REKLAMO®DER- Sa¹a Æurèiæ

Started by Bred, 12-08-2007, 01:41:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Sa¹a Æurèiæ inkasiraæe jo¹ oko 100.000 evra, snimio reklamu za Mobilnu telefoniju Srbije i postao za¹titno lice nagradne igre "MB" pivare

Sa¹a Æurèiæ uspeo je da unovèi deo svoje slave, ponovo rasplamsane posle izlaska iz kuæe "Velikog brata". Kontroverzni fudbaler napravio je u poslednjih nekoliko nedelja dva odlièna poslovna aran¾mana sa Mobilnom telefonijom Srbije i "MB" pivarom i postao bogatiji za oko 100.000 evra.

MTS: Ðani na snimanju bio neverovatan!

Radivoje Vuliæeviæ, menad¾er MTS-a, ka¾e za Press da je Ðani bio odlièan saradnik i da se vrlo brzo opustio i dao maksimum od sebe da reklama postigne svoj cilj.
- Sa¹a je na snimanju bio sjajan i veoma inspirativan, kako ekipi, tako i samom sebi. On je bio na¹ izbor i pravo osve¾enje kada su reklame u pitanju. Veæ smo dobili mnogo komentara na raèun reklame, uglavnom su svi pozitivni, a ¹to je najbitnije, nema ravnodu¹nih - otkriva Vuliæeviæ, i napominje da ni rekordno vreo letnji dan Ðaniju nije zasmetao da se opusti pred kamerama.
- Bilo je veoma vruæe, iako smo odabrali najbolji studio i imali odliène uslove. Ðaniju je trebalo 10 do 15 minuta da se opusti, a iznenadio se ¹to se za "samo" osam sati posao zavr¹io. Mislio je da je to samo prva faza snimanja - ka¾e menad¾er Telekoma.

Æurèiæ je pre desetak dana snimio nekoliko TV spotova za MTS, dok æe zbog zakona koji zabranjuje da se javne liènosti pojavljuju u reklamama za alkohol postati za¹titno lice i domaæin velike nagradne igre koju organizuje "MB" pivara.

Reklame u kojima pobednik "VIP Velikog brata" hvali mre¾u 064 veæ nekoliko dana se prikazuju na skoro svim domaæim TV kanalima.

- Prezadovoljan sam - ka¾e Æurèiæ za Press, i dodaje: - Telekom je ispao veæi brat od "Velikog brata" i on je moj najveæi brat. Snimiti reklamu za MTS isto je kao kada perspektivni fudbaler potpi¹e ugovor sa Real Madridom. I da mi nisu platili, ja bih im iza¹ao u susret i postao deo takve kompanije. Isto je i sa "Pivarom MB", jednako velikim gigantom u proizvodnji piva.

Kako Press saznaje, temperamentni Ðani je od posla sa poznatim mobilnim operaterom zaradio oko 60.000 evra, ali on o tome zbog tajnosti ugovora nije hteo da govori.

- Va¾no mi je da saraðujem sa ozbiljnim kompanijama. Nisam optereæen novcem. Kod mene je tako u ¾ivotu, danas se vozim u "mercedesu", sutra u gradskom autobusu. Najva¾nije mi je da sam sreæan - zakljuèuje Ðani.
(A. R.)

press

*

24 sata: Sa¹a Æurèiæ sprema autobiografiju

Medijska larma oko "VIP Velikog brata" mo¾da se sti¹ala, ali ne i u sluèaju pobednika Sa¹e Æurèiæa Djanija. Èak i na odmoru, Djani je pod lupom javnosti, a u razgovoru za "24 sata" on najavljuje svoje nove projekte.

"Ne ¾elim da budem popularan, ¾elim da budem veèan. Kad dam autogram, dobijem pet godina ¾ivota. A dnevno dam oko 500 autograma", ka¾e za "24 sata" Djani, koji se nedavno vratio s odmora u Crnoj Gori.

Mada je, kako ka¾e, oti¹ao da bi "napunio baterije" za dalje projekte, njegovim ovda¹njim fanovima su, umesto razglednica, redovno stizale vesti o ludim provodima verovatno najaktivnijeg "penzionera" u Srbiji. Na koncertu folk pevaèice Seke Aleksiæ u budvanskoj diskoteci "Trokadero", Djani je svojim nastupom lako "preoteo" ulogu zvezde veèeri. "Ulovljen" je i u Kotoru, dok je posle vesele noæi skakao po krovu svog "mercedesa", zbunjujuæi prolaznike.

