potvrdjivanje ispita

Started by mali, 30-08-2007, 11:11:07

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lijepa bosanka

Pa isto je tako bilo u januaru kada je prof.Sote pitao 10 dana kasnije..
Najbolje bi bilo da se sada od pakosti i zavisti ¾alite.. :wall:
Ja to shvatam i prihvatam kao "faktor sreæe" koji je veoma bitan na faxu!!!
jednakost za sve se u dana¹njem vremenu jako te¹ko posti¾e.. :ohwell:

majakf

da ne biste vise lupali glavu zasto prof.vujic pocinje ispitivanje tek od 14.07, razlog je sledeci... ove nedelje je guzva oko prijemnog ispita a kako je ona predsednik komisije za polaganje prijemnog, mora da osigura da sve prodje u najboljem redu. eto razloga zasto pocinje tako kasno sa ispitom.

u ovom roku izlazim na farm.hem ali nazalost, zapala sam kod sotea. steta jer bi mi bas znacilo tih desetak dana. 

Keleraba

Da rezimiramo prof.Sote i  prof.Agbaba  pitaju ove nedelje a prof.Vujic tek od 14.-og?
a kojim danima su ispiti ove nedelje, posto koliko ja znam juce nije niko pitao...samo me zanima kojim danima da dodjem na fax ove nedelje da slusam ispit?

ðurða

ove sedmice su ispiti od sutra tj. srede

pufnica

da li neko zna kada je farmaceutska u septembru?

TheCK

kad pocinju da ispituju u septembru?

mima385

Bucka HN

Kad je uopste ispit u septembru ?

sladjana

Usmeni ispit pocinje 8.09.,a potvrdjivanje izlaska je 5.09. (9,00-10,00)

mima385

Da li je sigurno da je potvdra ispita 5.9.? Gde to stoji kao zvanicna informacija? Hvala unapred!

Bred

Zvanicnu informaciju mozes dobiti tj videti jedino na oglasnoj tabli na samom fakultetu.

A ovo je upravo pisalo na toj oglasnoj tabli ...

mima385

Keleraba

jel zna neko kako se prave spskovi ko kad odgovara, jel ima nekog reda ili sam komp. to oderdjuje...e da i koliko se dnevno ljudi pita? fala

Ben

Spiskovi za odgovaranje prave asistenti i to iskljucivo po azbucnom redu. Dnevno odgovara po 15ak, u zavisnosti od broja prijavljenih. Profesori pocinju da pitaju uglavnom onog dana kada je usmeni i zakazan, ali ako se desi da je neko od njih u obavezama, onda moze i kasnije da pocne da pita.

mina-L

kad izlaze spiskovi,dal neko zna?