Farmaceuti portal!

Started by Bred, 15-08-2007, 02:05:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Za zabrinute clanove - ne desava se nista cudno sa forumom, nismo haknuti niti su neke vanzemaljske sile preuzele kontrolu nad forumom [salim se malo] vec sam ja instalirao tiny portal. Kao sto mozete da vidite to je extended verzija smf foruma i pruza znacajno vece mogucnosti.
Ovo je faza testiranja pred pocetak nove skolske godine i zato da vas ne cude mnoge nesavrsenosti na koje cete naici ovih dana, bice mi potrebno dosta vremena da sve to dovedem u red, da bude cakum pakum. Do tada morate biti strpljivi. Ono sto je sigurno jeste da se sam izgled ni portala ni foruma nece menjati jer mi je to mnogo veca komplikacija a ipak imam i ja svoj privatni zivot, a i moram da privedem ovaj fakultet kraju.
Hvala i uzivajte na Farmaceuti portalu!
:)

*

Quote from: Bred on 15-08-2007, 02:05:36
a ipak imam i ja svoj privatni zivot a i moram da privedem ovaj fakultet kraju.
:)

:pljes: :pljes: :pljes: :pljes:

Al-Jasmina

God damn it Bred,
where's the Forum?
:>

katarina

Ja ne mogu uopste da se naviknem! Sa svake strane mi nesto fali...

Darker

Evo ga: http://www.farmaceuti.com/forum/index.php?action=forum  :cvet

Pedja

Свака час'   :pljes:  :)

shiky

E,a kad citam neku temu,nemam ono novi odgovori..vec uvek moram da se vratim unazad da bih procitala drugu temu..

besno pile

jaooooooo,bred,ubicu te!
sta uradi ovo sa forumom?!
.....sve mi je nepregledno.......

*

Polako, sve ce valjda da bude sredjeno  :batina:

quan

Bred

kome,cemu?  :hmm

I naravno, uboli ste pogresnu temu za svoje primedbe, u onoj lepo pise For english speaking user. :K
A sad ... take a deep breath. :)
Sve je u tu, na dohvat ruke, snacicete se samo vam treba vremena da se uhodate, treba i meni a kamoli vama. Ovo je nuzno bilo da se uradi zbog prosirenja i nadogradnje koju planiram da uvedem na forum kao okosnicu. I ovako se vise delova sajta integrise delimicno u jedan. Jos su to posebni delovi ali vremenom ce se i to dovesti u red. :wink: Takodje je moralo SAD da se uradi dok je jos letnji "raspust" da bismo spremni docekali pocetak nove skolske godine.
Najbolje je da privremeno u svom profilu prebacite jezik na engleski da bi vam se videli svi linkovi na portalu[iako ce vam se zato pojavljivati kvacice u postovima na forumu] dok ne prilagodim prevod na srpski.
ako vam se ne svidjaju ovi blokovi levo i desno, mozete da ih ugasite na pocetnoj strani portala klikom na kvadratice  prikazane na slici.
(http://www.fotorola.com/)

Enea

Quote from: katarina on 15-08-2007, 09:51:00
Ja ne mogu uopste da se naviknem! Sa svake strane mi nesto fali...
Quote from: besno pile on 15-08-2007, 13:45:01
jaooooooo,bred,ubicu te!
sta uradi ovo sa forumom?!
.....sve mi je nepregledno.......

istina

nasty girl

ja nista ne vidim od toga levo i desno , anije nisu mi iskljuceni kvadratici... :hmm :hmm

darusaz

Bred

Quote from: nasty girl on 15-08-2007, 17:47:52
ja nista ne vidim od toga levo i desno , anije nisu mi iskljuceni kvadratici... :hmm :hmm
s tobom vecito neki problemi :)
Ubacen delimicni hrvatski/srpski prevod, tako da mozete slobodno da nastavite sa koriscnjem tog jezika iz profila.
Ubacene rss RTSove vesti kao i rss vesti iz farmacije i farmaceutske industrije na engleskom doduse.
Ubacene vremenska prognoza i kursna lista u donjem levom bloku.  :~
:Z