Dj[z]ogani+Mile Kitic

Started by Bred, 25-08-2007, 14:41:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Izvor: PRESS

Ðogani: Snimili smo duetsku pesmu sa Miletom Kitiæem u kojoj ja repujem, a Vesna i on pevaju!!!

Ðogani i Mile Kitiæ spremaju zajednièki hitiæ!!! Vesna i Ðole Ðogani, èlanovi dens dvojca "Ðogani fantastiko", posle dve godine opravdane pauze spremaju svoj veliki povratak na srpsku estradnu scenu, a kao udarnu pesmu na albumu najavljuju duet sa Miletom Kitiæem, jednim od najpopularnijih srpskih folk pevaèa.

- Snimili smo duetsku pesmu sa Miletom Kitiæem u kojoj ja repujem, a Vesna i on pevaju - ka¾e Ðogani za Press, i dodaje:

- Ne bih otkrivao detalje, ali mislim da æe pesma biti pravi hit. Do saradnje sa Miletom do¹lo je posle jednog doèeka Nove godine na kojoj smo nastupali zajedno. Predlo¾io sam mu da snimimo duet i on je to sa odu¹evljenjem prihvatio, ali pod uslovom da ja napi¹em pesmu.

U planu je snimanje, do sada neviðenog spota u glavnim gradovima eks Jugoslavije, kao i zajednièka turneja - zakljuèio je Ðogani.
Prema reèima frontmena grupe "Ðogani fantastiko", CD æe izaæi krajem septembra u izdanju "Siti rekordsa".

- Osim ¹to smo ostali verni "Sitiju", sve ostalo æe biti novo. Publika æe zaista biti iznenaðena promenom Vesninog imid¾a, a samo jedan deo albuma ostaæe u prepoznatljivom fazonu - naveo je Ðogani u razgovoru za Press, i objasnio da su ovoga puta anga¾ovali i neke vrhunske tekstopisce i kompozitore.

- Deo albuma je veæ snimljen i to u modernizovanom studiju Marka Kona i Aleksandra Kobca, dok æe neke pesme biti odraðene u ateljeu "Trag" kod Marka Perunièiæa i Neboj¹e Are¾ine.

Pored Pere Stokanoviæa (poznatog po hitovima Dragane Mirkoviæ, Sinana Sakiæa, Lepe Brene), prvi put saraðujemo sa Aleksandrom Miliæem Milijem (biv¹i Cecin kompozitor i menad¾er) i Dra¾enom Damjanoviæem (napisao najveæe hitove ©aku Polumenti).

Zbog toga ovaj CD ne mogu nazvati ni narodnjaèkim ni pop, veæ savremenim, i ¾elim da ga tako narod i prihvati - rekao je Ðogani.
(N. P.)

*

Cula sam je....

Mozete misliti na sta to lici :116: :116:

Bred

shmizla

nisam cula, ali mogu samo da zamislim njih troje kako "pevaju"....

*

Pa, gde da je stavim - ovo nije tema za upload? :hmm

Al', ajde, ovde ce te je najlakse naci:

Ubacicu pesmu i u index domacih pesama...

Probacu da ukucam i tekst pesme ovde... Zlo - ne znam da li da se smejem ili placem - klasicna pesma za gasterbajtere!!!

Pa, kaze:

E, pa, nema vise cile mile
Stigao Mile, Kitic Mile
Kazi Mile,
Mile, brate, neka cuju, neka shvate

`srce je moje na Balkanu`

Kakve su im gore zene?
Ima li mesta tu za mene?
Da li imam makar sansu za neku malu tajnu romansu ja?

`ma, nemoj, brate, na tu stranu!`

Trazicu te preko ambasade
bas me briga da li takve stvari rade
hocu vizu, hitno idem tebi
koja zena kada voli ne bi

`Ni Svedjanke ni Nemice
ti nisu ni do kolena
da s njima predjem granice
ma nema sanse, voljena`

Ni Francuska, ni Svajcarska
nisu tvoja sudbina
zove dusa balkanska
`nema sanse, voljena`

`Cetiri strane sveta
putujem Evropom
al' nigde mi je kao s tobom
Milioni ljudi
ne zna im se broja,
al' samo se jedna zove ljubav moja`

rotkvica

a jel video neko spot??? mile pocheo da dzuska  :trfr:

AnaCrvena

ma mnogo je 'super'  :b7:
na zalost,videla sam!agonija!na zalost,ima ljudi koji svesno pozele to da cuju i vide   :bljak: