Idiotske poruke na telefonskoj sekretarici

Started by Mashrum, 10-09-2007, 01:07:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mashrum

*Ovo nije telefonska sekretarica – ovo je ureðaj za telepatsko snimanje misli. Posle zvuènog signala,pomislite kako se zovete,za¹to se javljate i broj na kome Vas mogu naæi,a ja æu razmisliti da li da Vam se javim..

*Ne mogu trenutno da se javim,jer mi vanzemaljci upravo jedu mozak.Ostavite poruku u svakom sluèaju,a po¹to vanzemaljci preuzmu moje oblièje,jedan od njih æe Vam se javiti.  :lol:

*Trenutno ne mogu da se javim,jer imam amneziju i glupo mi je da prièam sa ljudima kojih se ne seæam.Bilo bi lepo od Vas da mi pomognete tako ¹to æete ostaviti moje ime i reæi mi ne¹to o meni.Hvala.  :trfr:

*Hvala ¹to ste nazvali ispovednièki hotlajn. Na¹ sve¹tenik trenutno nije tu,ali ako ostavite ime,broj telefona i svoju ispovest posle zvuènog signala,on æe Vam se javiti da Vam da oprost greha ¹to pre. I zapamtite,ispovest ni¹ta ne vredi ako ne priznate sve grehe ¹to detaljnije i preciznije.  :>

*Sve dok telefoni mogu da zvone,a oèi vide..ostavite poruku i svoj broj pride.

*Hvala ¹to ste nazvali telefonskog psihijatra.Trenutno ne mogu da se javim,pa Vas molim da posle signala ostavite svoje ime i broj telefona,ukratko mi isprièate o svom detinjstvu i ka¾ete ¹ta Vam pada na pamet kada èujete sledeæe reèi: pomorand¾a..majka..penis..Javiæu Vam se sa dijagnozom èim budem mogao.  :)):

*Hvala ¹to ste nazvali liniju za samoubice.Posle zvuènog signala Va¹ telefon æe explodirati,a parèiæi metala i plastike æe Vam se zabiti u mozak.

*Vi spavate..Va¹i kapci su te¹ki.Postepeno gubite snagu i moæ da se oduprete sugestiji.Kada èujete zvuèni signal,osetiæete se bespomoæno,primorani da ostavite svoje ime,broj telefona i poruku.

*Predsednik trenutno nije u kancelariji.
Ostavite svoje ime,telefon,ime zemlje koju ¾elite da napadnete i tajnu ¹ifru.Hvala.  :)

Australijski akcenat-
*Zdravo,ortak.Ne mogu da doðem do telefona,jer se malo akam sa nekim krokodilom.Ostavi poruku,pa ti se javljam.

*Æao,ovde fri¾ider.Telefonska sekretarica je trenutno na odmoru,ali ako mi veoma polako izdiktirate ime i broj telefona,probaæu da ih zapi¹em i prièvrstim na sebe magnetom.  :116:

Al-Jasmina

:lol: :lol: :lol:

O Veliki Manitu,
mama i tata nisu tu
ostavite poruku

:>

Ksenija

Quote from: Mashrum on 10-09-2007, 01:07:16

*Æao,ovde fri¾ider.Telefonska sekretarica je trenutno na odmoru,ali ako mi veoma polako izdiktirate ime i broj telefona,probaæu da ih zapi¹em i prièvrstim na sebe magnetom.  :116:

ovo je najjace :>