Trodnevni prekid u radu

Started by Bred, 12-07-2006, 20:11:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Ovo je bio mali test da vidimo koliko vam farmacija forum nedostaje :>
Salu na stranu...
Problem je bio ozbiljan, doslo je do ostecenja baze podataka na serveru kompanije kod koje hostujemo sajt i zbog toga forumu niste mogli da pristupite. Srecom, svi podaci su sacuvani, koliko ja na brzinu vidim.
Krivica iskljucivo lezi na yuserver kompaniji...Nasa greska je mozda jedino sto smo njih izabrali za hosting
No svejedno ja sam danas uplatio hosting kod neke druge kmpanije tako da bismomi ionako poceli sa radom
Da bismo obezbedili pouzdan hosting, potrebna je lova. tacnije oko 25e za godinu dana, suma nije mala, pogotov sto smo mi studenti, ma ako vas svrbe dlanovi i zuljaju pare-javite nam se i dajte donaciju, 100, 200 din sve je dobrodoslo :wink:
Pozdrav i jedno veliko izvinjenje od mene

Masha

Juupiii, opet ste tu! (mislim na sve forumase). No, ja pisem ovde posto je Bred pomenuo da je za dobar hosting potrebno 25 evra za godinu dana. Ako Bre nije pogresio evo jedne racunice-nas na forumu trenutno ima 696 i ako 25 evra (u dinarskoj protivvrednosti) podelimo sa 696 ispalo bi da svako od nas treba da da po 3 dinara da bismo obezbedili dobar hosting. Ovu racunicu sam navela da bih ukazala da nije problem da sakupimo te parice i da mozemo da racunamo na to da nas se nece desavati stvari kao u prethodna 3 dana. Iskreno, meni je forum bas nedostajao!

pereca

Uf, bila sam se zabrinula.
A stvarno, mogli bi da se organizujemo za ta tri dinara.

yeca

Kad sam videla da i drugi imaju isto problem, laknulo mi je jer nije bilo do mog kompa...  :loptica
Uh olak¹anja...  :~
A mogli bi i vi¹e od ta tri dinara... da se obezbedimo za sledeæe godine...
Nego, Bred, gde da doturimo te pare?? u RC na faksu??
I organizuj nekako vreme i prostor, dok smo jo¹ para dana u bg, da to odradimo ili tamo negde pred rok..
POZZ SVIM DRAGIM POSETIOCIMA "LIJEPOGA NASEG"  :V

Ilija

Moje licno izvinjenje sto se tice zastoja rada foruma od 48h.
Greska je bila do Admin Panela plesk koji je zezno mysql bazu.
Kako bi nadoknadili ovo i kako bi izbegli nezadovoljnog korisnika od 1 Avgusta ja cu vam uplatiti taj hosting i preseliti sve ovo kao sto sam i instalirao vam.

@Bred
cucemo se telefonom ili na ICQ posle vikenda za ovo da se dogovorimo.

Al-Jasmina

:)
Vau,
ali u svakom slucaju,
ako zatreba
dogovor bi mogao da vazi :~

Bred

1. od tih 700 clanova ne bi svako dao, tako da se suma uvecava
Ako je neko zainteresovan da da pare, neka mi se obrati putem privatnih poruka pa cemo se organizovati :wink:
@Ilija-saljem ti mail

Masha

Ma Brede znam i ja da ne bi svako dao te parice , ali ako svaki 30-ti da po otprilike 100 din opet smo skupili parice. Pa ako mozemo da dajemo za polomljeno posudje na fakultetu i po vece sume mozemo i ovo. Pozz

Bred

Pa ajte, cekam ponude na pm da se dogovorimo za detalje kako da se organizujemo

Ipak je deo poruka izgubljen, nije velike deo ali npr fali u bromatologiji http://www.farmaceuti.com/forum/index.php?topic=121.30 pa molim da koleginice koje su postovale u toj temi u periodu od 17.6 do 13.7 ponove svoje odgovre posebno onaj deo o ubacenim i izbacenim pitanjima
Hvala

Al-Jasmina

Istina, ima na jos par mesta, ali to je svastara tako da je manja steta...

Masha

Brede, nista ne kazes za moj predlog za sakuplanje parica  :L. Kako ja sad to da tumacim?  :wink:

Bred

1. ovo nije tema za to pitanje
2. sakupljam predloge i smisljam resenja, nista ne mozemo da uradimo dok se ne skupi vise ljudi :wink:
[end of offtopic]

Ilija

Nijedna poruka nijedna tema ni 1kb ovoga foruma nije izgubljen ostecen pokvaren od strane yuserver.com ....
Proverite josh jednom da nije neko od vas to pobrisao!?!?

Bred

Ok, pogledajte dal i gde nesto fali pa linkujte ovde tu temu/e

nasty girl

u Svastari ne fali nijedna poruka u to sam sigurna.... :police: :police: :police: