Raskinuli Ena i Marko iz VB

Started by Roben, 10-09-2007, 15:19:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

biwi

" i evo je srpska Jenifer Lopez, Ena Popov "

" Hvali svoga konja..... "
strasno.... ne znam koliko je Vas to primetilo, ali je meni ovaj dijalog bio vrhunac Zvezda Granda.
Njih dvoje su totalni idioti, ja ne znam kako neko moze biti fasciniran Enom i Marko kada su to 2 retardirana, seljaka.....

JEDNOM RECJU KATASTREOFA... Na sta je ova Srbija spala kada su narodu idoli DJ iz Brus i guzara iz NS!!!!!!!!!!!

Ivana_89

Quote from: biwi on 16-09-2007, 22:14:55
" i evo je srpska Jenifer Lopez, Ena Popov "

" Hvali svoga konja..... "
strasno.... ne znam koliko je Vas to primetilo, ali je meni ovaj dijalog bio vrhunac Zvezda Granda.

ko je vodio taj dijalog? Ena i Maki?  :>

ma nisu oni glupi, oni samo glume  :)): :> :>

biwi

ma da, vrlo su inteligentni, pogotovo dj iz brus kome je cilj u zivotu da bude barmen, strasno!!!! a ja iskreno mislim da je on juce imao bubicu i da mu je neko govorio sta treba da prica, jer on koliko je "inteligentan" ni dve reci sam ne moze da smisli

Ivana_89

biwi, zezam se ako nisi primetio  :cvet

Bred

mozda su se samo pretvarali da su together?  :hmm  .blah.  :K

besno pile

a,vidim ja da vec bolje spavam....  :hm

mikele

Quote from: Bred on 17-09-2007, 01:45:23
mozda su se samo pretvarali da su together?  :hmm  .blah.  :K
Чули су да је завладала депресија на Фармацеутском факултету и да људима пропада рок,па су решили да се помире и омогуће будућим фармацеутима да на миру спремају испит.Значи,помирили су се зарад виших циљева(читај:жртвују се због Азире и сличних,а бога ми и мени није било све једно) :K

Luximus

Stize novi VB, stizu i nove budale...

ciciban

Ovde ce biti gay parova samo :wink:Posto je Marija Serifovic pobedila na Evroviziji izgleda da je Srbija krenula u tom pravcu.Mi na nasem faxu lako cemo se prilagoditi novom trendu... :plez

Bred

Wlada

Quote from: ciciban on 23-09-2007, 17:46:01
Ovde ce biti gay parova samo :wink:Posto je Marija Serifovic pobedila na Evroviziji izgleda da je Srbija krenula u tom pravcu.Mi na nasem faxu lako cemo se prilagoditi novom trendu... :plez

Не дирај МАЛОГ ДЕБЕЛОГ  :F

Ivke

Izgleda da su oni stvarno raskinula...Ja sam sve nesto mislila da su to nagadjanja zute stampe...Ali najnovija vest, koju sam slucajno uhvatila na reklami za neke novine, je da su raskinuli zbog njene navodne trudnoce!!!! :roll: :roll: :roll:

*

:116: :116:

A to sto je ona predlozila da Stevan bude novi voditelj Granda i sto su odmah povezali da su njih dvoje u vezi, odnosno da je on sutnuo JElenu? :K :K

milena84

Evo jedne informacije iz prve ruke... :smekerica: Ena je u vezi sa fudbalerom Lazeticem, tako da je to sa Stevanom (Zekom) cista glupost... :wink:

*

Lazetic je onaj fudbaler sa kojim je Sani Armani bila????  :K