Ceca i tracevi

Started by Roben, 25-08-2007, 10:23:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Roben

Ceca u vezi s Romaninim biv¹im deèkom?

Kad je pre sedamnaest godina u pesmi "Drugarice prokletnice" Ceca Ra¾natoviæ proklela devojku koja joj je otela deèka, verovatno nije slutila da æe se jednog dana naæi u istoj, ili bar sliènoj ulozi.

Naime, "Kurir" saznaje da je Ceca je odnedavno u vezi s biv¹im deèkom Romane Paniæ, prebogatim advokatom Fotosom Pitadjisom

"Posredstvom zajednièkog prijatelja, Ceca i Fotos su se upoznali pre dve godine, kad je ona boravila na Kipru, gde je kasnije i kupila kuæu. Nijhovo tada¹nje dru¾enje bilo je iskljuèivo prijateljsko i poslovno, ¹to potvrdjuje èinjenica da je upravo ona kumovala poznanstvu, a kasnije i vezi izmedju Romane i Fotosa", prièa izvor "Kurirra".

"Medjutim, svi iz Cecinog okru¾enja znali su da je i u vreme dok je bio u vezi s Paniæevom, ¹armantni advokat gajio skrivene simpatije prema Ceci, koja o tome nije imala pojma. Njegovu ljubaznost i d¾entlmensko pona¹anje tumaèila je kao gest prijateljstva, a pa¾nja kojom je obasipao èinila joj se normalnom, jer je Fotos bio u velikoj ljubavi s njenom bliskom drugaricom. Medjutim, onog dana kad je veza izmedju Romane i njega pukla, advokat je okrenuo list i krenuo u kontranapad. Polako, ali sigurno, svakim danom bio je sve bli¾i i dra¾i Ra¾natoviæevoj, dok je na kraju nije i osvojio. Na Kipru, gde su se i upoznali, shvatili su da su zaljubljeni jedno u drugo... Zajednièko dru¾enje, èeste veèerinke, ludi provodi, 'uzo' i buzuki bili su dovoljni da srpska diva poklekne pred temperamentnim Grkom i baci mu se u naruèje", ka¾e sagovornik "Kurira".

(MONDO)

Bred

tarantulica

Bred

marer_86

..... mora i ona nekako da se reklamira kad je pin stavio cenzuru ...... :bljak:

Bred

Intervju : Fotos Pitaðis
PRIJATELJ!
Fotos Pitaðis obja¹njava u kakvom je odnosu sa Cecom Ra¾natoviæ i tvrdi da sa Romanom nikada nije prièao o braku
Kiparski advokat Fotos Pitaðis postao je poznat ovda¹njoj javnosti krajem pro¹le godine kada je zapoèeo vezu sa pevaèicom Romanom Paniæ. Te¹ko da bi iko, nakon njihovog nedavnog raskida, i pomislio da æe ovaj ¹armantni Kipranin ponovo dospeti na stranice srpske ¹tampe da nedavno nije procurela vest da je Pitaðis osvojio srce, nikog drugog do Cece Ra¾natoviæ!
- Cecu sam upoznao pre dve godine na Kipru, postali smo veoma dobri prijatelji i neizmerno je po¹tujem - ka¾e na poèetku na¹eg razgovora Fotos.

Konkretno, da li ste Ceca i vi u vezi?
- Na¹a veza je iskljuèivo drugarska, a takoðe sam i njen advokat.

Da, ali izvor Kurira tvrdi da vam se Ceca odmah svidela i da od poèetka gajite simpatije prema njoj.
- Od kad smo se upoznali, mi smo prijatelji i ni¹ta vi¹e od toga!

Mi smo èuli drugaèije...
- Ne. Ceca je moj prijatelj i klijent.

Da li je istina da ste upravo vi pomogli Ceci da kupi kuæu na Kipru?
- Ne mogu da vam odgovorim na to pitanje. Ja sam njen advokat i po¹tujem privatnost svojih klijenata.

Pretpostavljam da znate neku njenu pesmu. Koja vam je omiljena?
- Na¾alost, ba¹ i ne znam mnogo. Znam ritmove pesama, ali ne bih znao njihova imena jer ne govorim srpski jezik.

Neki Romanini prijatelji misle da ste vas dvoje i raskinuli upravo zbog Cece?!
- To nije istina. Ceca je upoznala Romanu i mene i bila je veoma sreæna ¹to smo nas dvoje zajedno! Ona je, zapravo, dobra prijateljica i Romani i meni.

