Potvrdjivanje ispita u septembru

Started by joja, 09-08-2007, 15:52:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

pig_am_am

znaci,onaj ko hoce u drugom terminu,NE potvrdjuje,ma kod koje je profesorke,kao u junu?

Al-Jasmina

Ovako,
potvrdjuje se sve...
Ako izlazis na pismeni potvrdis sutra pismeni
a nakon samog pismenog(kada predajete radove) se izjasnite da li zelite odmah ili u drugi termin
Mislim da ce to asistentkinje lepo same vec objasniti

Ako imas polozen pismeni
opet sutra na potvrdjivanju se valjda izjasnjavas u kom terminu zelis...
eto :cvet

Kremenko

Kod prof. Jelene se NE potvrdjuje izlazak na usmeni.Ko hoce u prvom terminu treba samo da se POJAVI 04.09.,a ko hoce u drugom bice automatski rasporedjen.Spisak bi po toj logici trebao da bude izbacen od utorka,tj.kad se zavrsi usmeni u prvom roku.Kod prof. Marine se potvrdjuje izlazak na usmeni u prvom terminu koji je od 11.09.,a ko hoce u drugom bice rasporedjen.Nadam se da sam dobro razumela... U svakom slucaju,posto spiskovi jos nisu izbaceni i posto se ne zna ko je kod kog profesora,pojavite se sutra.To vam je moj savet,ici cu i ja iako sam se razbolela.

pig_am_am

hvala puno. Ja sam u ns-u,pa ne bih ni dolazila da mi niste sad rekli.Ovako evo me sutra.Hvala

Ako zelite da izadjete u drugom terminu,potvrdjivanje NIJE POTREBNO. Evo mene na fakultetu,spiskovi jos nisu izasli.

Nea

Ajde ako neko moze da javi please da li ce spiskovi izaci danas ili sutra...

pig_am_am

mislim da nece danas. Ako se cimas da dodjes,bolje dodji sutra.Nemoj ko ja danas 100 km sam prevalila ni zbog cega.I sad nazad. Sutra ti idi. Ni iz jednog predmeta nisu izasli spiskovi.

Kremenko

Nema spiskova ni iz jednog predmeta danas!Danas i sutra mogu da potvrde ispit oni koji hoce da polazu u prvom roku.Bice spiskova sutra,nadam se...I ja sam danas bez razloga isla na fakultet...

zoe

Спискови ће бити сутра из свих предмета, али се не зна у које доба.
Техничарка је рекла да код проф. Марине може и сутра да се одговара, ако неко жели. (Наравно, ко је код ње на списку, а касно му је 11. септембра. У међувремену професорка ваљда није у БГ-у)

*

Koliko ja znam, spiskovi za prakticni je trebalo da izadju danas u 12h, a za usmeni ne znam...

zoe

Спискови за практични су изашли. Али спискови из студентске службе са распоредом по професорима нису.

sokobiv

Da li ce staviti spiskove za usmeni na sajt fakulteta?

philoserbiana

bila sam na fakultetu danas oko 10h, tada  nije bilo spiskova za usmeni iz mikroba,a koliko videh ni za druge ispite  :roll:

pig_am_am

To da li ce biti spiskovi na sajtu,cini mi se da ni oni ne znaju,jer nije tu (prof. Dragana,izvinjavam se ako gresim) osoba koja postavlja spiskove na sajt inace.

malena

Izasli su popodne i spiskovi ko je kod kog profesora,malopre mi je javljeno...

pig_am_am

imam jedno pitanje,posto nisam videla da to pise negde. Da li se index predaje dan ranije?
Cisto da ne dobijem po nosu ko na imunologiji :K