Jelena Karleusa se udaje!

Started by *, 23-08-2007, 16:42:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

*

Zao mi je zbog off-a, ali morala sam ovo ovde da ubacim, ipak su ovo informacije vezane za Jecu, dok cekamo taj 1.9.  :116: :siza:

Verili se Jelena Karleu¹a i Du¹ko To¹iæ
Sreda, 22. avgust 2007. 11:03

"U Nemaèkoj su nas jo¹ na aerodromu doèekali paparaci, dajemo intervju njihovoj ¹tampi, i proglasili su nas za domaæu verziju Dejvida i Viktorije Bekam. Pi¹em kolumnu za njihove novine, a moram priznati da sam uèestvovala i u Du¹kovom prelasku u novi klub" ka¾e plavokosa seks-bomba.

"Kada je va¹ deèko fudbaler, on ne ¾eli da slu¹a o tome kako ste mu probili limit na kartici, sve drugarice vas mrze, a vas prati slava. Pored toga, uz fudbalera u krevetu, imaæete najbolju guzu" na¹alila se Jelena.

Pevaèica sa deèkom trenutno ¾ivi u hotelu "Park Plaza", a veæ je bacila oko na luksuznu vilu od tri sprata.

"Znam da zaslu¾ujemo takvu nekretninu, iako je papreno skupa. Na sred sobe ima stakleni lift, kao iz filma "Skarfejs". Stvorena je za nas! Inaèe, pregovaramo sa televizijom "RTL" da u kuæu ubacimo kamere i napravimo svoj realiti ¹ou" ka¾e Karleu¹a.

"Prsten je od belog zlata, ukra¹en plavim dijamantom i brilijantima. Neæu otkriti koliko ko¹ta, jer mi materijalne stvari odavno vi¹e ni¹ta ne znaèe. "I¾ivela" sam se po tom pitanju, i sada mi je bitna samo ljubav" zakljuèuje pevaèica.

(MONDO)

:ohman: :ohman:

marer_86

Quote from: * on 23-08-2007, 16:42:10
Zao mi je zbog off-a, ali morala sam ovo ovde da ubacim, ipak su ovo informacije vezane za Jecu, dok cekamo taj 1.9.  :116: :siza:

Verili se Jelena Karleu¹a i Du¹ko To¹iæ
Sreda, 22. avgust 2007. 11:03

"U Nemaèkoj su nas jo¹ na aerodromu doèekali paparaci, dajemo intervju njihovoj ¹tampi, i proglasili su nas za domaæu verziju Dejvida i Viktorije Bekam. Pi¹em kolumnu za njihove novine, a moram priznati da sam uèestvovala i u Du¹kovom prelasku u novi klub" ka¾e plavokosa seks-bomba.

"Kada je va¹ deèko fudbaler, on ne ¾eli da slu¹a o tome kako ste mu probili limit na kartici, sve drugarice vas mrze, a vas prati slava. Pored toga, uz fudbalera u krevetu, imaæete najbolju guzu" na¹alila se Jelena.

Pevaèica sa deèkom trenutno ¾ivi u hotelu "Park Plaza", a veæ je bacila oko na luksuznu vilu od tri sprata.

"Znam da zaslu¾ujemo takvu nekretninu, iako je papreno skupa. Na sred sobe ima stakleni lift, kao iz filma "Skarfejs". Stvorena je za nas! Inaèe, pregovaramo sa televizijom "RTL" da u kuæu ubacimo kamere i napravimo svoj realiti ¹ou" ka¾e Karleu¹a.

"Prsten je od belog zlata, ukra¹en plavim dijamantom i brilijantima. Neæu otkriti koliko ko¹ta, jer mi materijalne stvari odavno vi¹e ni¹ta ne znaèe. "I¾ivela" sam se po tom pitanju, i sada mi je bitna samo ljubav" zakljuèuje pevaèica.

(MONDO)

:ohman: :ohman:

ajojjjjj :bljak: :bljak: :bljak:

*

jos ce ispasti da sam fan, pa sam morala da otvorim novu temu sa desavanjima u njenom privatnom zivotu  :hm :ohman:

malena

Opet,pa pred novi album mora nesto pompeznao da se najavi... :wall: :wall: Ako joj bude uspesno kao predhodno... :wall:

Bred

Darker

Zovem se Jelena jelena
mokraæa mi je zelena
jo¹ nisam iza¹la iz pelena
jer mo'¹ da mi se desi MELENA(pojava krvi u stolici, ako sam valjano skontao :K)
:bljak:

igrackica

Roben

толика количина глупости на тако малом простору

tarantulica

Ne postoji prostor koji bi bio dovoljan da se njeni biseri ne primete....  :wall:

Sole

pa, ovo je T R A G E D I J A!
:help2:
iz ovog texta bih mogla da izvucem bar 10 stvari da prkomentarisem, ali necu :nene:
onda bih joj dala isuvise znacaja :batina :K
dobro, cemu sve ovo? bljak.

Bred

sole, slobodno komentarisi, otvori dusu...  :wink: :K

*

Aj'te, ljudi, tek tako je sve ovo parodija na zivot :pst

Favis

Boze, KOLIKO je ona GLUPA!!!!  :wall:  izvinjavam se, morala sam velikim slovima
A tek ruzna...pa to ni majka ne moze da voli...

Bred

devojke, voleo bih da cujem koje konkretno primedbe imate na njen izgled sem toga da je vestacka?  :wink:

Mashrum

(http://nono9.us)

(ovo je njena slidža iz srednje školice,možda je istu Jass negde i postovala - nem` pojma  :> )
Da je poradila na svom izgledu i izvukla maximum je evidentno,ali džaba.Nju samo foto-šop može ponekad da spasi.
Rekoh ponekad,jer mi je s onim albumom - Magija, izgledala i ok(na slikama).  :hmm
Jedino što na njoj vredi su ti silikoni,da njih nema - Gabor u totalu,koji se baš trudio.Tužno..