Predavanja u pdf formatu

Started by Al-Jasmina, 14-07-2006, 21:22:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Al-Jasmina

Koliko zapravo ima predavanja iz Farmakognozije u pdf formatu,
ja imam nekih 6
Aromatici, Karmina,Diuretanth...

Da li je to sve?

irena

ja sam na faksu skinula 17 predavanja. Ako treba, mogu da ti posaljem na mejl

Bred

Aman ljudi, uploadujte  negde na netu pa bacite link ovde na forumu, trebace sugirno i drugim ljudima, zar zelite da vas xyz njih cima na pm da im saljete predavanja na mail?!

Al-Jasmina

:) Ali devojka se ponudila sama, sem toga i ja sam slala na mail neka predavanja
a nemam adsl tako da...  :wink:

Ne ljuti se, Administratore!!! :>

Bred

Ne ljutim se, ali nije vazno da samo VI dobijete ta predavanje vec svi kojima su potrebna, kapis? :)

Al-Jasmina

Ne moras mi persirati  :) nisam drevna  :wink:

Inace, znam ja za to da i drugima treba,
ali ovo je ponavljanje price sa fiziologije...
Narod se zavadi a oni zbog kojih se bore ne zele pomoc...ili se ne izjasnjavaju :smile:

irena

Nemam nista protiv da upload-ujem to na net, nema potrebe da se pada u vatru! Naravno da mi je palo na pamet da to uradim, nisam bas toliki kreten, samo, posto to nikada do sada nisam radila, trebale bi mi instrukcije. Ili, ako hoce admin da mu posaljem na neki mejl, pa neka on uploaduje

Adonis_Vernalis

O kakvim predavanjima je reè?

Al-Jasmina

To su predavanja koja sam zatekla u RC...delimicno  :wink:
valjda je profesorka dala??? :)

sandric

Pro
Quote from: Adonis_Vernalis on 21-07-2006, 13:04:17
O kakvim predavanjima je reè?
Profesorka Silvana je pristala da studentima koji su bili na predavanju nareze njena predavanja

Adonis_Vernalis

OK... ja samo ne ¾elim da budem na repu dogadjaja... moja predavanja æe, takodje, jednim potezom dobiti pdf atribute i ugledaæe svetlost dana na sajtu Farmakognozije...  :wink:  :happy:

Al-Jasmina

When ih studenti mogu ocekivati? :smile:

Adonis_Vernalis

Jasmina,

pretpostavljam da veæina studenata tra¾i na¹a predavanja zbog fotografija biljaka i droga kojima ilustrujemo svaki slajd, kao i zbog nekolicine ¹ema, formula, biosintetskih puteva i sl. Ja sam se zaista trudio da naðem na internetu barem jednu fotografiju za svaku biljku i drogu, tako da veæina mojih prezentacija ima to ¹to vam treba. Meðutim, èak i kad se pretvore u pdf, ove Power Point prezentacije imaju previ¹e Mb (zbog mno¹tva fotografija), tako da se te¹ko skidaju.

Predla¾em sledeæe: dok ne pronaðem naèin kako da ove fajlove smanjim tako da budu dostupni svima na internetu, ja æu drage volje dati CD sa svojim doprinosom predavanjima na Farmakognoziji (ovogodi¹nji uèinak: celo poglavlje heterozida, plus pro¹logodi¹nji uèinak: saponozidi i tanini) studentima koji mi se jave i doðu na fakultet tokom letnjeg raspusta, do 1. septembra. Ponesite CD i ja æu vam narezati to ¹to vam treba...  :happy:

Al-Jasmina

Divno, :~
:happy:

samo 1 pitanje svih nas radi...
kako da prodjemo pored obezbedjenja
koje cak i svakog ponedeljka (kada na faksu radi jedan salter za hitne slucajeve)
maltene trazi lozinku za ulaz  :)

Adonis_Vernalis

Dragi svi,

sorry for cross-posting... :)

od danas, 14. avgusta, moja æe malenkost (buduæi da se dovoljno odmorila), biti svaki dan na Fakultetu... Najavite svoj dolazak (mejlom, ili pvt ovde na forumu) i ja æu portiru reæi da vas pusti kod mene... Dogovoreno?