Tenis - US open 2007

Started by tarantulica, 23-08-2007, 13:48:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Ko æe biti na¹ najbolje plasirani takmièar?

Novak Ðokoviæ
Jelena Jankoviæ
Ana Ivanoviæ
Janko Tipsareviæ
Nenad Zimonjiæ

*

Evo, ja se slazem sa Daretom...
Toliko mi je antipaticna, da ne navijam za nju...  :box

nasty girl

i meni je bas odvratna... :bljak: :bljak:

Masha

Ok, meni je Federer antipatican jer nema komunikaciju sa publikom, preterano je namrsten za moj ukus, izgleda mi kao santa leda na terenu, ali, on je savrsen igrac, svaki elemanat izvodi besprekorno i obozavam da gledam kada on igra. Shvatila sam da se Darker zezao  :K, tako da ovo nije nista licno, ali da ne mesamo mi babe i zabe iliti lepotu sa necijom tehnikom odn. igrom. Zastin nekom nije lepa zena, lepota je relativna stvar, ali ona je trenutno najbolja teniserka i to je cinjenica.

*

Ja sam rekla da ne navijam za nju i da mi je antipaticna..
A za Federera navijam i on mi je vrh u svakom pogledu, tako da cemo teska srca veceras njega da zapostavimo i navijamo za Noleta  :~

Masha

Zvezdice, Nole je Nole  :wink:

*

Aj da se nadamo da ce veceras biti ovako raspolozen...
Ludje dete u zivotu nisam videla  :116: :116:

Nole - I will survive  (http://www.youtube.com/watch?v=FAt0O-RkRwk)    youTube

josefina87

grrrrrr..
koliko sam nervozna...idemo dalje.. :~

laclaire

:wall:

Samo da sutra ne citamo u novinama klasican tekst tipa:"Kljucni momenat je bio 12 gem prvog seta, gde je Novak posle 40:0..."

Sole

xa, xa, 4:1!

samo da tako nastavi!!!
kako sam srecna!  :~
jos nam i Marija Sarapova sedi u "stabu"!
sta jos Novak da pozeli  .blah.

Masha

Aaaaaaaa, strasno sam napeta aaaaaaa!!! Ubice me ovi tiebreak-ovi. Nego, videste li vi De Nira i zenu mu u Novakovom taboru  :K. Ovo je bilo u fazonu, pusti Sarapovu nego De Niro je tamo hahahah. No, sad je 4:2 u tiebreaku za Federera  :(

P.S.  a005 I drugi set uze Federer. E bas mi je krivo, dobro se drzi Nole, ali mnogo je break-ova propustio. Da ga je bar oduvao Svajcarac bilo bi mi lakse, ovako  a005

Sole

poludecu od njegove nonsalatnosti u nekim poenima!
koliko je samo set lopti prokockao...
jao...
nego
idemo dalje!!! :~

da, da , De Nira spominjase jos danas u emisiji pred mec!!!

Ivana_89

uh
ba¹ ga neæe sreæa  :hm

minica

Ma Noleta iscrpela Sharapova, verovatno su igrali u 5 setova. :juju:

Roben

Quote from: minica on 10-09-2007, 01:03:13
Ma Noleta iscrpela Sharapova, verovatno su igrali u 5 setova. :juju:
:siza: :siza: :siza:
i nole zna sta je dobra cica  :Bog :Bog :Bog

tarantulica

Djokoviæ pora¾en u finalu

Titula na US Openu ove godine ostaæe za Novaka Djokoviæa i Srbiju samo san. Najbolji srpski teniser u svom prvom gren slem finalu pora¾en je u tri seta od Ro¾ea Federera. Prva dva ©vajcarac je dobio u taj-brejku sa 7:4 i 7:2, a u treæem je bilo 6:4 za sada veæ èetvorostrukog uzastopnog ¹ampiona njujor¹kog turnira.

Iskustvo, rutina, ali i mnogo sportske sreæe pogurale su Federera do 12. gren slem titule. Ishod finala na krcatom "Artur E¹" stadionu mogao je da bude i potpuno drugaèiji da je Novak imao samo malo vi¹e koncentracije na kraju prvog, odnosno da je "fortuna" stala na njegovu stranu u fini¹u drugog seta.

Srpski teniser u prvom setu na svoj servis nije iskoristio pet set lopti, a u zavr¹nici drugog ¹ansa za izjednaèenje oti¹la je u nepovrat posle auta koji je bukvalno bio jedan milimetar.

Ipak, za utehu Djokoviæu ostaje da je samim plasmanom u finale US Opena ostvario naveæi uspeh u dosada¹njoj karijeri i najveæi uspeh srpskog mu¹kog tenisa. Za to je nagradjen sa 700.000 dolara i sa 700 atp bodova, koji æe ga uèvrstiti na treæoj poziciji svetske rang liste.

Nole ispraæen ovacijama

"Bio je bolji igraè veèeras, potpuno zaslu¾eno je slavio, zato mu èestitam. Ja sam konaèno do¹ao do prvog grend slem finala", izjavio je Djokoviæ po¹to je primio nagradu za finalistu US Opena.

Dvadesetogodi¹nji Beogradjanin zahvalio se porodici i navijaèima.

"Bile su ovo divne dve nedelje", rekao je Djokoviæ, koga je njujor¹ka publika nagradila ovacijama, a medju onima koji su skandirali njegovo ime bile su i brojne face poput Dastina Hofmana i Ralfa Lorena, odnosno Roberta De Nira i Marije ©arapove, koji su finalni meè posmatrali iz lo¾e u kojoj su sedeli i Novakovi roditelji.

Federer je rekao da je Djokoviæ zaslu¾io vi¹e od poraza u tri seta. "Nije veèeras zaslu¾io da ga pobedim u tri seta, zaslu¾io je vi¹e. Èestitam, nastavi samo tako", obratio se ©vajcarac Djokoviæu.

Upitan da li je oseæao pritisak po¹to se od njega stalno oèekuju pobede u finalima, Federer je odgovorio da je bio nervozan u poslednjih nekoliko dana. "Trebalo bi da budem iskusan i da znam kako da se nosim sa ovakvim situacijama, ali nije lako. Ipak, u¾ivao sam veèeras, u¾ivao sam ove prethodne dve nedelje", dodao je Federer.

©vajcarcu je trijumfom u Njujorku zaradio ukupno 2.400.000 dolara i novi model Leksusa. Za pobedu na US Openu pripao mu je èek na 1.400.000 dolara i automobil, a dodatno milionèe dobio je kao najuspe¹niji teniser amerièke turneje.

(MONDO)