Tenis - US open 2007

Started by tarantulica, 23-08-2007, 13:48:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Ko æe biti na¹ najbolje plasirani takmièar?

Novak Ðokoviæ
Jelena Jankoviæ
Ana Ivanoviæ
Janko Tipsareviæ
Nenad Zimonjiæ

mikele

Ево људи Надал приводи свој посао крају(води са 2-0 у сетовима и 5-1 у трећем),тако да можете полако да се спремата јер после тог меча на терен излазе Ана и Венус Вилијамс.Венус је била јако убедљива до сада(изгубила је 12 гемова у 3 меча),али ни Ана није губила више од 4 гема(укупно 10 гемова на 3 меча),тако да је ово ,не само дерби ове рунде,већ и један од дербија турнира.Јер ове две тенисерке су,уз Жастин Енан,показале највише до сада.
Срећно Ана :Bog :Bog :Bog

Sole

kako me nekad nervira Ana! :box
kao da je bez snage, sta joj je? :wall:

mikele

Ана сувише респектује Венус коју је баш сада кренуо сервис :wall: :wall: :wall:
Јбга,тек сада умирем што је пала са 4 на 5 место на ВТА листи јер би се у другој половини жреба прошетала лагано до финала :wall: :wall: :wall:

josefina87

stvarno mi je ¾ao,ali..izgleda da jo¹ uvek nije spremna za venus kao protivnika.. :ball2:

Masha

Enan je pobedila Safinu 6:0, 6:2, vrlo brzo i vrlo lako.

Favis

Nole pobedio De Potro-a!!!!
Jankovic pobedila Bammer!!!!  :~

tarantulica

Valjda æe Jelena imati bolju taktiku protiv Venus  :~

yeca

Novak igra sledeæi meè protiv Argentinca Juan Monaco-a!!!

Sole

kad je taj mec?
a JJ?
svaka cast za njih dvoje.

mikele

Јелена и Новак не играју данас,тако да могу да одморе,посебно Јелена која је имала јако тежак меч и при крају меча се видело да је скроз исцрпљена,није могла ни да се радује.Али сервис је стара бољка.Ако се узме у обзир да Венус има један од најбољих ритерн удараца на свету,Јелену чека јако,јако тежак меч.И зато јој је одмор преко потребан.
А Ноле је овом лаком победом ''компензовао'' онај тежак меч са Штепанеком,тако да сада улази свеж у наредне мечеве.

mikele

Новак данас игра трећи меч на Артур Еш-у(програм почиње у 17 часова по нашем).
С`обзиром да се пре његовог меча игра један меч у конкуренцији мушких дублова(у 2 добијена сета) и меч између Моје и Гулбиса,Ноле не би требао на терен пре 22 по нашем времену.
Јелена и Венус играју сутра,тако су одлучили организатори.

Sole

simpa nam bese danasnji protivnik, tj. Noletov.  :stid: :cvet (samo malo mu poduza kosa, ali ce da bude sredjeno, kao Ceca u spotu  :arracher:  .blah.)
da se vratimo na temu.
dobar mec, nisam mislila da ce biti toliko tie break-ova, ali Nole kad ga zaredi, zaredi ga bas.  :roll:
ali, sve je dobro ispalo na kraju.
igra u 4tak sa Mojom, pa se nadam najboljem.  :ziveli
a gledala sam malo mec na nasoj tv, pa malo preko eurosport-a, komentatoru je izgleda zasmetalo sto Nole toliko tapka lopticu, pa je izjavio da se mec zbog toga i oduzio... ccc... :box
u zadnjem gemu je izgleda toliko zeleo da pobedi, pa je napravio par grescica.
dobro, sad je gotovo, a onaj scream na kraju je rekao sve.

Favis

Nole pobedio Monaka!!!  :~
Nole zvani infarkt...kad je poceo da zabija one loptice u mrezu u trecem setu, sve jednu za drugom...pozlilo mi je...ali na kraju  :box

tarantulica

Po ko zna koji put, mrzim vremensku razliku  :namcor

Gledala sam do kraja 3. seta, a onda sam ugasila tv...
Em je kasno, em me izluðuje koliko se nerviram (pa se onda jo¹ vi¹e nerviram, pa me jo¹ vi¹e to izluðuje...)...
Verovatno je on sigurniji u sebe, nego ¹to mi verujemo u njega, kad je prilièno opu¹ten u ovakvim situacijama...

Svaka mu èast, u svakom sluèaju, na pobedi i fenomenalnom tenisu koji igra...  :pljes: :pljes: :pljes:

Ne znam da li se samo meni èini da na US openu igraju stvarno lep tenis, ma¹tovit, da razmi¹ljaju, da ne forsiraju samo snagu...

Nadal je izgubio od Ferera, 6-4 6-4 7-6 6-2, a Serena od Enan (7-5 6-1).

Jelena igra protiv Venus danas od 7pm po njihovom vremenu (koliko je to taèno kod nas, da ne lupim ne¹to?), a posle toga je na programu meè izmeðu Federera i Rodika.

Opet neæu spavati... :ball2:

Ivana_89

ja sam èula na tv-u da Jelena igra posle ponoæi, oko 1  :hm
ne znam koliko je to taèno   :ohwell:

sve èestitke Novaku!  :cvet