"Ni u Kotoru nisam imao mira od paparaca. Ne mogu ni da skaèem po svojim kolima kao èovek. Moraæu ponovo u London, tamo to nije problem", primeæuje Djani, èije je obja¹njenje za ovu neobiènu akciju bila prièa da je to ritual koji izvodi kad god je pijan (a to, istièe, nije èesto).

U svakom sluèaju, Djani je po¹teno "ispucao" svoje dane odmora, tako da je sada spreman da se upusti u nove poduhvate. ©kola fudbala mu je jo¹ uvek prioritet, a pored reklama za mt:s, uskoro æemo ga gledati i u prezentaciji nagradne igre MB piva. Medjutim, njegovoj publici æe sasvim sigurno najatraktivnija biti autobiografija, èija je promocija zakazana za predstojeæi Sajam knjiga.

"Biæe to lektira za mlade. Izuzetno emotivan roman", najavio je Djani.

( MONDO, 23. avgust 2007.)

Vrh, brate... :116: :116: :116:

Bred

Ivana_89

da li ovi iz mts-a èitaju i na¹e komentare o njihovim reklamama?!  :hmm :bljak: :bljak:

Bred

verovatno da  citaju ali ih bole uvo, moze im se.  :wall:

Darker

Adonis_Vernalis

Wow... ala ce to biti knjiga! Jedva cekam da se autor sit iskace po krovu rodjenog automobila, pa da opljune plajvajz i sroci stivo koje cu s posebnim pijetetom kupiti, u kozu ukoriciti i staviti (procitavsi ga prethodno) pod staklo, u atmosferu azota i niske temperature, da ga sacuvam intaktnog za generacije i generacije svojih potomaka...

olgica

Sole

o, Boze!
vidis li ti ovo? :Bog
strasnilo, brate!
postaje degutantan ovaj Djani s' obzirom da su maximalno poceli svi da ga eksploatisu.
uzas!
zgadio se ljudima. :bljak:

tarantulica

Znam samo jednu osobu koja je rekla da je reklama ok, da su postigli cilj, jer svi prièaju o njima, klinci u kraju imitiraju Ðanija... Mnogo vi¹e njih je u polu¹ali reklo da bi zbog ove reklame promenili mre¾u...

©ta prièaju ljudi oko vas?
Mo¾da je reklama stvarno uspela, a ja sam u zabludi...  :roll:

igrackica

Meni se zgadio i on i mreza! Reklama je uzasna, ali svi pricaju o njoj, to je sasvim sigurno.
Verovatno su postigli cilj, ipak to rade strucnjaci, definitivno je namerno tako odradjena.
Nazalost, ljudi se "primaju" na takve stvari, pogotovo klinci i neobrazovani divljaci. VRH BRATE, jaoooo, najezim se!

Girl

Reklama - za moj pojam toliko glupa i prazna!!
Reklame su mozda stvar ukusa, i vazno je samo da se obrati na njih paznja.
Pitanje ( koje mene interesuje ) je - da li su oni koji su pravili ovu reklamu bili ozbiljni? tj. da li oni ovo smatraju nekim kvalitetom ili znaju da je prazna i bez poente, ali su dobro ocenili da ima svrhu??

Ali deluje kao da se, u nedostatku reci, seti samo dve koje bi trebalo da opisu njegovo uzbudjenje i odusevljenje - ''vrh'' i ''brate''!

igrackica

Naravno da su znali, bar ja tako mislim, sto se iz prilozenog moze i videti, cim je dobila ovoliko postova na nasem forumu, a verovatno i na svim ostalim.

sladjafarm

moj utisak posle reklame je da cu pod hitno promeniti operatera iako sam do sada bila u fazonu da je MTS najbolji. Reklama je uzas,ne mogu da verujem da jedna takva ozbiljna kompanija pored toliko normalnih ljudi iskoristi Djanija za reklamu...DNO BRATE!!!!!! Bruka!!!

mikele

Ја мислим да су они намерно ''пуцали'' на одређену популацији иако су свесни да је ова кампања тотално безвезе.Њима је било само битно да се прича о томе,а као што видите и ми овде причамо о њој,тако да је кампања успела.
А што се тиче књиге,па ко ће да чита његову књигу кеве ти?Невиђена глупост,исто као и сам ''велики брат'' :bljak: