Meridijan SuperLiga 2007/2008

Started by mikele, 10-08-2007, 13:02:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

biwi

hulio_salinas

U bre, biwi, kao da si od juče na forumu! Kakav je ovo post? Nemojte takve postove da ostavljate. :cvet

Phenomenon

Pa nemoguce je odrzati vrhunsku formu tokom cele sezone. Kiksevi su sasvim normalna stvar, a i ne bi bilo zanimljivo da napravimo dvocifrenu razliku u jesenjem delu. Bolje je ovako, kiksnemo koji put, damo vam laznu nadu da mozete nesto da uradite i da nas stignete. I taman kad mislite da ste nas stigli prebacimo  u drugu i vratimo stvari na u normalno stanje.

darusaz

Nego jel æe FCRS opet preko penala do pobede protiv "Hajduka" za vikend?  .blah.

U "Novostima" danas pi¹e da jedan od tih ju¾noamerikanaca u FCRS nije zadovoljio i da ima odre¹ene ruke da ode.  :hmm

nasty girl

dobili su preko penala?   :116: :116: :116:

mikele

Да ли не знате или се правите да не знате,али Звезда није добила Хајдук ''преко пенала'',као што је Партизан стигао до изједначења на Бановом брду у 93 минуту,већ је Звезда само оверила победу са беле тачке јер је већ водила 1-0,а Хајдук целу текму није ни шутнуо на гол(Ранђеловић остао неоцењен),тако да нису ни имали никакве шансе да изједначе.
Ето толико,чисто да не буде недоумица :wink:

nasty girl

ja nisam znala za te penala stvarno..

a partizan je imao penal u 93 (tacnije 94 minutu iako je produzetak bio 3 minuta  :K) na JNA, a ne na Banovom Brdu i  igrao je protiv Cukarickog...

edit:
sada sam citala izvesta prvi go je bio slobodan udarac sa 25 m, a drugi penal.... :hmm

edit2
dobili smo Banat 2:0 u gostima  :~ :~ :~ :~

johny cage

dobro je ovo kolo: partizanu pobeda, napretku bod, jos kad bi zvezda kiksirala i super.  :box

nasty girl

bilo bi odlicno kada bi zvezvda kiksnula, ali...

mikele

Насти моја грешка,није било на ББ,већ на ЈНА,али суштина је да је Партизан изједначио на већ поменути начин(ово не значи да пенал није био или да им је неко поклонио пенал,само констатујем) :wink:
А ја се искрено надам да Звезда неће кикснути.Само ми је криво што не могу да идем на текму,морам да штребам a005
Прогноза: 3-1 за Звезду :>

biwi

mikele za sada ti je losa prognoza

nasty girl

Marakana: Tuèa navijaèa i policije
Foto: Beta
Foto: Beta

Fudbaleri Crvene zvezde i Hajduka iz Kule odigrali su nere¹eno, 1:1 u poslednjem meèu 14. kola Meridian Superlige. Utakmicu je obele¾io sukob navijaèa Crvene zvezde i pripadnika ®andarmerije na severnoj tribini "Marakane", tokom pauze u poluvremenu. Incident je poèeo sukobom grupe domaæih navijaèa i jednog policajca u civilu na vrhu tribine ka „istoku”. Situacija je izmakla kontroli kada je policajac, posle poèetnog napada navijaèa, izvadio pi¹tolj i ispalio dva hica u vazduh.

Napadi navijaèa su se nastavili, policijac je pogoðen iz neposredne blizine sa nekoliko baklji, ali je ubrzo iznet sa tribine, posle èega su se pripadnici ®andarmerije, koji su u meðuvremenu intervenisali, povukli.

Kako saznajemo, policajcu su nanete te¹ke telesne povrede i on je hitno prebaèen na VMA.

U meðuvremenu, oko 40 odsto navijaèa je napustilo severnu tribinu. Jedan deo je pre¹ao na "zapad", dok je jedan deo oti¹ao sa stadiona.

Utakmica, odigrana pred oko 10.000 navijaèa, je, bez obzira na nerede, nastavljena, a tokom drugog poluvremena nije bilo dodatnih incidenata na tribinama.

Hajduk je poveo u 44. minutu pogotkom Radivojeviæa, a izjednaèujuæi pogodak za Crvenu zvezdu postigao je Burzanoviæ, iz penala, u 74. minutu.

Obe ekipe meè su zavr¹ile sa igraèem manje. Najpre je Paviæeviæ iskljuèen zbog prekr¹aja nad Koromanom u ¹esnaestercu Kuljana, posle èega je Burzanoviæ postigao izjednaèujuæi pogodak, da bi zatim Milija¹ dobio crveni karton u poslednjim trenucima meèa posle grubog starta nad jednim od gostujuæih fudbalera.

Posle kompletnog 14. kola Meridian Superlige, na tabeli vodi Partizan sa 32 boda, Crvena zvezda ima 4, a Vojvodina 5 bodova manje. Hajduk iz Kule ostaje na pretposlednjoj poziciji, sa 11 bodova iz 14 meèeva.

millyy

poludela sam!!!!!! Da li ce Hajduk u skorije vreme pobediti??? Ovo je vec treca ili cetvrta utakmica za redom kako gubi, pretposlednji je na tabeli, ne bi me cudilo da ispadne iz lige... :shock
Svaka cast Zvezdi!

johny cage

Ma neka ispadne, zasluzio je. Gledao sam Napredak- Hajduk ( 1:0) :box, objektivno hajduk je bio bas los.  napredak je dao gol iz igre ( pavlovic), a imao je i penal ali ga je promasio.

nasty girl

Hajduk nije izgubio, igrao je nereseno... :hmm

Cestitas Zvezdi na neresenom rezultatu, mislim da se to nece svideti ciganima sa foruma, ali evo i ja se pridruzujem cestitka, jer nama to odgovara... :K

a realno i Hajduk i Napredak su krs....a nisu ni zvezda ni partizan daleko od toga...