GSP poèeo izdavanje novih legitimacija za ðake i studente

Started by Bred, 27-08-2007, 11:47:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred

PREVOZ - Gradsko saobraæajno preduzeæe „Beograd" (GSP) poèelo je s izdavanjem novih ðaèkih i studentskih legitimacija za povla¹æenu vo¾nju.
Stare ðaèke legitimacije va¾e do 30. septembra, a studentske do 31. oktobra. Posle tog roka legitimacije neæe va¾iti, èak ni u sluèaju da korisnik ima ispravnu markicu.
Nove legitimacije zainteresovani ðaci i studenti mogu da izvade u centrali GSP-a u ulici Knjeginje Ljubice 29 na Doræolu svakog radnog dana od sedam do 17, a subotom od osam do 14 sati. Za izdavanje legitimacije potreban je obrazac zahteva, jedna fotografija (3 X 3,5 cm, ne starija od ¹est meseci), fotokopija liène karte ili zdravstvene knji¾ice, overena potvrda o redovnom pohaðanju ¹kole ili fakulteta i uplata od 220 dinara.
Pravo na povlasticu imaju redovni uèenici osnovnih i srednjih ¹kola, pod uslovom da nisu stariji od 21. godine, i studenti vi¹ih ¹kola i fakulteta do 30. godine.

24casa

mina-L

Bred

tarantulica

Pro¹le godine nije moglo...
Valjda su zakljuèili da im je preveliko cimanje...  :ohwell:

mina-L

Dal neko zna dal ce produziti vazenje starih povlastica do novembra(tako su bar radili svake godine)?

Bred

i mene zanima ali klasika-oni cekaju i bukvalno zadnji dan da to objave  :F

Cecilly

Objavljeno je jos pre neki dan...

Ja sam procitala u Kuriru u utorak.

Produzeno je do novembra.

A evo i zvanicno:

http://www.megafonija.com/vesti.php?category=vesti&id=34216

AquArius

Kurir ne citam,
ali javise na Jutarnjem programu RTSa,
produzene su studentske markice jos za mesec novembar  :~

katarina

...odnosno povlastice...markice cete ipak morati da kupite za mesec novembar.

AquArius

mina-L

Ohoho,e pa superiska, imam fore do novembra da se nakanim da odem do GSP-a!

tarantulica

Što je najvažnije - gužve su prestale  :happy:

Uđeš, izađeš i gotovo  :smekerica:

katarina

Bred

Da se ovde ubacim.
Pazite gde kupujete markice, NIKADA na ulici i pazite kome dajete da vam iste kupi.
Studenti u nekim studentskim domovima falsifikuju iste i prodaju ih za 300 dindzi ali je problem u tome sto kontrolori znaju za to.
:wink: :K
Fake-ovane(falsifikovane) markice se prepoznaju po tome sto se sa njih vrlo lako noktom moze skinuti hologram [ili sta vec] sa markice  :wink:
:djavo

avgogh

Quote from: Bred on 16-04-2008, 12:59:25
prepoznaju po tome sto se sa njih vrlo lako noktom moze skinuti hologram [ili sta vec] sa markice  :wink:
a, je l' moze da se desi da izvucemo neku nagradu kao kod "greb-greb" kartica?  :wink: