®ivot iz snova - u hotelu

Started by Roben, 12-09-2007, 19:55:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Roben

®ivot iz snova - u hotelu

Kada se jedan britanski par prijavio u skromnu hotelsku sobu, toliko im se dopalo ¹to ne moraju sami da èiste i kuvaju, da su odluèili da ostanu 22 godine!

Dejvid i D¾in Dejvidson krenuli su da posete staru i bolesnu tetku u Staford¹iru 1985. godine, i odseli u neuglednom hotelèiæu "Travelod¾" pored puta. Kada je tetka preminula èetiri meseca kasnije, Dejvidsoni su se iselili iz stana u ©efildu i nastanili se za stalno u hotelskoj sobi.

Po¹to "Travelod¾" ima lanac objekata ¹irom Britanije, Dejvidsonovi su se pre deset godina preselili u njihov hotel u Grentemu, Linkoln¹ir, gde i dalje ¾ive.

"Osoblje hotela nam je kao porodica" ka¾e Dejvid (79).

"Dobijamo odliène cene, po¹to rezervi¹emo dosta unapred. Divno je kada vam je posteljina èista i ispeglana svakog jutra" rekao je on "Tajmsu".

"Ovo je mnogo bolje i jeftinije od staraèkog doma. Od svakog obroka deli nas samo parking, a ako ¾elimo ne¹to da proslavimo, odemo u neki od gradskih restorana. Ovde nas zaista maze i paze" rekla je D¾in.

Hotelski sme¹taj za skoro èetvrt veka ko¹tao je Dejvidsonove veæ oko 200.000 dolara. "Tajms" je procenio da su za te pare mogli u rodnom mestu da kupe dvosobnu kuæu.

(MONDO)