Tenis - US open 2007

Started by tarantulica, 23-08-2007, 13:48:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ko æe biti na¹ najbolje plasirani takmièar?

Novak Ðokoviæ
Jelena Jankoviæ
Ana Ivanoviæ
Janko Tipsareviæ
Nenad Zimonjiæ

vlada89

Evo ja obavestavam forum a mikele detalno opisuje setove :) Da,stvarno je glupirao sa drop-shotovima, ali posle par neusepsnih,vise nije preterivao. Ako Ferer igra kao protiv Nadala, Novak ispada... Mislim kad sam gledao mec bilo je ono  :shock. Stvarno je imao izvrsne udarce, bio to forhend ili bekhend, mislim cak ni Nadal nije mogao to ni da pomirise.. Ali uzdamo se u Noleta  :cvet

Sole

mec Venus-Enan (ne, on kaze Enen, a mene izludjuje  :box  ) je extra!
jeste da je Enan dobila prvi set 7:6, stvarno je i Venus igrala super. uspela da je spasi 3 set lopte, ali je bas poklekla u tie break-u.
koliko mi se cinilo da je mec dosadan u pocetku posto su razmenjivale samo udarce sa osnovne linije, posle je preraslo u  :shock kakvi potezi i kakva spasavanja lopti  :Bog
Enan je dobro zapocela II set, vodila 3:0, ali evo, sada je 3:3.
potpuno su loode, ne znam coek sta ce se sledeceg trenutka desiti...
lepota sporta... :cvet

sutra Nole u 18:00, posle njih ona druga dvojica (mrzi me da pisem)

tarantulica

Svetlana Kuznjecova je prva finalistkinja ovogodi¹njeg US opena. Ona je savladala Anu Èekvedadze sa 2:1, u setovima 3:6, 6:1, 6:1. U finalu æe igrati protiv bolje iz duela Venus Vilijams i ®astin Enan.

Prvo polufinale je pro¹lo u znaku igre ispod proseka, obe teniserke su imale previ¹e izgubljenih poena i nepotrebnih gre¹aka...

Zato je drugo sve nadoknadilo, bar do sada (Enan je dobila prvi set 7:6, a u drugom je rezultat 3:3)  :pljes:

Roben

добила Енан  :pljes: :pljes: :pljes: :Bog :Bog :Bog

BK

*

Danas u 18:15 na drugom...
Aj, nek' mu je sa srecom, pa da idemo u finale  :ziveli

A Federer i Davidenko igraju u 21h.

ivana.visnjic

Bojana 153

E sad mi Nole poremeti sve planove!  :K Mislila sam da je prvo Federer...

Ajmo Nole, ajmo Djole!!!  :pljes: Ocemo finale!!! :~ :~ :~

Ivana_89

Novak je ¹ampion definitivno  :igra:

sve èestitke  :cvet

nigor022

Toooo kralju!!! Extra mec, zaista mirna igra i stalozena, i eto kako sve moze da se postigne i bez obzira na vlaznost i veliku vrucinu! E stvarno si najbolji...  :~ :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog

Sole

znaci, kakva velicina!!! :~
nemam reci, kraljcina do kraja! :Bog :Bog :Bog
kako sam se uplasila kad je imao onu krizu, a sve je ipak dobro proslo, uz tabletice!!! sta su ti farmacceuti... :>
sutra svi navijamo za Noleta!!!
odusevljena sam!!! :cvet :cvet :cvet

ivana.visnjic

"tableta puna vitamina"... :roll:
nisam znala da se to tako zove!!!  :lol2:  :lol:
svaka chast za igru! :Bog

Cecilly

Zaista,svaka cast!  :Bog
Jedva cekam sutra... :~

Masha

Svaka cast! Ovaj decko je zaista nesto posebno- super igra, a beskrajno je sarmantan i pozitivan, a Boga mi, i talentovan za glumu  :wink:. U prilog ovom poslednjem, pogledajte sledece

[youtube=425,350]PkrwBovi964&eurl[/youtube]

Sve u svemu, da je vise ovakvih, a manje Milicica gde bi nam kraj bio.

malena

Nole kralju.... :Bog :pljes: Pa i sutra da slavimo pobedu...  :Bog :~