Britni Spirs-MTV VMA 2007

Started by *, 10-09-2007, 22:38:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

pig_am_am

:shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock

al su ovog maltretirali kad je bio mali.  :shock :shock :shock :shock :shock

jbt,kao da kaze "leave me alone..."

jao gazda...sto si ovo okacio? sta ce sad ljudi misliti o meni?  :K

Darker

leave pigi aloooooooneeeeee a005

pig_am_am

:siza: :siza: :siza: joj gazda... :siza:

razmisljala sam. ovom "fanu" treba prepisati aurimid.  :K

Darker

Bred

Policija ispratila Britni Spirs kod psihijatra

Vilu Britni Spirs ponovno su opkolili policija i paparaci, a njenu kuæu nadletao je helikopter...

POMOÆ - Vilu Britni Spirs ponovno su opkolili policija i paparaci, a njenu kuæu nadletao je helikopter. Scena je vrlo slièna onoj od pre nekoliko dana. Prve pretpostavke su bile da je Britni poku¹ala da se ubije, po¹to je na lice mesta stigla i hitna pomoæ. Amerièki sajt TMZ javio je da se ne radi o poku¹aju samoubistva, veæ da je psihijatar koji se o njoj brine nazvao policiju kada je èuo da Britni po gradu luduje kolima, a da nije spavala 72 sata. Zbog toga je re¹io da je uputi na psihijatrijsko leèenje.
Porodica Britni Spirs veæ danima planira da po¹alje pop zvezdu u „UCLA Medical Center”, ali su od toga odustali. Problematièna Britni je navodno ipak svojevoljno oti¹la u bolnicu. Njen psihijatar joj je rekao da ide u bolnicu, na ¹ta je ona smireno reagovala pitanjem: „Ne¹to nije u redu?”.

24sata

Wlada

Quote from: Darker on 16-01-2008, 13:44:12
Aha, daj podr¹ku ovom finom deèku:

:116: :116: :siza: :siza: :siza: :siza: :wall: :wall: :wall:

Не желим да знам шта би му урадили у затвору  :K

*

Sta se sa njom desava, pobogu? :hmm

Svasta, koliko je tim ljudima dosadno :bljak:

Bred

Britni optu¾ila majku da joj krade deèka
Autor: M. M. |

Britni u dru¹tvu paparaca Adnana galiba
Britni Spirs provela je burnu i traumatiènu noæ u „UCLA Medical Centre“ u koju je sme¹tena zbog pogor¹anja psihièkog zdravlja. U napadima besa, koji su usledili po njenom prijemu na psihijatriju neuravnote¾ena pevaèica urlala je na osoblje i svoju majku, koju je èak optu¾ila da ¾eli da spava sa njenim deèkom.

Nakon ¹to je u èetvrtak dva sata iza ponoæi dovezena u „UCLA Medical Centre“ u Los Anðelesu, bolnièarima i lekarima trebalo je èitava dva sata da obuzdaju histeriènu Britni i smeste je na odeljenje.
Najgore je tokom ovog ispada pro¹la Britnina majka Lin Spirs, kojoj je pevaèica navodno rekla: „Jedini razlog zbog kog hoæe¹ da me smesti¹, ovde je taj ¹to ¾eli¹ da bude¹ sama sa mojim deèkom. Ti hoæe¹ da spava¹ sa njim!“
Iako nijednog trenutka nije pomenula o kome se taèno radi, pretpostavlja se da je Spirsova mislila na paparaca Adnana Galiba sa kojim se nedavno pomirila. Lekari bolnice u koju je propala zvezda primljena, njeno stanje su okarakterisali koristeæi termin „ozbiljno onesposobljena“, kojim se inaèe opisuju osobe koje ne mogu da se staraju o svojim osnovnim potrebama.
Povodom najnovijeg skandala svoje biv¹e supruge, oglasio se i Kevin Federlajn , koji je zabrinut za njeno zdravlje. Federlajn smatra da je za Britni trenutno najbolje da ostane na psihijatriji sve dok se u potpunosti ne oporavi.

blic

*

Brate, ja kad bih imala ovakvog decka, i da mi ga majka krade, ja bih rekla "izvoli" :bljak:

pig_am_am

Quote from: * on 02-02-2008, 15:51:27
Brate, ja kad bih imala ovakvog decka, i da mi ga majka krade, ja bih rekla "izvoli" :bljak:
ahahahahaha....

