Sistem nagradjivanja korisnika

Started by Bred, 04-09-2007, 22:08:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Bred

*

Zbog zasluga :)   :)):

[off] A kakav ja to popust imam?[/off] :hmm

mikele

Quote from: * on 10-09-2007, 16:40:23

[off] A kakav ja to popust imam?[/off] :hmm
Па само то што си DJ ти је довољна награда :K
То је Бред мислио не? :smekerica:
Ево ја се одричем својих наградних поена у корист DJ-ева,а за узврат добијам... :wink:

*

Ajde, da mi tebe nagradimo, pa da radis dva dana nas posa' :th:

Quote from: mikele on 10-09-2007, 18:10:43
Ево ја се одричем својих наградних поена у корист DJ-ева,а за узврат добијам... :wink:

Ti i dalje govoris, pocni da radis  :nene:  :plez

Enea

Ivana_89

evo ja bih da prevodim sa engleskog, kome treba rad?  :cvet

*

Quote from: Enea on 10-09-2007, 19:12:14
dvoje su se tako smuvali :smekerica:

[off]Kako si samo provalila...[/off] :hmm
[off]Nemoj nikom da kazes, molim te [/off]:stid:

Bred

ivana si sigurna da bi mogla da se izboris sa strucnim terminima?  .blah.

josefina87

ja æu mojoj imenjakinji priteæi u pomoæ ako zatreba!! :cvet

Ivana_89

Brede, mogu poku¹ati  :wink:
rado bih poku¹ala, ne morate mi dati nagradu  :> ako sve nije taèno  :cvet

aziraphale

cek cek, druze administratore, a sta je sa onim koji su dugo na forumu i/ili ih mrzi da pisu besmislice samo da bi nakrcali zeljenih 500 postova?

ispade da treba da pisem konstantno kako se osecam i dajem odgovore poput  :THEM: ili  :funny: ne bih li pristupio Sadrzaju.

Da ne pominjem tvoju neobicnu matematiku, gde je kombinacija ispitnih pitanja isto sto i pet puta napisano "sanjao sam da letim".

I sta bi na kraju, da li je na ovom forumu blog autorski tekst ili nije?

Enea

shta ti treba?
pejstovacju ti? :K

@bred

mislim da je apsolutno neadekvatno, dodavati karakteristiku dja ispod nika. ne znam kako da probijem do tebe, i kako da ukazem koliko je to neposhtovanje onih koji to stvarno jesu? znash, za djing ti je prvo potrebna oprema.. e a kada je imash, o da li mozesh da pretpostavish koliko za jedan nastup morash da vezbash, i koliko razlichitih greshaka tokom istog mozesh da napravish? shta znachi kad ti beat bezi, i kada se harmonije poklope.. i bode mi ochi to D.J. zato shto oni to nisu.. to ti dodje isto kao da meni sada napishesh Enea=digitron, ili koji god mood hocjesh da mi stavish...

Molim dotichne koji se prepoznaju, da ne uzimaju ovo k srcu..
Mislim Djeing je ozbiljna stvar koja trazi posvecjenost, kao i svaki drugi posao... ovo shto vi radite je neshto drugo.. smislite mu vecj neko ime..

*

Naravno da postoji razlika izmedju pravog DJ-a i DJ-a foruma... Kako bi nas ti nazvala? Pretrazivaci pesama?! Ne razumem :hmm
Uostalom to D.J. je i nastalo kao mala sala... A oni koji je ne razumeju, mogu da nam daju imena koja se njima svidjaju...
Sem toga, to je malo komplikovanije od copy-paste, uostalom, slobodno mozes probati...

Enea

nemogu to da probam, nemam tehnickih mogucjnosti

rekla sam ti da ne uzimash k srcu, moj komentar..

nemogu da smislim nijedan drugi naziv... inspiracija je ubijena. ne, ne evo otkricju ti a ti vidi da li ti shto koristi-enea je ubijena u pojam.

igrackica

Draga Enea, koliko god ne bilo licno, opet JE licno!
Ne primam k srcu, jer smatram da si se bespotrebno uzrujala, pritom me apsolutno nijedan deo tvog posta nije pogodio, niti se pronalazim.
Pretpostavljam da je poenta tvog posta "nezasluzena titula".
Imas priliku da predlozis kako bi mi to onda trebalo da se zovemo, mada sto * rece, sve ovo je nastalo u nekoj neformalnoj atmosferi, kroz salu i vremenom postajalo ozbiljnije i mislim da to sto mi radimo nije lako, a daleko je od copy-paste. Mislim da ti je to savsresno jasno, jer ako neko stavi 2 reci iz pesme ili mi otkuca nananana kao dao texta, svakako pesmu ne bih nasla da nemam elementarno znanje i da se ne snalazim dobro na sajtovima za muziku i raznoraznim programima.
Izvini sto ti bode oci, mozda je boja previse upadljiva  :hmm