Mala prolaznost na Testu

Started by nikitta, 21-09-2006, 15:04:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Masha

Quote from: lijepa bosanka on 25-06-2007, 12:08:39
Nemam komentar... sa 30,75,a 27.6 je potrebno za prolaz...oborili su me jer mi je u jednoj grupi falilo o,75!!!
Zbog ovakvih stvari treba nesto da se promeni, bar da se ti ljudi pozovu na usmeni i odgovaraju tu oblast u kojoj im fali manje od jednog poena. Ovo je stvarno strasno.

pereca

Usaz  :shock
Nema vise sta da se ceka. Ovo vec pocinje da vredja. Mora nesto da se menja.
Treba iskoristiti vreme koje je prostalo do raspusta, jer ako se ceka septembar, nema nista od promena.

Nea

Ajde da se i ja prikljucim.
Pala sam zbog 0.9 bodova...sada mi se cini da je to vec mnogo bodova kada pogledam ostale...

Wolf

Ovo stvarno nije normalno. Cuo sam da je bio neki sastanak
i da su pricali i o biohemiji. Trebalo bi da od septembra
bude drugacije.
Ja sam polozio (konacno) i hvala LB sto mi je javila
lepu vest :cvet
A vama ostalima zelim puno srece sa ovim ispitom.

AquArius

ili da uvedu usmeni, za recimo ljude kojima treba odredjen broj bodova
(ili u mnogim slucajevima od 0-1 bod)
ili mozda pismeno da im omoguce da polazu samo tu oblast,
sto je opet varijanta usmenog,

ali da se ne bi zloupotrebljavalo
(po principu npr. spremam 2 oblasti, a trecu cu kasnije)
trebalo bi naci granicu za broj bodova, npr. max 2 boda u 1 oblasti,
ili recimo po 1 u 2 oblasti.

schonne

ma nema tu sta da se kombinuje, lepo treba da se promeni bodovanje i gotovo. Ako za prvi deo ima 10 pitanja, 5 bodova je prolaz, a za drugi 24 pitanja 12 je prolaz. znaci UKUPNO 17 treba za prolaz i gotovo a ne 20.581456242325262423262724

pereca

Po meni treba zaboraviti i test i bodovanje i sve napraviti ispocetka, sa jasnim konceptom.

AquArius

@schonne

slazem se sa tobom,
ali ako nekom nedostaje mrva, da ne padne zbog toga,
vec da postoji resenje i za to

@pereca

trebalo bi vratiti na usmeni,  :K
ili to sto si navela, uraditi to za sve test-ispite

pereca

Quote from: AquArius on 27-06-2007, 11:41:17

ili to sto si navela, uraditi to za sve test-ispite

To je bila nasa inicijativa kad se radila reforma.
Ubedjivali ih da to i nije tako strasno, da takvi testovi, standardi... postoje u svetu. Samo treba preuzeti i nauciti metode.
Ali nema sanse, svi ti kazu vazi. Videcemo.  :ball2:

schonne

i sta je bilo sad dza bu i toliko,jel cemo da preduzimamo mi nesto ili cemo da cutimo ponovo. hajde da se organizujemo malo ako vec nismo zakasnili

sokobiv

Quote from: schonne on 02-07-2007, 22:15:54
i sta je bilo sad dza bu i toliko,jel cemo da preduzimamo mi nesto ili cemo da cutimo ponovo. hajde da se organizujemo malo ako vec nismo zakasnili
Ajde stvarno.Fakultet radi do 13.jula,posle ce biti kasno.Ne dozvolimo da i u septembru bude ovako.

Bred

sokobiv

Kako cemo se organizovati? Dajte predloge.

Bred

Normalan sled bi bio: kontaktirate predstavnika za biohemiju, ako ga nema-onda predstavnika godine a ako i on nista ne uradi onda cimate studenta prodekana.

malena

I hocemo li da pokasmo nesto ili cemo samo da teoretisemo? Ajde ako neko zna predstavnika trece godine,ako vec nije otisao kuci,da ga angazujemo i da malo popravimo situaciju na ovom ispitu da  bi nam ipak bilo malo lakse u septembru...Ne znam predstavmika inace bih se vec obratila... Da li je to neko ko je na forumu?  :hmm