Zbog èega onda niste vi¹e zajedno?
- Romana je veoma dobra osoba i po¹tujem je mnogo. Bili smo neko vreme zajedno, ali je veoma te¹ko odr¾ati vezu na daljinu, jer ona je u Beogradu, a ja ¾ivim i radim na Kipru. Te¹ko nam je bilo da usklaðujemo obaveze i viðamo se, i samo zbog toga smo raskinuli. Inaèe, i dalje smo dobri prijatelji.

Jeste li upoznali neke njene prijatelje ili èlanove porodice?
- Upoznao sam prijatelje, porodicu nisam.

Dok ste bili zajedno vrlo èesto se pominjala moguænost va¹eg venèanja...
- Ne, ne... To nikada nije bila tema o kojoj smo prièali. Bili smo u vezi i proveli lepo vreme zajedno, ali na¾alost, daljina izmeðu nas je bila ne¹to ¹to nismo mogli da prevaziðemo.

Da li i dalje kontaktirate sa biv¹om devojkom?
- Naravno, i dalje smo dobri prijatelji. Upravo i pripremam njen novi CD, gde æu se naæi u ulozi producenta. Snimiæemo pesme na srpskom i grèkom jeziku, koje æe izvoditi Romana i jo¹ neki grèki pevaèi.

Jel planirate da i Ceci pomognete oko novog albuma?
- Ne. Ona je u muzici toliko moæan faktor da nema potrebe da joj bilo ko poma¾e.

Dosta vremena provodite sa Srpkinjama. ©ta mislite o njima?
- Veoma po¹tujem ¾ene iz Srbije. Ne provodim ja mnogo vremena sa njima, samo sa Romanom dok smo bili zajedno i sa mojom prijateljicom.

kurir

Al-Jasmina

:> i sta sad?
Pa ne mislite da bi Ceca isla s konja na magarca?
Arkan je ipak bio privlacan hombre
u odnosu na ovog advokatica   :)):

zabica

Quote from: Al-Jasmina on 27-08-2007, 12:46:35
:> i sta sad?
Pa ne mislite da bi Ceca isla s konja na magarca?
Arkan je ipak bio privlacan hombre
u odnosu na ovog advokatica   :)):
slazem se u potpunosti, mada nikad se ne zna sa kim ce ona biti u buducnosti...
sigurno je samo to da covek mora da bude bogat a bi je ispratio ali dal ce biti zgodan i lep... ne znam...
pricalo se i da je bila sa obicnim beogradskim facama, tako da i grcki advokati dolaze u obzir :K

mikele

А Бреде где си ти у целој тој причи? :K
Шалу на страну,вероватно је она имала још ''другара'' у међувремену али се вешто скривала.Али то је и нормално,јер и она је жив човек.
А са друге стране није она више тако млада и има троје деце(или можда двоје нисам сигуран),тако да је врло тешко наћи ''одговарајућег''.
Ма тотално небитна вест,али ајд :shock

Sole

meni se ovaj ama uopste ne svidja! :nene:
volim, Cecu stvarno mnogo, mislim na njene pesme (ogradjujem se), ali ovog puta ga je bas omasila.
eee...
sa kim su nju sve povezivali...
ako je i imala nekog, dobro se krila, uostalom, zena dobro izgleda, mogla bi da nadje nekog boljeg frajera... .blah.
nije ni bitno, zna ona sta joj odgovara.
valjda

Bred

sumnjam da je mogla imati nekog a da se to ne sazna, ovo je zemlja Srbija ipak  :wink:
licno mislim da je udajom za Arkana nanela sebi vise stete neko koristi a pogotovo svojoj deci :wink:

*

Ljudi, koliko se ja secam, citala sam jos ranije dok se doticna Romana zabavljala sa tim tipom da ih je Ceca upoznala, tako da je moguce da su prijatelji. Sem toga, Ceca ima krs nekretnina tamo, tako da je moguce da je otisla na odmor zena, a sad se price sire u ne znam ni ja kakvom smeru...
Uostalom, neka radi sta hoce :K

zabica

ma naravno da je to samo jos jedna trac prica iz novina, kao da je prvi put da nekog spoje sa nekim totalno pogresno!
naravno da je bila sa nekim, sta kao od 2000. god nema vise osecanja, ma da!
pa i ona je ljudsko bice, ne apstinira toliko dugo, to je sigurno. |Uostalom sama je pricala da kad joj treba malo mira i ljubavi ona ode u inostranstvo pa tamo nadje nekog. A cak i ja poznajem nekoga ko je imao izvesan odnos sa njom pre dve godine, tako da...velika je Srbija :wink:

Bred

wow, zabice, na koji odnos mislis?? :K
podeli tu tajnu sa nama, tu pricu bismo mogli da prodamo za velike pare  :K

mikele

Да жабице,дај нам ту ексклузивну вест па да је продамо куриру и сличним :K