Raskinuli Ena i Marko iz VB

Started by Roben, 10-09-2007, 15:19:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Roben

Raskinuli Ena i Marko iz VB

Jedan od poznatih parova koje je prvi serijal "Velikog Brata" iznedrio, Ena Popov i Marko Miljkoviæ, prekinuli su vi¹emeseènu ljubavnu vezu, prenose beogradski mediji.

Ena i Marko, èija je ljubav buknula u Kuæi, nakon izlaska nastavili su vezu na relaciji Brus-Beograd-Novi Sad. Uz uèe¹æe u realiti ¹ou emisiji, stigla je i slava - promoterska karijera brenda "Svit jirs", i voditeljsko mesto u narodnjaèkoj emisiji "Zvezde Granda".

"Dobro obave¹teni" izvor navodi da je par sporazumno raskinuo, najpre zbog posla. Naime, finale folkerske verzije "Idola" se bli¾i, a organizatorima bi svakako prièinilo neprijatnosti da par nedelja pred finale moraju da tra¾e novi par voditelja.

Iako se nezreli, detinjasti Marko nije ba¹ sna¹ao na ozbiljnom poslu, "kièma" njihovog poslovnog dueta svakako je bila Ena. Izvor blizak paru ka¾e da se lepoj Sosi smuèilo da svog dragog stalno usmerava, popuje mu i vadi ga iz nevolje, i da je shvatila da ga ne mo¾e promeniti.

"Ne ¾ele jo¹ da objave da su raskinuli, ali èinjenica je da je nezadovoljstvo kulminiralo, i da njih dvoje ne govore van studija televizije "Pink", koja emituje njihovu emisiju" ka¾e izvor beogradske ¹tampe.

Oèekujuæi finale "Zvezda" na Ta¹majdanu, biv¹i golupèiæi su se posvetili poslu, a ¹ta æe biti na ljubavnom planu, pokazaæe vreme.

Razlièita je prièa biv¹eg uèesnika "VB" Save Radoviæa i voditeljke Irine, koji su se upoznali u toj emisiji, a nedavno ljubav krunisali brakom.

Dakle, u ljubavnom smislu, Veliki Brat nekome da, nekome uzme!

(MONDO)

Souris

i treba retardirani su oboje...
zamisli kakva bi im deca bila..... :pljes: :pljes: :shock

Bred

Enea

uuuu, umalo ne prochitah Enea&Marko <3

:>

Bred

Souris

Enea

Quote from: Bred on 10-09-2007, 16:03:22
ah, svidja ti se marko,a? :>

:smekerica:

a tebi Ena?
Eneu znam da  :djavo

:plez

besno pile

Quote from: Enea on 10-09-2007, 15:57:00

ja sam tako i procitala!
i jos razmisljam koji debili,sta objavljuju na forumu :hmm

:K

malena

Enea

Quote from: besno pile on 10-09-2007, 16:20:49
Quote from: Enea on 10-09-2007, 15:57:00

ja sam tako i procitala!
i jos razmisljam koji debili,sta objavljuju na forumu :hmm

:K

that makes two of us

: *

Favis

Quote from: Souris on 10-09-2007, 15:50:05
i treba retardirani su oboje...
zamisli kakva bi im deca bila..... :pljes: :pljes: :shock
ma nasli su se...neko pametniji ne bi sastavio 3 minuta sa njom/njim u vezi!  :K

darusaz

А зове мене мама у суботу и каже: "Јаој види, нема Марка".  .blah.

igrackica

Jao, mnogo mi je zao, ne znam sta cemo sada da radimo!  :K

mikele

Еј јесте ли чули да су раскинули Ђура и Славица?
Нисте!!!
Па да ли је могуће да нисте чули за то? :T

*

Who the f..k r Djura & Slavica?  :hmm [off] Necu da stavljam *-e kad koristim nono reci kao sto vecina vas radi! Mau [/off]  a005
Isto me pogodilo k'o ovo prethodno, prosto ne mogu da se sastavim a005