REKLAMO®DER- Sa¹a Æurèiæ

Started by Bred, 12-08-2007, 01:41:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Bred

Ðani: Autobiografija obiènog èoveka
I. Stojanov ||||
Poèeo sam da pi¹em knjigu zbog svih onih koji su glasali za mene. U njoj se obraæam roditeljima, deci, radnièkoj klasi - ka¾e Æurèiæ za „24 sata"...
Reakcije na vest da je Sa¹a Æurèiæ napisao autobiografiju, koja æe se premijerno pojaviti na Sajmu knjiga, podeljene su. Dok su neki vrlo podozrivi po pitanju njegove spisateljske lucidnosti, drugi jedva èekaju da otkriju golu istinu o Sa¹inom burlesknom ¾ivotu. Sam Ðani za „24 sata” ka¾e da je poruka knjige da izlaz uvek postoji.

Premijera - Poèeo sam da pi¹em knjigu zbog svih onih koji su glasali za mene. U njoj se obraæam roditeljima, deci, radnièkoj klasi - ka¾e Æurèiæ za „24 sata".
Poglavlja u knjizi su podeljena po fazama Ðanijevog ¾ivota. Od detinjstva u ¹upi i odrastanja bez prava na igru, preko ¾ivota u engleskom visokom i amerièkom ¹ou-biznis dru¹tvu, do toga kako je posle zenita i pada ostao obièan èovek. Æurèiæ u autobiografiji otvoreno govori o tome da ga je od samoubistva delio korak. A ¹ta ga je spasilo?
- Pozitivan duh i ljubav prema ¾ivotu. Jedno je prièati, a drugo raditi - ka¾e Sa¹a.
Jedno od poglavlja posveæeno je i duhovnosti, veri u Boga i dalaj-lamu, kojeg je sreo 1995. godine i èije ime ima istetovirano na ruci.
- Taj mir, tu pomirenost sa samim sobom, sreæom sam uspeo da ostvarim, inaèe ne bih pre¾iveo sve ¹to me u ¾ivotu zadesilo - pi¹e Æurèiæ.
Knjiga æe od danas premijerno biti predstavljena na Sajmu u hali 14. Cena joj je 400 dinara, a procenat od prodaje Sa¹a je odluèio da donira Sigurnoj ¾enskoj kuæi.

24sata

<a href="http://www.sasacurcic.com" rel="nofollow">Zvanicni sajt</a>

pig_am_am

procitajmo. sigurna sam da ima nesto sto mozemo da naucimo  :>

(ovo ce da citaju vecinom klinci... :roll:)

*

Blago njemu  :Bog :Bog :Bog :K
Deca ce citati o tome kako potrositi milione za jedan dan :igra: :igra:

Wlada

Ja bih ovom liku udelio BAN PERMANENTLY sa televizije!  :batina

vladimir

Quote from: Bred on 22-10-2007, 16:52:57

Knjiga æe od danas premijerno biti predstavljena na Sajmu u hali 14. Cena joj je 400 dinara, a procenat od prodaje Sa¹a je odluèio da donira Sigurnoj ¾enskoj kuæi.

DJani je kralj, svaka èast! :Bog :Bog :Bog

tarantulica

karijera iz snova

* ¾ivot na visokoj nozi, od Londona do Njujorka; najlep¹e ¾ene sveta i najluðe ¾urke koje je svet video

ko¹marni sunovrat

* ¾ivot klo¹ara na beogradskom asfaltu; te¹ke depresije i mali broj prijatelja u nevolji

...i senzacionalni povratak!

* poziv Velikog brata koji je promenio sve

Ne propustite jedinstveni praktièni ud¾benik kako se mo¾e uspeti i, jo¹ vi¹e, kako se ne sme propasti!

Knjiga se mo¾e poruèiti preko web sajta (http://www.sasacurcic.com/), po ceni od 450 dinara  :roll:

Ne reklamiram...
Samo ne verujem...
I ne podr¾avam...

:bljak:

pig_am_am

bas je relativno sta je najlepsa zena sveta...

ne zavidite mu! :>

Darker

"Jedan poziv menja sve"
Jb¹ ðanija, long live Cane!

Smrda

ja danas videh ovo na sajmu... :shock
i njega kako potpisuje...
hmmm...
ne znam sta da mislim...
demokratija..neka pise sta ko zeli...
i gomila dece jure autogram...delovalo slatko...
ali,opet...
toliko pompe oko takve knjige...
otkud znam :hmm

pig_am_am

ja bih knjigu nazvala "sama granica gluposti i genijalnosti"  :>

Darker

sandric

A sada je njegova reklama usla u trku za najbolju na noci reklamozdera....nece valjda da pobedi

Al-Jasmina

_d.0.t_

ahahaa... drzhim mu fige.lol
ajaoo...