Ovo jo¹ niste èuli...

Started by Roben, 18-08-2007, 10:47:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Roben

Ovo jo¹ niste èuli...


Kada prvi put dodjete u stan neke novoosvojene dame, pogledajte koliko ogledala poseduje. Psiholozi su otkrili da ¾ene koje se rado gledaju u ogledalu, najèe¹ce imaju veliku potrebu za seksom. Ko se, èak i nag, rado gleda, prihvata svoje telo sa svim vrednostima i manama, ¹to je va¾na pretpostavka za zdrav odnos prema seksu. Ko voli svoje telo, mo¾e u¾ivati bez prepreka.

Amerièki ispitivaèi snova prona¹li su da ¾ene koje se podvrgavaju dijeti u tom periodu najèe¹æe sanjaju vrlo razvratne snove. Po¹to se odrièu u¾ivanja u jelu, organizam tra¾i dodatno zadovoljenje i koncentri¹e se potpuno na seks.

Francuskim sve¹tenicima u XVII veku bilo je zabranjeno da jedu èokoladu jer se smatralo da sadr¾i afrodizijaèka svojstva.

Razvijeni bicepsi neodoljivo privlaèe pogled ¾ena, uvereni su mu¹karci. Medjutim, ankete ne potvrdjuju ovo mi¹ljenje. ®ene najvi¹e privlaèi mala stra¾njica, pokazuju ostra¾ivanja.

Èini se da je vodjenje ljubavi noæu protivprirodno. Kod svih ¾ivotinja je noæ za spavanje, a dan za seks.

Pravac i ugao erekcije mu¹kog uda zavisi od navike "no¹enja” istog jo¹ u pubertetu, tvrdi doktor D¾ozef Sparling sa Univerziteta u Severnoj Karolini. Istra¾ivanje sprovedeno na 110 mu¹karaca, a pokazalo je da 46 ispitanika, koji su svoje tinejd¾erske erekcije usmeravali na gore, ima tri puta veæe ¹anse da im kasnije u ¾ivotu pravac erekcije ostane takav. Naèin usmeravanja erekcije penisa utièe na sjemene ligamente i vlakna koja oblikuju erekciju.

Seksolozi tvrde da deèaci od 14 do 16 godine misle na seks svakih pet sekundi.

Amerièki specijalisti su utvrdili da intezivan fizièki napor sni¾ava sposobnost proizvodnje sperme. Kod mu¹karaca koji èetiri puta nedeljno ve¾baju u teretani, veæ kroz tri meseca kolièina sperme æe se smanjiti za 52 %. Medjutim, po¹to je srednja kolièina spermatozoida prilikom ejakulacije tri stotine miliona spermatozoida, amerièki struènjaci ipak zakljuèuju da dobra fizièka spremnost te¹ko da utièe na plodnost mu¹karca.

Kada je Vera Cermak shvatila da joj je suprug neveran, bacila se kroz prozor svoje trospratnice i pala na nekog nesretnog prolaznika. Zaèudo pro¹la je sa samo nekoliko ogrebotina, ali je prolaznik ostao na mestu mrtav. Bio je to njen suprug.

Najmanje grudi imaju Mongolke, zbog èega se velike grudi kod istih ¾ena smatraju deformacijom.

Oko 50 odsto ¾ena su seksualno op¹tile sa svojom prvom ljubavlju, dok je to sluèaj kod samo 10 odsto mu¹karaca. Oko 20 odsto ¾ena je o tome prièalo sa vi¹e od 5 osoba, ali je zato to uèinilo èak 63% mu¹karca.

Ako ¾elite da saèuvate svoj seksualni ¾ivot, izbjegavajte salatu. Naime, po mi¹ljenju autora prve britanske enciklopedije o domaæoj medicini, Andrjua Burdea, salata ubija svaku ¾elju za seksom.

(MONDO/Sex edukacija)

Al-Jasmina

Ovo za salatu je notorna glupost :lol:

Smrda

a meni ovo sa ogledalima lici na narcise,pre nego na nimfomanke...
mada.....ima nesto u tim ogledalima...i Borhes bi se slozio,.... :smekerica:

Mashrum


Al-Jasmina

 :lol: :lol: :lol:
E da zaboravih dodati da sam negde procitala nesto o studiji da muskarci koji su u nekom periodu izlozeni izuzetnim naporima cesce tate devojcicama :trfr:

Darker

Zato su CG-orci tate mu¹koj ðeci :K :K

cvjetic

meni je extra ovo za zenu sto je pala na muza... :djavo tako mu i treba! puc

aziraphale

Quote from: Roben on 18-08-2007, 10:47:19
Ako ¾elite da saèuvate svoj seksualni ¾ivot, izbjegavajte salatu. Naime, po mi¹ljenju autora prve britanske enciklopedije o domaæoj medicini, Andrjua Burdea, salata ubija svaku ¾elju za seksom.

gotovo.
umrecu nedojeban.
upravo slistih ciniju zelene salate, kao i svakog prethodnog dana.

:>

katarina

...ne privlace bicepsi vec mala zadnjica...
Sta jos nece smisliti...

malena

Zamisli spasi ti zivot,muz koji te vara,a pritom zbog njega skocis....I po zasluzi ostane mrtav... Ne verujem...  :K

ArUeNaWiThRa

Quote from: Roben on 18-08-2007, 10:47:19
Ako ¾elite da saèuvate svoj seksualni ¾ivot, izbjegavajte salatu. Naime, po mi¹ljenju autora prve britanske enciklopedije o domaæoj medicini, Andrjua Burdea, salata ubija svaku ¾elju za seksom.

pa brate i luk ubija zelju za seksom, pogotovu ako je partner jeo:)
za svaki slucaj bolje ne jedi nista dok se ne kre*nes,jer ko zna kako ce hrana uticati na tvoj libido, jer cime prskaju sad voce i povrce cudo je da uopste imamo polne organe, a i meso ne valja , ko zna cime hrane tu stoku, opet ne valja ni prziti jer je ulje  nezdravo, a rostilj!jest pa da dobijes rak. :) ok malo sam bila sarkasticna,al shvatili ste moju poentu, da je po meni hrana faktor koji najmanje utice na zelju za seksom...

AquArius

Mislise da hrana nema nikakve veze sa bolestima
razlicitim i veoma rasprostranjenim.

Pa gle!
Ima!


Quote from: ArUeNaWiThRa on 06-09-2007, 08:45:31
jer cime prskaju sad voce i povrce cudo je da uopste imamo polne organe

Cudo je da nemamo jos po jedan.

:K

Al-Jasmina

 :> kako kome...
megaloman ce pre reci steta sto nemamo jos jedan :trfr:

Darker

Jadna iguanica... a005
(sad me vi pitate-koja iguanica :K)

Al-Jasmina

Ona koja jede iskljucivo zelenu salatu?  :>  :smekerica:
garant je ona fora koju ne znam zapravo