нећу да ме друга деца искоришћавају! :K :nonono:

Bred

ko priznaje, pola mu se prasta :K

To je u interesu nauke! :)

jecapereca

Quote from: Adonis_Vernalis on 02-08-2007, 10:02:23
Evo sta kaze Vikipedija.

Obratite paznju na fotografiju. To NIJE ambrozija...

http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BC%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%B8%D1%98%D0%B0_%28%D0%B1%D0%B8%D1%99%D0%BA%D0%B0%29
Profesore zasto neko ne reaguje i ne stavi "pravu" sliku ambrozije na sajt vikipedije.
I ovako je previse zabluda oko nas

Adonis_Vernalis

Stavio bih ja, ali:

1) nemam svoju fotografiju te biljke, a smatram da nije korektno da tamo kacim tudje;
2) kako se menja sadrzaj Vikipedije? Da li po tim stranicama moze da se pise i brise tek tako?

Darker

Hmmm, mislim da ima opcija za tako ne¹to, a njihovi moderatori veæ proveravaju sadr¾aj, koliko znam...

jecapereca

Quote from: Adonis_Vernalis on 31-08-2007, 08:16:13
Stavio bih ja, ali:

1) nemam svoju fotografiju te biljke, a smatram da nije korektno da tamo kacim tudje;
2) kako se menja sadrzaj Vikipedije? Da li po tim stranicama moze da se pise i brise tek tako?
Prof. ne morate vi da menjate sadrzaj Vikipedije vec da kao lice sa odredjenim znanjem i zvanjem ukazete njihovim moderatorima da to nije "prava" fotografija tj. "prava" ambrozija

Adonis_Vernalis

Ok, ali, koliko vidim, postoji opcija "edit", a znam da je Vikipedija otvorena enciklopedija koju svako moze dopuniti svojim znanjima. No, raspust je prosao, a ja nisam spreman da eksperimentisem sa slobodnim vremenom; tj. nisam spreman da mi ga "cyber limbo" pojede. Obraticu im se, koliko vec danas.

Adonis_Vernalis

Korekcija:

ovo sto se SADA nalazi na Vikipediji:

(http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BC%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%B8%D1%98%D0%B0_%28%D0%B1%D0%B8%D1%99%D0%BA%D0%B0%29)

JESTE ambrozija.

tarantulica

jecapereca

Profesore svaka vam cast!
Izvinite ako sam vas gnjavila oko ambrozije

Adonis_Vernalis

E, najlakse bi bilo da se sad napravim Tosa i pripisem sebi tudje zasluge. Medjutim, promena fotografije na stranici posvecenoj ambroziji u okviru Vikipedije, nije posledica moje intervencije. Posetio sam tu stranicu u zelji da njihovim modovima skrenem paznju, kad ono: ambrozija. Ne bas u cvetu, ali je umesto fotografije blazenog ckalja (Cnicus benedictus, Asteraceae), na istom mestu stajala fotografija ambrozije. Neko je vec intervenisao umesto mene.

zoe

А можда су читали наш форум па увидели грешку :>

Bred

ubuduce nikave intervencije na wikipedii bez konsultacija sa mnom !  :wink:
[da bismo videli sta od materijala na forumu moze da se iskoriste za editovanje i postavljanje foruma u reference na wikipediji]. :wink:
mogli bismo da napravimo neki tekstic o farmakognoziji ili njenom razvoju u Srbiji , objavimo na forumu a zatim deo teksta i na wikipediji  :wink:

Adonis_Vernalis

Si, shefe!

Ali, ko ce taj "poslic" da uradi... tj. to editovanje i postavljanje foruma u reference na Wikipediji?