:THEM:

Al-Jasmina

:>

Oko Britni se trenutno ljudi bogate kao ludi...Ona sam je sada "teska" oko 150 miliona dolara, a ljudi oko nje za fotke dobijaju astronomske honorare...
Mozda, ali mozda je sve to samo quazi frka da se nabaci novac za nista  :ohwell: :)): :wall:

Bred

SUMNJAM.
Ona je bolesna i to bas bas, da ne kazem luda.  :ohwell:

Al-Jasmina

:)): a otkud ti to znas?  :smekerica:
Jao Brede, mustro bechka, lolo nikaragvanska  :)):  :cvet

Onomad je furala virgo intakta fazon mada se Justin T. kleo
da je ipak bio tamo gde nijadan muskarac nikada nije :trfr:
ne bi joj bio first time da nesto maze i servira... :roll:

:> she has 150 miliona dolara, who cares!

ceo Holivud je malo udaren...
:)):

Bred

Jass, ae procitaj celu ovu temu ponovo i reci da li i dalje sumnjas da britni NIJE bolesna?
:wall:
:wink:

Britni ponovo trudna?
Autor: Blic online |

Britni, juèe u ¹opingu.
Foto: Dailymail.co.uk
Amerièka pop zvezda Britni Spirs viðena je ponovo u Holivudu sa zaobljenim stomakom, a pre nekoliko dana u poseti doktoru u domu zdravlja u Los Anðelesu, neprestano “podgrevajuæi” spekulacije da je trudna, prenosi Dejli mejl.

Osim toga, britanski paparaco Adnan Galib(35), sa kojim je pevaèica veæ du¾e vreme u nestabilnoj vezi, viðen je juèe na njenom posedu, podstièuæi nagaðanja da su Britni i on ponovo zajedno.
Izvori bliski problematiènoj pevaèici ka¾u da Britni porièe glasine o trudnoæi, ali da je uprkos tome «kod nje sve moguæe». Skeptici odbacuju ove glasine i smatraju da se Britni ugojila zbog nezdrave ishrane i nus efekata brojnih lekova koje joj je prepisao lekar.
U meðuvremenu, Britni je viðena kako ide u ¹oping, kao i uvek praæena velikim brojem paparaca.
Sud u Los Anðelesu odluèio je juèe da æe otac pop zvezde D¾ejms Spirs i u narednih pet meseci upravljati njenom imovinom i finansijama, nakon ¹to je popularna pevaèica u januaru dva puta hospitalizovana i provela po nekoliko dana u mentalnim institucijama.

:news:
Britni Spirs najavljuje album za devet meseci
Autor: Beta |
Britni Spirs, u centru pa¾nje poslednjih meseci zbog problematiènog pona¹anja, najavljuje novi album za devet meseci.

U intervjuu za magazin "OK!", 26-godi¹njakinja ka¾e da je napisala vi¹e za svoj novi album nego za prethodnih pet, i opisuje to kao "urban" oseæaj.
"Pi¹em svaki dan, ba¹ ovde pored klavira," rekla je Britni Spirs, jedna od najveæih svetskih pop zvezda drugog milenijuma. Njen poslednji album "Blackout" debitovao je na drugom mestu "Bilbordove" liste pro¹log novembra, ali je brzo skliznuo sa vrha.
Pevaèica je dala vi¹e intervjua u poslednje vreme o svojoj nekontrolisanoj ¾ivotnoj prièi zbog èega je izgubila starateljstvo nad oba sina.
U poslednjih ¹est meseci, meðutim, njen otac D¾ejmi Spirs preuzeo je kontrolu nad njenim poslovima, a spominje se i njena nominacija za Emi nagradu za gostujuæe pojavljivanje u amerièkoj TV seriji "How I Met Your Mother."

blic

Britni u igri za MTV nagradu

Autor: E.B. |

Pop zvezda Britni Spirs, koja je 2007. imala jedan od najlo¹ijih nastupa u istoriji dodele MTV nagrada za muzièki video, sada je dobila priliku da trijumfuje u glavnoj kategoriji.

Naime, Britni je ove godine nominovana za najbolji muzièki video-spot za numeru „Piece of Me“, u kojoj ismeva svoju reputaciju kraljice tabloida.
To je njena treæa nominacija za ovogodi¹nje MTV nagrade za muzièki video, po¹to je ranije u¹la u trku za najbolji pop video i za najbolji ¾enski video-spot, takoðe za numeru „Piece of Me“.
Meðu pretendentima za nagradu u glavnoj kategoriji - spot godine, pored Britni su i „Jonas Brothers“ sa „Burnin Up“, Kris Braun (deèko arenbi zvezde Rijane) sa „Forever“, „Pussycat Dolls“ sa „When I Grow Up“ i sastav „Ting Tings“ sa „Shut Up and Let Me Go“.
U trci za nagradu za najbolji rok video su bendovi „Paramore“, „Fall Out Boy“, „Linkin Park“, „Slipknot“ i „Foo Fighters“.
Nominacije, ali u drugim kategorijama imaju i zvezde poput Madone (najbolji ples u spotu), Rijane (najbolji ¾enski video), Kanje Vesta (najbolji hip-hop video), Maraje Keri (najbolji ¾enski video), Meri D¾ej Blajd¾ (najbolji hip-hop video)...
Ceremoniju dodele 7. septembra u Los Anðelesu, vodiæe Rasel Brand.

blic

Dodela MTV nagrada ipak bez Britni Spirs
Autor: Beta - AP |

Amerièka pop pevaèica Britni Spirs neæe nastupiti na sveèanoj dodeli MTV nagrada za muzièki video, tvrdi njen menad¾er, prenose svetske agencije.

Njen menad¾er je rekao da njen nastup nije ni bio predviðen.
"Suprotno medijskim izve¹tajima, nije ni bilo u planu da Britni peva na ovogodi¹njoj dodeli nagrada", pi¹e u saop¹tenju Larija Rudolfa, menad¾era iz diskografske kuæe D¾ajv rekords.
"Ona je usred snimanja novog albuma, koje se odvija neverovatno dobro, i posveæena je radu u studiju", dodao je Rudolf.
Èelnik muzièkog odeljenja MTV mre¾e Van Tofler saop¹tio je u junu da nije iskljuèeno da gledaocima bude ponuðen nastup Britni Spirs. MTV je kasnije objavio da su u toku pregovori da pevaèica u nekakvom svojstvu uèestvuje na dodeli. Ona se pojavljuje u promotivnim spotovima koji najavljuju sveèanost.
Pesma "Piece of Me" Britni Spirs je kandidat za najbolji muzièki video.
Na sveèanoj dodeli 7. septembra u Los Anðelesu, nastupiæe izmeðu ostalih Kid Rok, Lil Vejn, Pink, Rijana, "Paramor" i "D¾onas Braders".

blic

Britni Spirs dobila tri MTV video muzièke nagrade
Autor: Beta | Foto:Reuters |

Godinu dana posle katastrofalnog poku¹aja povratka na scenu na dodeli Em-Ti-Vi video muzièkih nagrada, Britni Spirs je ove godine trijumfalno odnela tri statute na ceremoniji u nedelju uveèe.

Pop pevaèica, èija je karijera poslednjih godina bila u senci skandala i ispada, dobila je nagrade u kategoriji video godine, najbolji pop video i najbolji video ¾enskog izvoðaèa, a sve to zahvaljujuæi hitu "Piece of Me", javile su agencije.

Nagrade na 25. ceremoniji odr¾anoj u Los Anðelesu dobili su i r&b pevaè Kris Braun za "With You" u kategoriji najbolji mu¹ki video, "Linkin Park" za "Shadow of the Day" za najbolji rok video i reper Lil Vejn za "Lollipop" za najbolji hip-hop video.

blic

Novi album Britni Spirs na njen 27. roðendan
Autor: Beta | Foto:askmen.com | Blic

Novi album amerièke pop pevaèice Britni Spirs pojaviæe su prodaji 2. decembra, na njen 27. roðendan, saop¹tila je njena diskografska kuæa a prenose agencije.

Album "Circus" biæe objavljen ne¹to vi¹e od godinu dana od njenog prethodnog albuma "Blackout", navodi se u saop¹tenju D¾ajv rekordsa.
Prvi singl sa novog albuma biæe numera "Womanizer", dodao je isti izvor.