obnova preparata iz mikroskopije

Started by anamail, 17-08-2007, 08:50:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Adonis_Vernalis

Nisam obavesten da su posteno nadjeni preparati vraceni onome ko ih je napravio.

philoserbiana

da li mogu da zamolim da odrzite predispitne vezbe za decembarski ispitni rok?hvala  :cvet

malena

Ovo bi nam bas znacilo,ja sam se prijavila za obnovu u septembru i nisam isla jer sam se predomislila pa nisam ni ucila ni izasla,a vezbe sam slusala pre dve godine tako da ako ne pogledam preparate i praskove,nema sancs nista da uradim... Profesore da li postoji ikakva mogucnost da odrzite obnovu vezbi? Please!!!

Adonis_Vernalis

Ovo sto cu sada napisati, nema veze sa durenjem i kaznjavanjem zbog "pozajmljenih" preparata. Predispitne vezbe su se na farmakognoziji oduvek odvijale samo u dva roka. Van tih rokova, studenti su uvek mogli da svrate kada imaju vremena i zamole tehnicare da im daju preparate kako bi u nasoj biblioteci obnovili gradivo. Prema tome, mislim da nema potrebe da se organizuju citave predispitne vezbe u decembarskom roku. Dovoljno je da navratite i pogledate preparate.

philoserbiana

hvala vam...i ovo je ohrabrujuce za nas koji kaskamo sa ispitima i gradivom.HVALA  :cvet

malena

[off] hvala i ovo nam ekstra znaci [/off]

maki

ljudi kad su predispitne vezbe u aprilskom roku?

Marince

Mislim da se predispitne vezbe odrzavaju za januarski,junski i septembarski rok :ohwell: Ali kazu da nije problem da se na institutu pogledaju preparati bilo kada,samo odes i zamolis tehnicarku :cvet

schonne

kada je potvrdjivanje ispita za april?

philoserbiana

3.aprila je potvrda izlaska na prakticni,praticni je 7.aprila  :cvet

aska

Da li neko zna kada su predispitne vezbe u junu? hvala :cvet

sokobiv

Please,ako neko zna kada je obnova preparata neka napise. :help2:

philoserbiana

u periodu od 1-3.juna je,ali neznam tacno :cvet

sokobiv

Potvrdjivanje za obnovu preparata je 30.05.2008 od 9 do 11h.

sokobiv

Da li neko zna u koliko sati pocinju predispitne vezbe 3.juna?