Raskinuli Ena i Marko iz VB

Started by Roben, 10-09-2007, 15:19:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Wlada

Jao ljudi pa sta ce sad biti sa nama kad ovo dvoje vise nisu zajedno?

cvjetic

dobro,dosta vise copy paste recenica...svi cemo da se poubijamo sad zbog ovoga,propade rok za dzaba,niko uslova nece dati... .blah.

Bred

Ivke

Kakva fascinacija Enom i Markom...Ja ipak mislim da je to marketinski potez tracarskih novina...a i ako je istina vrlo brzo ce Marko morati da se predomisli...Nece se on nje tako lako otarasiti... :nene:

aziraphale

evo da obnarodujem da sam dao prakticni iz broma i pored sve zalosti zbog njihovog raskida.

ovo vam kazem posto vidim da se nadvila neka napatvorena tuga i seta prouzrokovana ovim tuznim dogadjajem. jeste, tesko nam je, ali neka vam moj primer pokaze da je rezultate moguce ostvariti i u tako okrutnim okolnostima.

sedmica na pomenutom ispitu dovoljno govori koliko mi je tesko bilo da ga spremam.

tuga, braco i sestre kolege, tuga.

mikele

Quote from: aziraphale on 15-09-2007, 13:44:24
evo da obnarodujem da sam dao prakticni iz broma i pored sve zalosti zbog njihovog raskida.

ovo vam kazem posto vidim da se nadvila neka napatvorena tuga i seta prouzrokovana ovim tuznim dogadjajem. jeste, tesko nam je, ali neka vam moj primer pokaze da je rezultate moguce ostvariti i u tako okrutnim okolnostima.

sedmica na pomenutom ispitu dovoljno govori koliko mi je tesko bilo da ga spremam.

tuga, braco i sestre kolege, tuga.
А и тај практични ја јеко тежак и напоран.Стварно Азира свака ти част. :Bog
Како си само успео то да спремиш чак и поред толике жалости и туге.
Алал вера

Bred

[off] blah, ne moze to svako[/off]  :K

igrackica

[off]Ma, sram vas bilo!
Nije vise kao sto je bilo kad ste vi polagali!
Mikele[/off]  :F

mikele

Quote from: igrackica on 15-09-2007, 15:27:11
[off]Ma, sram vas bilo!
Nije vise kao sto je bilo kad ste vi polagali!
Mikele[/off]  :F
Знам ја врло добро како је,не бој се. :wink:

Darker

besno pile

Quote from: Darker on 15-09-2007, 16:27:25
Izdr¾aæemo... Moramo... a005
ali KAKO?
ja ,bre vec nocima ne spavam!
ma,valjda ce se pomiriti...

aziraphale

Ivke

Evo jedne radosne vesti koja ce obradovati, po svoj prilici , mnoge na ovom forumu...golupcici su se nikad srecniji  pojavili sinoc na TV u punom sjaju njihove harmonicne veze...tako da se ukida NEDELJU DANA zalosti na forumu zbog predjasnje nam dezinformacije... :~ :~ :~

Ivana_89

jupiiiii  :>

ima Boga ima Boga  :>
moj ¾ivot se konaèno nastavlja  :> :> :>

aziraphale

uh.

u pravo vreme.
ispiti su mi u cetvrtak, pa u ponedeljak.

ima nade.