Ana je najlep¹a sportistkinja sveta

Started by Bred, 27-08-2007, 11:56:42

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred

Amerikanci su zakljuèili da æe se Ana pridru¾iti Mariji ©arapovoj kao najtra¾enija marketin¹ka zvezda...
Ba¹ u trenutku kada je Aleksandar Tijaniæ izjavio da smatra da bi mlada srpska teniserka Ana Ivanoviæ trebalo da bude voditelj „Pesme Evrovizije” sledeæe godine u Beogradu, u prilogu amerièke televizijske mre¾e NBC saop¹teno je da je Ana definitivno najlep¹a sportistkinja na svetu. Sudeæi prema potra¾nji, svetski reket broj pet bi uskoro mogao da umesto na terenu, aktivno poène da „igra” pred objektivima najboljih svetskih fotografa.

KARIJERA - U najavi za poèetak njujor¹kog teniskog spektakla „US Open" Amerikanci su zakljuèili da æe se Ana pridru¾iti Mariji ©arapovoj kao najtra¾enija marketin¹ka zvezda. Zapravo oni tvrde da je Ana nova Marija ©arapova. Najavljene su i specijalne emisije koje æe se baviti temom najprofitabilnijih ¾ena u sportu, kada je reè o marketingu. Naravno, prva æe biti o Mariji, druga o Ani.
- Marketin¹ki potencijal 19-godi¹nje Srpkinje je beskonaèan - navode u najavi.
Istovremeno u jednom od intervjua koje je dala, Ana je rekla da ne voli da je porede sa ©arapovom.
- ®elim da budem svoja i kao i sve druge ¾ene ne volim da me porede s bilo kim - odbrusila je Ana novinaru koji je poku¹ao da je uporedi s Marijom.
Paralelno s prièom o lepoti i marketingu, u domaæim medijima je osvanula vest da je favorit meðu potencijalnim voditeljima Evrovizije za Aleksandra Tijaniæa definitivno Ana Ivanoviæ. On je rekao da Ana poseduje op¹tu prepoznatljivost i da bi njeno uèestvovanje bilo „pun pogodak".
- Moja ideja, mada nju nisam pitao, jeste da ¾enski voditelj „Evrosonga" bude fantastièna Ana Ivanoviæ. To bi na najbolji naèin odra¾avalo i Anin ¹arm i ¹arm Srbije. I njen rezultat - istakao je Tijaniæ.
Na svu sreæu, i pored titule najlep¹e i ovda¹njih ¾elja da se prebaci u voditeljske vode, Ana je i dalje skoncentrisana na tenis, a u i¹èekivanju poèetka „US Opena", planiran je meè s poznatim zvezdama ¹ou-biznisa i ona se pita ko æe joj tom prilikom biti partner.

||||
24sata

Al-Jasmina

:>

lepa jeste
ali bolje nek cuti...
Unjka mi suvise da bila voditelj
- sem ako Tijanic ne zeli da pola auditorijuma razvije epilepsiju
zeluca! :T

willie the scot

nema kriminogeni potencijal.
a mozda joj i ne treba.

Darker

Sole

slatka je Ana, ali mislim da se ne bi snasla.
eto, cim neko postane poznat, svi se otimaju za njega, covek ne moze ni da dise. sve je to lepo, samo mislim da razvija neke ruzne osobine kod "eksploatisanog".
ne znam...
nekako mi je isuvise bezivotna da bi vodila neki tako veseli program kao sto je Evrovizija. jeste ona ziva vatra na terenu, ali mislim da je ovako veoma mirna i usporena.
uostalom, neka odluci sama, pa cemo videti kako ce se snaci.
i da, jeste najlepsa sportistkinja sveta! sto bi znacilo, vratimo se na temu .blah.

Masha

Ana je vrlo slatka mlada devojka, ali svakako nije za voditelja. Setite se samo njene reklame za Aqua Vivu i onaj naporan glas. Ta reklama je snimljena iz ko zna kog puta pa je opet bila nepodnosljivo iritantna. Lepo kaze Sole, ona je veoma usporena i mirna za jedan sou kakav je Evrovizija.

mikele

Јесте она лепа,слатка и бла,бла,бла,али мислим да мало претерују.Еееееее каквих све спортисткиња има,на дупе да паднеш.
А Ана када проговори...Боље да ћути и удара ту лоптицу.

Sole

stvarno mi sad nesto nije jasno... :hmm
koliko sam ja razumela, a mislim da jesam, ona je proglasena za najlepsu teniserku sveta i kao i najlepsu teniserku svih vremena, a pojam "sportistikinja" je dosta siri od "teniserka".
mikele je u pravu, kakvih samo jos sportistkinja ima, uvek se setim italijanske odbojkasice Picinini.
nesto mi ovde nije u redu... :hmm

Al-Jasmina

Quote from: Masha on 29-08-2007, 00:50:37
Ana je vrlo slatka mlada devojka, ali svakako nije za voditelja. Setite se samo njene reklame za Aqua Vivu i onaj naporan glas. Ta reklama je snimljena iz ko zna kog puta pa je opet bila nepodnosljivo iritantna. Lepo kaze Sole, ona je veoma usporena i mirna za jedan sou kakav je Evrovizija.

:> :> :> :>

e to NAPORAN!!!!

Btw.
mislim da su opijeni time sto je lepa cura uspesna...
Stvar je u tome sto je im je glupo da promovisu nekoga ko jeste lep ali nema nikakav sportski uspeh  :ohwell:
Kao pojedine teniserke koje su se shlepale na izgled  :roll:

vlada89

Mislim da bi bila dobra voditelja,bar za toliko,sarmantna je,ima lepo lice, glas manje vise...da li ste gledali njen "nastup" na RG, kad je Djokovic bio proglasen za najboljeg u izvdojenju karaoki? Meni je Ana iskreno bila bolja...

katarina

ma mala je jos za takav poduhvat. Bolje da se drzi UNICEF-a!
A da je lepa, lepa je! Al meni ima nesto nezenstveno u njoj, samo jos nisam skontala sta...

Al-Jasmina

Ona ima neku grubost u sebi,
to je ono sto se meni cini da stoji iza te nezenstvenosti

katarina

jes, vala, ima nesto shturo u faci! Al daleko od toga da je ruzna!

suzaa1988

meni uopste nije nezenstvena,bas naprotiv!sva mi deluje nekako prefinjeno.
a da ne zna lepo da prica, ne zna.ali jos je ona mlada

Al-Jasmina

:lol: s godinama moze samo gore da zvuci, kad ode ta ...lepota  :smekerica:  :cvet