Potvrdjivanje ispita u septembru

Started by joja, 09-08-2007, 15:52:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

joja

Caos! Ljudi,da ne zna neko slucajno kada je potvrdjivanje usmenog u septembru? Znam da prvi termin pocinje od 3.eg,al ne znam kad da potvrdim...  :roll:

tarantulica

Pogledaj ovde (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,7682.msg129537.html#msg129537)  :cvet

Kremenko

Da li se 30.potvrdjuje izlazak na usmeni 3.,ili uopste? Zbunjuje me to,posto se usmeni u proslom roku nije potvrdjivao,vec su prema spisku prijavljenih pravili raspored.

zoe

Хм, ја мислим да се потврђује и усмени јер ваљда постоје два термина па би требало и написати у ком термину хоћеш да изађеш :hmm
У сваком случају сам мислила да се прошетам 30. до факса баш због тих микроба...

Kremenko

U junu se potvrdjivalo samo za prvi termin,pretpostavljam da je tako i sad. Pridruzicu ti se i ja u setnji  :wink:

*

Posto su se obrisali postovi od juce, moram opet da kucam :(
Ako sam dobro razumela, potvrda i za prakticni je 30.8., a da li mozda neko zna u koliko sati???
:Bog

Masha

Uvek do sada je bilo od 10-12h tako da verujem da je i sada.

darusaz

Било би згодно да може и онлајн као некада....  :smekerica:

Al-Jasmina

:cvet

Eventualno ako mene kontaktira neko sa zavoda,
buduci da sam ovde smod/mod-
pa da skupim potpise do dogovorenog vremena i onda ovde objavim kome je potvrdjeno?
:hm

willie the scot

da to bi bilo super.
ili da eventualno kontaktira neko h5n1 na mejl jer ovde nesto ne svracaju u zadnje vreme...

darusaz

Quote from: willie the scot on 25-08-2007, 22:06:17
da to bi bilo super.
ili da eventualno kontaktira neko h5n1 na mejl jer ovde nesto ne svracaju u zadnje vreme...
Jolly good idea!  :>

Kremenko

Izbaceni su termini za usmeni u septembru.

prof. Marina
I termin  11.09.
II termin 17.09.

prof.Jelena
I termin  04.09.(za one koji imaju polozen prakticni)
          06.09.(za one koji polazu prakticni)
II termin 14.09.
Potvrdjivanje usmenog je 30.08.(samo se potvrdjuje izlazak u prvom terminu kod prof.Marine).Mislim da sam dobro upamtila termine,a ako nisam korigujte me.

darusaz

Дакле идемо 30. на институт. Вауу.  :smekerica:

Masha

Mislim da treba da znate i da je potvrda od 9-11h.

malena

Meni je danas drugarica potvrdila,vec moze da se potvrdi,ne mora bas tacno 30.Pa kad idete na fax,vi svratite...