Medicinijada 2006.

Started by Bred, 11-05-2006, 10:00:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Bred

Quote from: jecaLjudi, ide li neko na medicinijadu?

Nema nesto da se prica o tome (ili nisam videla), pa rekoh da vidim ima li zainteresovanih na ovom forumu da malo i o tome caskamo...

lijepa bosanka

Pa nije valjda da niko ni¹ta ne zna kako su pro¹li na¹i na medicinijadi do sada!!???

AquArius

Fudbaleri uzeli zlato.
Rukometasi zauzeli casno drugo mesto.

Isli su i drugi, ali ne znam sta su uradili.

Bred

AquArius

Evo mene off topic once again, znam ubices me, ali... kad cu ja da dobijem jos koju zvezdicu?   :wink:

Bred

Dobro si me podsetila da i to uradim. Eto sad imas 3 zvezdice, cetvrtu ces dobiti kad napises 50tu poruku :>

AquArius

A gde je treca zvezdica...   :'(

Potrudicemo se da brzo i efikasno dodejemo i do cetvrte, pa da budemo onako svetski "nazvezdani".  :wink:

Bred

Pardon- 3 dobijas sa 15 poruka a sa 50 dobijas cetvrtu zvezdicu :P

Jeca

Evo malo da se nadovezem na temu....

Koliko ja znam.... kosarkasice 2. mesto, streljastvo 2 mesto... a ostalo....nista!  :'(

Ako neko zna vise, neka me ispravi :)

pereca

Mislim da smo i u muskom tenisu osvojili zlato.
A u generalnom plasmanu smo osvojili drugo mesto. :Z
Prvi su bili organizatori  :roll:

Bred

Zasto niko iz sportskog drustva  sem 1 ili 2 clana nije registrovan na forumu? Nisu druzeljubivi?
Hajde oprastam im sto su svoje plakate lepili BAS TACNO preko nasih tj cepali su nase da bi na istom mestu postavili svoje… :roll: Uopste nije kolegijalno. Ali mi nismo zlopamtila…

pereca

Quote from: Bred on 07-06-2006, 00:01:22
Zasto niko iz sportskog drustva  sem 1 ili 2 clana nije registrovan na forumu? Nisu druzeljubivi?
Hajde oprastam im sto su svoje plakate lepili BAS TACNO preko nasih tj cepali su nase da bi na istom mestu postavili svoje… :roll: Uopste nije kolegijalno. Ali mi nismo zlopamtila…

Naprotiv, vrlo su druzeljubivi. Ali ne znam zasto ih nema na forumu. A i cudi me to za plakate, ne vidim razlog  :`?

Jeca

Quote from: pereca on 07-06-2006, 11:56:01

Naprotiv, vrlo su druzeljubivi. Ali ne znam zasto ih nema na forumu. A i cudi me to za plakate, ne vidim razlog :`?

Bas se slazem sa ovim.....ako je neko druzeljubiv na nasem faxu, onda su to oni... ;) E sad...mozda i jesu tu, samo su malo stidljivi... (druzeljubivi-stidljivi...ne ide) :P

stef

Dobro malo je bezveze sto niko od nas (iz SDFF) nije odgovorio na ovu temu. Potrudicu se, ubuduce, da  licno obavestavam na ovom sajtu o sportskim dogadajima koji prate nas fakultet, ako nista bar o rukometu i fudbalu (muski).

pekmez

Ali mi nismo zlopamtila…

da da, vec si zaboravio na putu od faksa do kompa. :)