Krvavi ljubavni vikend Ejmi Vajnhaus

Started by Bred, 27-08-2007, 11:42:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

(http://img120.nono9.us/my.php?image=krastemn1.jpg)
Braène „igrarije" kontroverzne pevaèice Ejmi Vajnhaus i Blejka Fildera Sivila ovog vikenda su kulminirale...
nokti - Braène „igrarije" kontroverzne pevaèice Ejmi Vajnhaus i Blejka Fildera Sivila ovog vikenda su kulminirale s fotografijama koje upuæuju na krvav fizièki obraèun mladog para. Mo¾da bi njihova ¹etnja ulicama Londona pro¹la neopa¾eno da Ejmi nije bila krvava, sa zavojima na rukama, a njen suprug sav izgreban.
Odmah po objavljivanju ovih slika u britanskom magazinu „The Sun", pojavile su se glasine da se par gadno potukao i da je Ejmi viðena kako be¾i od supruga u stanju „potpune panike". Tuèi koja je trajala tri sata prethodila je svaða u hotelskoj sobi koja je rezultirala histeriènim plakanjem i bacanjem namje¹taja. Ejmi je zatim zvala recepciju hotela i zatra¾ila medicinsku pomoæ, a malo posle izjurila na ulicu krvava i s modricama, razmazane ¹minke, poderane odeæe. Meðutim, Blejk, koji je trèao za njom po otmenoj ulici Regent, izgledao je jo¹ gore - pun krvavih o¾iljaka na licu i vratu. Kad je uspeo da je stigne, opet su se malo svaðali, pa plakali i naposletku se pomirili. Policija ih je oboje ispitala istoga dana, ali i pustila, a u svoj hotel su se vratili zajedno. Veæ sledeæeg dana ponovo su snimljeni u zagrljaju, dok razmenjuju poljupce.
Inaèe, Ejmi, koja je veæi deo leta provela u rehabilitacionim centrima na odvikavanju od heroina, samo dan pre ovog dogaðaja izjavila je: „Blejk je najbolji èovek na svetu, nikada ne bismo povredili jedno drugog".

||||
24casa

wolfeitzckie

е јебига, моја омиљена певачица, ал будаааала.   :bljak:

Bred

wolfeitzckie

This bithc is crazy, but he CD is excellent. She’ll die via shotgun to the mouth I’m sure.
komentar nekog èitaoca bloga u Engleskoj na vest.

Al-Jasmina

:>

KOJI LUDACI
:)):
zenska peva za medalju od 5 kg zlata
ali ono, da je ludnuta, jeste  :happy:

tarantulica

Ne mogu nikako da pove¾em njen lik i delo (u ovom sluèaju, muziku i pona¹anje)....  :box

Zami¹ljala sam je potpuno drugaèije...

Masha

Ja volim da slusam Amy i svidja mi se to sto radi, ali, da je po ponasanju otisla u krajnost, to jeste. Bas steta. Inace, bila sam sokirana kada sam videla kako je izgledala pre, nesto malo, vise od godinu dana i sada. Evo, uverite se i sami. Bas je spooky.

Slika desno je od pre godinu dana, cisto da ne dodje do zabune, mada ko je slusa nece da omane  :wink:

tarantulica

Slikovito  :shock

Kako æe tek da izgleda za godinu dana, ako ovako nastavi...  :run

Al-Jasmina

:shock

Sada izgleda kao travestit
a tamo kao tipicna Italijanka iz NY  :>

Bolje je kad je bucka...zdravije izgleda  :ohwell:
a i odakle ce izvuci snagu za pevanje...
Pa nisu operske dive krupnije bez razloga  :nene:

Bred

wolfeitzckie

Quote from: Al-Jasmina on 27-08-2007, 21:43:47
:shock

Sada izgleda kao travestit
a tamo kao tipicna Italijanka iz NY  :>
А иначе је Јеврејка из Лондона. 

Al-Jasmina

:>
cuj, ko joj je kriv sto fura njihov stil
(u oba zlucaja)

Masha

Meni je na ovoj slici od prosle godine mnogo lepsa nego sad. Mislim, pa kome moze biti lepsa sad kad su joj i cipele velike, mislim, ne u duzinu, vec u sirinu. Obratite paznju. I da, pitam se, odakle joj snaga da se tuce sa muzem kad vetar moze da je odnese  :hmm

Darker

Bljak mi je :bljak:
Ona desno i ajde, ali mi se ni stil pevanja ne sviða ni¹ta posebno...

*

Ejmi Vajnhaus uhap¹ena u Norve¹koj zbog droge

Mlada britanska zvezda soula Ejmi Vajnahus uhap¹ena je u Norve¹koj zbog posedovanja i konzumiranja marihuane, saop¹tila je danas policija a prenose svetske agencije.

"Provela je nekoliko sati u pritvoru, od èetvrtka uveèe do petka ujutru, platila je kauciju i pu¹tena je", izjavio je Frans presu Lars Lote, pravnik zaposlen u policiji u Bergenu, gradu na zapadu Norve¹ke gde je pevaèica trebalo danas da nastupi.

Ejmi Vajhaus je privedena zajedno sa svojim suprugom Blejkom Filderom Sivilom i jo¹ jednom osobom  sa kojima se nalazila u hotelskoj sobi, gde je policija prona¹la sedam grama marihuane, precizirao je Lote navodeæi da je policija delala na osnovu "obave¹tenja iz pouzdanih izvora". Pevaèica stara 24 godine platila je kauciju od 500 evra.

(BLIC)

E, meni je ovo smesno...
Uhapsili teskog narkomana zbog posedovanja svega 7g marihuane i jos kaucija od 500e :hmm :roll: