Tenis - US open 2007

Started by tarantulica, 23-08-2007, 13:48:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ko æe biti na¹ najbolje plasirani takmièar?

Novak Ðokoviæ
Jelena Jankoviæ
Ana Ivanoviæ
Janko Tipsareviæ
Nenad Zimonjiæ

Ivana_89

valjda sutra igraju i Ana i Jelena i Novak i Janko, ali nisam sigurna  :roll:

josefina87

Mene smaraju ova prva kola..Hajde neka prodju..da poènemo da gledamo pravi tenis! :happy:

Ivana_89

pa evo sad je 3.  :wink: :cvet

©ta mislite, kako æe Janko proæi protiv Nadala?
ja iskreno oèekujem pobedu... Nadal je jedva sredio Jones-a, tako da smatram da æe ga Janko lepo olju¹titi  :happy:
i naravno da mu naplati za Ðokoviæev poraz na Wimbledonu  :happy:  :box :cvet
Nadal  :wave:  :plez

josefina87

Da znam..bli¾imo se cilju i poèinjem oozbiljno da se zabavljam! :igra:

Iskreno sumnjam!
Nadal je svako prvenstvo(izuzev Roland Garrosa) igrao tako..jedva se provuèe,ali ipak pobedi!
Navikao je da gubi po koji set i igra tie break!
No videæemo! :wink:

Ivana_89

A na¹ Janko je jako izdr¾ljiv i imaæe on strpljenja i snage da sredi Nadala, verujem u to  :cvet
Go Janko Go!  :box  :>

Roben

Ana Ivanoviæ: Mogu da pobedim Venus

Srpska teniserka Ana Ivanoviæ izjavila je da je njen prvi cilj na US Openu da dodje do druge nedelje, uprkos te¹kom putu ka zavr¹nici turnira.

"Dolazeæi na US Open moj prvi cilj je bio da budem bolja nego pro¹le godine, da i druge nedelje ostanem na turniru. To nikada ovde nisam uspela. Ipak, na mom putu su veoma ozbiljne protivnice, pa ¾elim da odigram najbolje ¹to mogu", istakla je Ana Ivanoviæ, nakon ¹to je izborila plasman u treæe kolo.

Ona je dodala da se i fizièki i psihièki oseæa dobro.

"Mislim da igram dobro u ovom trenutku. Poku¹aæu da u¾ivam u tome i da pru¾im svoj maksimum", dodala je ona.

Upitana da li mo¾e da pobedi Venus Vilijams, sa kojom bi igrala u èetvrtom kolu, ukoliko obe prodju treæe, Ivanoviæeva je rekla da misli da bi u tom meèu imala ¹anse.

"Nije tajna da je na¹ deo ¾reba veoma te¾ak. Ima puno dobrih igraèica. Nadam se da æu pobediti u treæem kolu i da æu igrati ponovo sa Venus. Igrale smo ove godine jednom na Vimbldonu, pre nekoliko meseci i zaista bih ¾elela da je ponovo sretnem na terenu", kazala je Ivanoviæeva, koja je do sada tri puta izgubila od Venus Vilijams.

Ivanoviæeva, trenutno peta teniserka sveta, eliminisana je u polufinalu Vimbldona porazom od te amerièke teniserke.

"Nikada je nisam pobedila. Ali, mislim da je ovo drugaèiji turnir, druge okolnosti. Oseæam da sam u boljoj formi nego na Vimbldonu. Tako da bih zaista ¾elela da igram sa njom. Definitivno imam ¹anse", dodala je Ivanoviæeva.

Na pitanje da li uspeh srpskih tenisera Novaka Djokovicxha i Jelene Jankoviæ njoj donosi dodatni pritisak, Ivanoviæeva je odgovorila da to nije presija veæ odlièna motivacija.

"To me neki naèin motivi¹e, jer su oni sjajni igraèi, oboje su tako uspe¹eni. Ja to jednostavno vidim kao motivaciju, da igram bolje od njih, mo¾da do odem korak dalje. To je veoma pozitivno, a mislim da je to sluèaj i sa njima. Verujem da je to dobro za sve nas. Takodje i za Janka Tipsareviæa, i njega ovo mo¾e da motivi¹e", kazala je Ana Ivanoviæ.

Na brojna pitanja novinara Ivanoviæeva je strpljivo odgovarala a isprièala je i da joj je jedan navijaè tra¾io da mu se potpi¹e na èelu, ¹to je ona odbila. "To nisam ¾elela da uradim zbog njega", kazala je Ivanoviæeva.

Pomenuto je i da je srpski ko¹arka¹ Nenad Krstiæ, koji igra u NBA, gledao njen meè.

"To je ba¹ lepo. Ja zaista volim ko¹arku. Moj otac je bio ko¹arka¹. U¾ivam da gledam utakmice, volela bih da gledam u¾ivo i neki NBA meè ", rekla je Ivanoviæeva.

(Beta)

tarantulica

Novak igra prvi meè na stadionu Artur E¹ (17h), a posle njega na teren izlazi Ana.
Tipsareviæ i Jankoviæ igraju kasnije, jo¹ se ne zna kad, Jelena igra 4 meè po redu,  a Janko neæe poèeti pre ponoæi  :cvet

Zimonjiæ i Bupati su pobedili ruski par 2:0 (6:3, 7:5). Tipsareviæ i Gro¾an su eliminisani, kao i Jankoviæ i Bremon i Zimonjiæ i Rejmond.

mikele

Зимоњић је негативно изненадио јер су он и Лиза Рејмонд поражени већ у првом колу,а били су постављени за прве носиоце.Али ко зна зашто је то добро,можда ће сада имати више времена и сконцентрисаће се само на мушки дубл па можда и прође даље од четвртфинала што би био велики успех.
А што се тиче данашњих мечева у синглу,Јелена не би требала да има проблема са младом Францускињом Корне(има 17 година и већ је 96 на ВТА листи).Ана игра са Вером Душевином,којој је пласман у 3 коло највећи успех на УС опену.Надам се да ће тако и да остане после данашњег меча.
Новак ће,као што сам раније и рекао,имати тежак задатак против Степанека који је јако искусан и зна да игра на бетону.Али Новак је трећи на свету и нема разлога да се плаши било кога,нарочито на подлози каква је на УС опену.
Јанко има најтежи задатак,али није без шанси у дуелу против светског броја 2.Надал није у некој форми,што је показао меч у првом колу,али такође је показао да Надал има одређених проблема са оба колена,што је још један разлог више да се надамо највећој победи Јанка у његовој каријери.

marer_86

... zamo imi sto u volkoj frci oko glupog roka ne mogu natenane da ispratim ovaj grand slam ...   :wall:

iskreno, potajno se nadam da ce Novak nesto uraditi na ovom turniru  :Bog

nigor022

Ajde Novace, nemoj me terati da se opet hvatam za televizor, regale i ostali krupniji namestaj... Sta je za tebe ovaj matorac?! AJDEEEEE :namcor

Sole

sta bi na kraju?
gledala sam dok je bilo 1:1 u setovima, a onda sam kao otisla da ucim i sad ne smem da mrdnem, inace... :batina
Ana?
Janko nema sansi protiv Nadala, ipak su klasne razlike u pitanju, da se ne lazemo.
bilo bi lepo, ali ipak.

nigor022

Ana posle NOvaka, on ostavlja krv na terenu, sve ga boli, masiraju ga gde stignu (da izvinete, ne tumacite dvosmisleno) trenutno je 5i sat meca rezultat, 2:2 u setovima u petom je 2:2 i 30:15 za Noleta...

BK

Jadan Novak, tako mi je krivo istrosice i poslednji atom snage 2:2 u setovima i 3:2 za Novaka u gemovima...boli me dok ga gledam...samo da pobedi.
Kad drugi izlaze na teren?

nigor022

Ana ceka da Novak POBEDI i onda ce ona na ovaj teren, Jelena izlazi mislim negde oko 23.00 a Janko u 03.00 po nasem vremenu

Favis

ovaj Stepanek...savrsen dokaz da je covek postao od majmuna!  :K