Tenis - US open 2007

Started by tarantulica, 23-08-2007, 13:48:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Ko æe biti na¹ najbolje plasirani takmièar?

Novak Ðokoviæ
Jelena Jankoviæ
Ana Ivanoviæ
Janko Tipsareviæ
Nenad Zimonjiæ

BK

Ja se samo nadam da ce nasi teniseri biti konstantno dobri na US open-u, bar sto se tice Ane i Novaka, jer taman zasijaju kao prave zvezde i odmah se pretvore u padalice,iako njihov stil igre i vise volim nego Jelenin,opet od nje znas sta da ocekujes

Sole

kad igraju JJ i Ana sldeci mec? ;-)

nigor022

Ajmo NOle kralju... Ovaj (leteci) Holandjanin je za tebe dim... da ne kazem koji, ovo citaju i dame...

Sole

Quote from: nigor022 on 28-08-2007, 19:17:46
Ajmo NOle kralju... Ovaj (leteci) Holandjanin je za tebe dim... da ne kazem koji, ovo citaju i dame...
:cvet
Nole ga je slistio!
svaka cast!
jos samo da mi kazete kad igraju JJ i Ana, pa da i one dobro prodju! :~

nigor022

Pa koliko ja mogu da protumacima ovaj B92 sajt posvecen US openu, sutra bi trebale i jedna i druga da igraju... Naravno za sve one sa brzom vezom usopen.org

Sajt je naravno extra odradjen sa gomilom stvari, a statistika uzivo je NEVEROVATNA ... Dobro jos ne izbacuju podatak o kolicini znoja koju izbace  :bljak:

mikele

Ана игра први меч(у 17 часова по ЦЕТ-у) на Артур Еш стадиону против Францускиње иранског порекла Резаи(61 на ВТА листи) и надам се да неће имати проблема.
А Јелена игра 4 меч на Луис Амстронг стадиону против Белорускиње Говорцове која је 65 на ВТА листи и ово јој је дебитантски наступ на УС опену и мислим да јој је сасвим довољно то што је стигла до другог кола.А с`обзиром да се пре њеног меча играју два мушка сингла и меч у коме игра Жестин Енан,не верујем да ће почети пре поноћи.
Данас и Јанко игра свој први меч против Американца Свитинга,264 на АТП листи.Тај меч почиње у 10 сати увече по нашем времену,али не зна да ли је терен број 4 покривен камерама и питање је да ли ће бити преноса.
У сваком случају данас нас чека богат тениски програм :wink:

tarantulica

mikele   :batina
Upravo sam napisala poruku sliènog sadr¾aja, kad mi se pojavilo Upozorenje - neko je u meðuvremenu poslao poruku...

Ba¹ bzvz ¹to je US open u sred ispitnog roka, ne mogu da budem budna noæu, a preko dana da uèim...

Kad Zimonjiæ igra dubl?
Tipsareviæ i Gro¾an su ispali u prvom kolu...

mikele

Quote from: tarantulica on 29-08-2007, 08:21:06
mikele   :batina
Upravo sam napisala poruku sliènog sadr¾aja, kad mi se pojavilo Upozorenje - neko je u meðuvremenu poslao poruku...
Хехехехехе :djavo,тврдим непобедив сам

Зики не игра данас,а програм за сутра ће изаћи-сутра.Логично :K
Неко на званичном сајту нема података са ким Зики игра у микс дублу.Није ваљда да је одустао од тога. :shock У тој конкуренцији је увек правио најбоље резултате

tarantulica

Na njegovom sajtu (http://www.nenadzimonjic.com/index.php?option=com_content&task=view&id=63&Itemid=33) pi¹e da igra u paru sa Amerikankom Lizom Rejmond  :cvet

tarantulica

Ana kao furija do treæeg kola

Mlada srpska teniserka Ana Ivanoviæ bez veæih problema plasirala se u treæe kolo US Opena u Njujorku.

Ivanoviæeva, koja je postavljena za petog nosioca, u drugoj rundi savladala je Araven Rezai sa 2:0, po setovima 6:3, 6:1.

Samo na poèetku meèa francuska teniserka bila je dostojan rival Ivanoviæevoj. Rezai je u prvom gemu napravila brejk, a potom povela sa 2:0 i 3:1.

Tada se, medjutim, srpska igraèica potpuno razigrala i uzvratila brejkom. Sve posle toga bila je pesma mlade srpske teniserke, koja je osvojila naredna tri gema i okonèala prvi deo meèa u svoju korist rezultatom 6:3.

Drugi set Ivanoviæeva odigrala je jo¹ bolje i dopustila protivnici da osvoji samo jedan gem, rutinski overiv¹i plasman u sledeæu fazu turnira.

Srpska teniserka u treæem kolu igraæe protiv Vere Du¹evine.

(MONDO)

tarantulica

Jelena je pobedila Olgu Govorcovu 2:0, po setovima 6:2, 6:2.
Ako je neko gledao meè, bilo bi lepo da napi¹e utiske...
(Glupa vremenska razlika)  :namcor

U 3. kolu igra protiv Alize Cornet iz Francuske.

Jelena danas igra u 1. kolu dubla sa Francuskinjom Bremon protiv Matek i Mirze.

Janko je pobedio Amerikanca Svitinga 3:1 (5:7, 6:2, 6:4, 6:2) i u drugom kolu se sastaje sa Rafaelom Nadalom, koji je veoma lo¹e igrao protiv Australijanca Jonesa u prvom kolu.

Iznenaðenje je napravio i Rus Gabashvili, koji je pobedio 7. nosioca Gonzalesa.

Danas igraju meèeve i Zimonjiæ i Bubati protiv Rusa Igora Kunitsyna i Dmitry Tursunova.

P.S. Zimonjiæ i Rejmond su prvi nosioci u mix dublu i danas igraju meè prvog kola :wink:

marer_86

.. necu da ureknem:pst ,ali mislim da ce ovo da bidne  Serbian Open kako sam i procitao negde... :K

[off] jeste li culi da ce mozda Ana voditi Evroviziju? [/off]

AquArius

@ marer86

prica se u temi Ana je najlep¹a sportistkinja sveta (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,9346.0.html)

:happy:

Ivana_89

gledala sam Jelenu, ali sam preskoèila neke gemove u prvom setu  :)):

dobro je igrala a i mogu da je pohvalim da sada igleda najle¹e  :>

malena

Jel zna neko kad igra Novak?