potvrdjivanje ispita

Started by mali, 30-08-2007, 11:11:07

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Lili

U ponedeljak izlaze spiskovi. Asistenti su mi licno rekli-dakle, provereno!  :wave:

mina-L

hvala! :cvet to znaci da od utorka onda krece usmeni?! :~

vucko81

Usmeni tek od srede, bolonjci imaju pre ispit!

5Nili

Ja sam cuo da prof.Zorica pita od ovog ponedeljka,a prof.Sote i Agbaba od sledece srede...U pon ujurru ce biti izbaceni spiskovi,a usmeni kod prof.Zorce krece od 13h ,to je informacija od asistenata...

vucko81

Meni su dali drugu informaciju da niko ne pita pre srede!

Lilika

jel moze neko da potvrdi da prof.Agbaba i prof. Sote pitaju tek od sledece sedmice tj.od 15og?

mina-L

I ja sam cula da profesorka Zorica pita kad i ostali,a ne odmah u ponedeljak! :ohwell:

5Nili

Ako neko pouzdano zna neka potvrdi ovo sto sam ja cuo,stvarno bi bilo neverovatno da u pon izadju spiskovi i da prof.Zorica krene odmah da pita. Prva informacija koju sam dobio na faxu je bila da niko nece pitati pre srede,da bi tek kasnije(oko 14h)od koleginice koja je pricala sa asist cuo da ce prof.Zorica odmah krenuti sa ispitivanjem. Bilo bi lepo kad bi neko to mogao da proveri... 

mina-L

Zaista,stvarno ne bi bilo fer da krene odmah u ponedeljak cim izadje spisak,onda su makar danas trebali da izbace raspored kod prof Zorice ako ona krece odmah s ispitivanjem!  :box Jesu li bar rekli u koliko sati ce izbaciti spiskove?

vucko81

Na na¹em fakultet sve mora komplikovano i da se ne zna, sto puta da dolazi¹ na fakultet.

lijepa bosanka

Jel i¹ao neko do fakulteta da proveri??

maxy

E, danas je neko isao na faks, ali nikakvih informacija nema...mora se cekati ponedeljak...

kockalone

AAaa!!!Pa kako?Ljudi  moji,pa jel to sigurno?A jesu li uzeli u obzir da nisu svi u Bg-u i da ce doci tek kad saznju datum ispitivanja,kao napr.ja :wall:.Pa i za studente koji su tu nije fer,dodju da vide spiskove,kad ono tamo sok!odmah usmeni.ajde da nisu rekli da usmeni nece u ponedeljak,i da ce spiskovi posle deset sto je relativno...al ovako :shock2:.I?Jel se zna sta?

willie the scot

hasan,hasan!!!!

chop,chop,chop...!!!

sprdaju li se oni ovo?

treba svaki dan do ovih pet dana sto mi je prostalo da izgubim viseci na seljodrazu da mi neko ne promeni profesora in the nick of time...

chop,chop,chop...

hasan,hasan,...

ne,ne...definitivno bez zelenog smajlija ovaj put.

mina-L

Jel moze neko ko vidi spiskove sutra da napise kad koji profesor pocinje da pita... :cvet