Pricam ti pricu(bez kraja...)

Started by Darker, 12-07-2006, 18:32:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

nigor022

Unela je nesto novo u nase zivote, u isto vreme svojom boznaskom lepotom, unela je i zavist, strast, i zelju za borbom.. Ko ce osvojiti njeno srce okovano palminim liscem i kokosovim brushalterom (izvinite, morao sam  .blah.)

zoe

Да би дознали коме ће њено срце припасти, у ритуалу посвећеном незнаном тотему, жртвован је наш вођа експедиције, млади лекар. Страх завлада... а изгубили смо сваку могућност комуникације са својом базом.

wolfeitzckie

"A sve to dok nas na reci Zambezi, uz urukumbuzi, Ðole the Joda (poglaviæ plemena) guzi..."
Тада ми је синуло, то је била песма коју певасмо поред реке Замбези, у јутра и вечери, срећни и наивни, не сумњајући да ће наша срећа трајати заувек!

nigor022

njegova zrtva prihvacena je sa velikim olaksanjem medju ostalim muskarcima, bio je frajer i imao je najvise sanse da osvoji kraljicu, ali sad su nam putevi ka njenom srcu otvoreni... Mamila nas je svojim osmehom, plenila njedrima i zarila bedrima

zoe

Она је нимфоманка, и у њеним бедрима и њедрима биће места за цело племе. Пошто више нема фрке са том епизодом од пре 6 година, ја се вратих свом осећају кривице од јуче.

nigor022

Zasto me je razdiralo nesto za sta znam da nisam kriv? I zasto uvek mene griza savesti pojede do srzi? Cime li sam to zasluzio? Jesam li se u proslom zivotu na Boga bacao drvljem i kamenjem? Zelim NEKI znak...

wolfeitzckie

"Зашто нисам учио, зашто? Добро знам да септембар стиже, да је ту за који дан, али неее, ту је форум , ту је теве" једна те иста мисао ми се вртела кроз главу! Најбољи знак би био да одложе испит. Ево, ако га одложе то је знак, и сешћу да учим, мајке ми!

zoe

Али Бог посла други знак. Прегази ме трамвај у сопственој спаваћој соби.

wolfeitzckie

Када се мало повратих од ударца, помислих "Јеботе, шта ми то кева ставља у храну?"

nigor022

Kao za inat, vozac tramvaja je bila UPRAVO profesorka ciji sam ispit spremao...  Zeleo sam, svim srcem sam zeleo da u mom indexu pise da sam upisao narednu godinu, ali to se cini tako dalekim...

Darker

Kao profesorsko mesto mojoj vozaèici tramvaja... Avaj...

philoserbiana

gorko zaplakah,plakah danima i godinama i napravi se reka od mojih suza koja poplavi sve komsije u vertikali solitera...i zazvoni vodoinstalater  :hm
sta cu sada...mokar i bos,polu nag,baz para u pidzami...avaj

nigor022

Ali sudbina se zlo poigrala sa mnom... Nije to bio obican vodoinstalater! To je bila polunaga komsinica ispod, sa sveze ofarbanom kosom i kesom C marketa koju je drzala na glavi... Vristala je na mene jer joj se vlaznost mojih suza uvukla u tek hoblovan parket, a kuhinjski elementi su poceli da joj otpadaju...

Darker

te sam morao da je zadovoljim. Dao sam joj ¹tos starih novina...

tarantulica

jer sam vic starih novina veæ pozajmio kom¹iji u stanu pored....