Sistem nagradjivanja korisnika

Started by Bred, 04-09-2007, 22:08:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 10 Guests are viewing this topic.

*

Quote from: Enea on 11-09-2007, 14:06:31
ti vidi da li ti shto koristi-enea je ubijena u pojam.
Ne razumem  :hmm

Trudila sam se da ne primim k srcu.
Uostalom, tvoje misljenje...

Bred

:K
Enea, ne budi bukvalista. Na svim drugim forumima se clanovi koji rade to sto rade * i igrackica nazivaju D.J-evima, ne mozes bas reci da se toliki broj ljudi "ogresio" o zanimanje d.j-eva  time sto se neki clanovi na forumima predstavljaju kao D.J-evi.  :wall:  :ball2: Isto bi se moglo reci i za clanove koji imaju statuts "padobranas" iako se oni padobranstvom ne bave.  :wall:

@azira-1.takvi postovi sa jednim smajlijem ce se beskompromisno brisati cim mi prodje rok
2. blogovi kao i svaka poruka koju ostavite ovde je vlasnistvo foruma[i autora]. Ako procenim da to sto je napisano u blogovima moze koristite vecem broju ljudi, autor ce dobiti propisan broj poena  :wink:
3.  naravno da ne mogu da se porede tzv nekvalitetni i kvalitetni postovi , ja to umem da procenim i klasifikujem clanove i po tome, vi to naravno necete videti ali oni "kvalitetniji" ce sigurno dobiti neki "popust" ili uslugu kad im zatreba.
U pocetku nam je bilo vazno da animiramo sto vise studenata i da razvijamo i zabavni tzv opusteni deo foruma i onaj ozbiljniji a sada ce nam prioritet biti ovaj ozbiljniji deo i otuda sve ovo  :wink:

@ivana-dogovoricemo se.

aziraphale

Quote from: Bred on 11-09-2007, 14:26:30
2. blogovi kao i svaka poruka koju ostavite ovde je vlasnistvo foruma[i autora]. Ako procenim da to sto je napisano u blogovima moze koristite vecem broju ljudi, autor ce dobiti propisan broj poena  :wink:
3.  naravno da ne mogu da se porede tzv nekvalitetni i kvalitetni postovi , ja to umem da procenim i klasifikujem clanove i po tome, vi to naravno necete videti ali oni "kvalitetniji" ce sigurno dobiti neki "popust" ili uslugu kad im zatreba.

blogovi su pre svega vlasnistvo autora, pa tek onda foruma, ali nema veze, nisam ovde da razglabam o autorskim pravima.

drugo, i bitno, javno te molim da mi ne dodajes broj postova. ali NIKADA, ma bili moji postovi korisni ili ne.

Bred

as you wish.
Sve sto se objavi  na domenu www.farmaceuti.com je vlasnistvo sajta sto jasno pise u Pravilniku a i u footeru.  :wink:

aziraphale

ok, hvala.

znam da pishe u footeru, kopkalo me dugo to pravilo. :)
da li si razmisljao da ga korigujes?
ako ce neko pisati autorski tekst na ozbiljnu temu, zar ne mislis da bi to moglo da ga odvrati. ipak neko treba da ulozhi svoje znanje i trud u to, ne verujem da ce tek tako pristati da se odrekne dela prava.

nisi mi odgovorio. sta je sa proverenim starosedeocima, ipak oni ostaju uskraceni za potencijalno bitne stvari? kapiram da si pravilo uveo zbog profesora i asistenata sklonih spijuniranju, ali malo je nepravedno prema drugim kolegama. znam nekoliko takvih primera.

i, stvarno, digni kvotu za postavljanje ispitnih pitanja i kombinacija.

Bred

ok, verovatno cu dignem [kvotu]... :K

znam da je nepravedno prema nekim clanovima ali ja to softverski mogu da uradim samo i jedino kroz broj poruka  :ohwell:

Da, time sto pristajete da objavite neko svoje autorsko delo bilo gde na netu, vi deo svojih autorskih prava ostavljate i sajtu na kojem postujete rad/sliku/komentar, sta god i sajt taj rad moze koristiti za neke svoje publikacije posle, newslettere itd...

aziraphale

Quote from: Bred on 11-09-2007, 15:23:51
znam da je nepravedno prema nekim clanovima ali ja to softverski mogu da uradim samo i jedino kroz broj poruka  :ohwell:

a da primenis svoje diskreciono pravo i softverski doteras broj poruka na zeljenih 500, proverenim clanovima?

Bred

we'll see.
ja mogu "bildovati" do 100 poruka a i to je previse  :wink:

aziraphale

Quote from: Bred on 11-09-2007, 15:34:49

mozes da banujes korisnike i nadjes one sa duplim nickovima, a ne mozes da nabijesh broj postova?
drugom ti to.

odbijas ljude od foruma tako.

Enea

igrachkice, skroz mogucje da je zbog boje.

@dj's
cenim vash rad, i nadasve poshtujem vreme na to utrosheno... copy paste sam pomenula, u zelji da pomognem aziri... i tako..

@admin
Jao, Bredly, opristi mi, shto forume poput ovog ne posecjujem, pa ne znam... Posecjujem samo one na kojima razgovaram sa pravim pojedincima gore pomenutog arbitunga.

Quote from: aziraphale on 11-09-2007, 15:41:19

mozes da banujes korisnike i nadjes one sa duplim nickovima, a ne mozes da nabijesh broj postova?
drugom ti to.

a nisi spomenuo, shto kada ne stigne da prochita topik, koji se razvio, zakljucha svaki put do daljnjeg

svi od foruma imamo nekakvu korist.
dogadjalo se i suprotno.
jedan od nas ima najvecju korist, i to je u redu..
samo...
khm?
ne dolazi mu iz dupeta u glavu, da nekada mora da prihvati i tudje mishljenje

aziraphale

Quote from: Enea on 11-09-2007, 15:47:29
@admin
Jao, Bredly, opristi mi, shto forume poput ovog ne posecjujem, pa ne znam... Posecjujem samo one na kojima razgovaram sa pravim pojedincima gore pomenutog arbitunga.

hahahahaha
tebe i mene dok ne banuju zbog (pre)dugackih jezicina, nista nismo uradili. :D

:THEM:

*

U svakom slucaju ovaj ovde forum nije radio stanica, tako da i ne mozemo da govorimo o ne znam ni ja kakvom profesionalizmu na polju muzike.
Zao mi je sto neko ne moze da ceni sta neko drugi radi da bi se culo za ovaj forum, pa makar to bilo i preko muzike. Probaj da ukucas neku pesmu ili muzicke zelje na googlu moze se desiti da ti izadje ovaj sajt? Da li ste razmisljali na taj nacin da neko dodje ovde zbog neke pesme, a onda ostane i pogleda jos neke teme i odluci da se ukljuci? Slobodno pronjuskaj po tim temama gde su radili ti satro dj-evi, tj. nas dve i videces da je ima nekoliko korisnika koji su svoje prve postove otkucali bas na toj temi!! Prosirite malo vidike...
E, sad, treba poraditi i na strucnim tekstovima, sa tim se slazem... Samo i tu treba da se nadje neko dobre volje ko ce pristati sve to da radi!

Enea

@azira :dajbombudasveexplodira: :>

@*

da, da, dok ti drugi tamo neki ne pochnu da spemuju..
opet pominjesh da ja ne uvidjam koliki je tvoj trud. naprotiv, mislim da ste bash angazovane..

e i znash shta?
budi shta god zelish, samo uchi!

Bred

Quote from: aziraphale on 11-09-2007, 15:41:19

drugom ti to.

ah, ljudima nikad ugoditi...  :wink:

zao mi je sto nismo roboti ...  :wink:

zoe

Quote from: Bred on 11-09-2007, 20:12:34
zao mi je sto nismo roboti ...  :wink:

Али Енеа рече да је дигитрон! :shock :trfr:

Е знам да сам офф, али је ова тема баш постала смешна! :lol: