Britni Spirs-MTV VMA 2007

Started by *, 10-09-2007, 22:38:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

*

Sta god da se desava sa ovom devojkom nije dobro...
Nije da sam njen fan, ali koliko se secam nikad nije izgledala ovako! :hmm
Igra skroz bez energije, bez osmeha na licu, kosa samo sto joj ne ispadne, kilogrami se nalepili a ona u minimalcu...
Ovo je trebao da bude comeback a ispao je totalni fijasko!

U prilog tome jedan video snimak sa VMA:
Britney Spears MTV VMA 2007 Vegas  (http://video.google.com/videoplay?docid=6592848002672018122&q=britney+2007+gimme&total=727&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=2)

Britnin fijasko na dodeli MTV nagrada
Ponedeljak, 10. septembar 2007. 11:41

U nedelju uveèe dodeljene su MTV nagrade za najbolje spotove, ali svi laureati u starim i novim kategorijama zasenjeni su taèkom Britni Spirs, koja je nameravala da nastupom napravi veliki povratak. Na¾alost, kako prenose amerièki mediji, to joj nije po¹lo za rukom.

"Kevin Federlajn se verovatno negde kri¹om smeje", prokomentarisao je izve¹taè agencije AP. Britni, koja je nedeljama spremala nastup, u pauzama rehabilitacije od alkohola i divljih noænih izlazaka, delovala je isprano, neuigrano, pevala je na plejbek, a od nekad patentiranih plesnih pokreta nije ostala ni senka.

Posrnuloj pop zvezdi pripala je èast da otvori dodelu nagrada u "gradu greha", Las Vegasu, novim singlom "Gimme more". ©u¹kalo se da joj je madjionièar Kris Ejnd¾el pomagao oko "magiènog" dela nastupa, ali ni to nije pomoglo sirotoj Britni.

Nezanimljiva dens pesmica, lo¹ stajling, umeci za kosu koji samo ¹to ne ispadnu, crno-srebrni "kupaæi kostim"... Malo ko je te noæi imao reèi hvale za pevaèicu, koja je imala veoma te¹kih godinu dana. Razvod, borba za starateljstvo nad sinovima i "utapanje" problema u alkoholu, oèigledno su uzeli danak.

"Izgledala je dezorijentisano, nepripremljeno, za razliku od one devojèice koja je godinama ranije perfektno nastupala. Koreografija je odradjena kao na silu, a Britni je izgleda zaboravila kako se peva na plejbek, pa je preskakala reèi i èesto gre¹ila. Mo¾da æemo joj najte¾e oprostiti ¹to se pojavila jako oskudno odevena, a figura joj je daleko od savr¹ene" prokomentarisao je jedan reporter.

Nastup biv¹e pop princeze zapanjeno su posmatrale muzièke zvezde iz publike. 50 Cent nije mogao da sakrije iznenadjenje, dok je P Diddy davao sve od sebe da zadr¾i ozbiljan izraz lica.

(MONDO)

tarantulica

Stra¹no!
Nikad nisam bila njen obo¾avalac, ali mi je stvarno ¾ao...
Jedan od retkih novinskih èlanaka sa kojima se potpuno sla¾em, da mislim da ni¹ta nisu oduzeli i dodali...
Ne razumem za¹to je njoj ovo potrebno...
Za¹to se ne sredi i poène da vodi normalan ¾ivot?

Ðuskanje, koje je bilo njen za¹titni znak je  :bljak:

Mo¾da su je ¾uljale ¹tikle...  :roll:

Mashrum

Meni je ovo ba¹,ba¹ tu¾no..  :(

Cecilly

Stvarno ocajno izgleda.
A igranje necu da komentarisem... :bljak:

Quote from: tarantulica on 11-09-2007, 07:15:38
Mo¾da su je ¾uljale ¹tikle...  :roll:

I meni se u nekim trenucima tako cinilo.  :>

Ivana_89

da, mora da su ¹tikle  :bljak:
igranje u¾as, ona barem uvek znala da igra..
a izgled, kosa je katastrofa, lice takodje, po meni telo nije tako stra¹no, mo¾e se to srediti, ali stajling, Bo¾e pomozi  :run
upropastila se je... eto nekad je bila popularna, mnoge, da ne ka¾em sve, devojke su je kopirale, a sad je pala tako nisko  :bljak:

igrackica

Ma, 'ajde sve, ali onaj kiseli osmeh na kraju, bukvalno sam ostala bez texta, tako se vidi da ima neku tesku muku.
Najgori joj je onaj kupaci, na sta ono lici, ne razumem kako je stilisti nisu doterali bar da lici na nesto kad se pojavi, a ne da se iz svega na njoj vidi da je raspad sistema. Kosa, sminka, garderoba, to uvek moze da zakamuflira bar deo, a ona razotkrivena cela! Sve u svemu - tuzno.

Ivana_89

a zaista ne mogu da shvatim da se stilista nije potrudio za njen stajling... dalje one èizme nikako ne idu uz kupaæi....

istina, po mom mi¹ljenju, ona se nikad nije lepo oblaèila, tako nekad uklopi ne¹to ali to je zaista bilo retko...

sve u svemu, ¾ao mi je ¹to je dozvolila sebi da tako nisko padne  :roll:

*

Verujem da su organizatori i mislili da naprave comeback u njenom stilu... a to je kupaci! Samo sto joj ovog puta ne stoji...
Ali to je jos i marginalna stvar naspram njenog odsustva energije i volje!
Stvarno tuzno...

mikele

Ма ко је ј**е,сама је крива за све то.Па она се удаје и разводи,као ''добар дан'',а да не причам о баханалијама који су њена свакодневница.
Уопште ми није жао,али ни најмање.Чак ми је и драго :~

igrackica

Kako si tako nemilosrdan?
Naravno da je sama kriva, ali takvo ponasanje ukazuje da sa njom nesto nije u redu, da je jako nesrecna i to je samo vid bezanja od ralnosti. Mislim da joj treba strucna pomoc, debelo je zaglibila!

Masha

Posle nastupa na dodeli MTV nagrada

Oèajna Britni Spirs u suzama

Britni Spirs je posle katastrofalnog nastupa na dodeli MTV muzièkih video nagrada i oèajnih kritika koje su ubrzo usledile bila potpuno slomljena i neute¹no je plakala, jer je shvatila da je upropastila svoju ¹ansu za povratak na muzièku scenu.

Kako prièaju neki od njenih bliskih saradnika, Britni je ponovo u dubokoj depresiji.
„Plakala je satima i izgledala je potpuno oèajno! Videlo se da je na ivici nervnog sloma, jer je shvatila da je ovakvim nastupom sve upropastila. Ovo je trebalo da bude njen veliki povratak posle svih problema sa zavisno¹æu i problema oko razvoda i starateljstva nad decom“, rekao je prijatelj Britni Spirs.
Britnin nastup u Las Vegasu kritièari su ocenili kao „sramotno bolan“ neuspeh. Naime, Britni ipak nije izgubila dovoljno kilograma, pa je njeno pojavljivanje u ¹ortsu i grudnjaku nai¹lo na neodobravanje njenih fanova. Da bi katastrofa bila jo¹ veæa, posle burne noæi provedene sa Paris Hilton i Pi Didijem, na sceni je izgledala kao zombi, sa koreografijom za koju su kritièari rekli da bi bila odgovarajuæa za staraèki dom! Jedan od kritièara je oti¹ao i korak dalje rekav¹i da je bilo otu¾no gledati plesaèe koji se bore da podignu gojaznu pevaèicu. Kap koja je prelila èa¹u i odvela Britni jo¹ dublje u depresiju bilo je i pojavljivanje njenog biv¹eg deèka D¾astina Timberlejka, koji je osvojio nagrade u èetiri kategorije i bio progla¹en za najboljeg izvoðaèa.

izvor www.blic.co.yu

*

Realno je sama kriva za sve sto je uradila...
Zao mi je, ali ako je vec resila da se vrati u velikom stilu, onda je i trebala tako da uradi, a ne da se provodi sa Hiltonovom i Didijem...
Sem toga, znala je da ce je svi videti...
Sta je ocekivala? Pozitivne komentare na katastrofalnu koreografiju...
Tezina je najmanji problem! Sad preteruju kad kazu da su igraci imali problema da je podignu - pa nema ona 100kg!
Pamet u glavu, pa neka se vraca, ovako nema sta da trazi :run

Wlada

Alo bre ljudi jel ste vi normalni?  :namcor Sazaljevate nju, koja ne zna sta ce sa parama, postala je toliko ohola i nezasita... Malo su joj uzeli slavu i ona odmah oce kroz prozor.

Milioni nemaju leba da jedu, svaki dan toliko dece pogine ili umre od gladi a meni da bude zao zbog nje sto je smrkala koku za 1000$ po veceri!!

PS Jeste da svi treba da budemo humani,ali za takve poput nje, zao mi
                                 je nemam samilosti  :nonono:

igrackica

Pa, vidis da su joj milioni uzalud, kad je nesrecna!
Za zaljenje, nego sta, jer je bolesna, besna, isfrustrirana... Ne znam da li bi i jedan siromah pristao da se menja sa njom, gladan-gladan, ali normalan! Pusti ti to.

mikele

Јесте болесна и бесна и исфрустрирана,али да се није толио пуцала по носу и оргијала,не би била ни бесна ни болесна,а још мање исфрустрирана.
А људи мисли ако имају лове могу да раде шта хоће и колико хоће и да им на крају не буде ништа.
Е па драга Бритни мало си се ује**ла.
А као што рече Влада то је све последица бахатости и незаситости. :bljak: