Prostorija za pu¹aèe na fakultetu?

Started by Enea, 11-09-2007, 13:43:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Enea

a kada cjemo da im trazimo jednu, samo jednu pushionicu?

Bred

[off]imate ws-Je[/off]  :K

aziraphale

Quote from: Enea on 11-09-2007, 13:43:46
a kada cjemo da im trazimo jednu, samo jednu pushionicu?

nije losha ideja.

stef? sta mislis o tome?

Wlada

ko pusi taj zdravlje rusi!  :shock

Enea

mojne, e! kao da to ne znam!
diskriminacija.

ovih dana gledam i ne verujem, kolege i k-ce koje nikako ne bih mogla da zamislim sa pljugom- eto propushile, i to sada, kada je cilj nikad vidljiviji..

stef?

vlada89

I ja sam protiv pusionice...  :F 

Enea

i ja sam protiv tvog avatara :cvet

kako mozesh da budesh protiv nechega, kada ne znash ni shta je?

aziraphale

Quote from: vlada89 on 11-09-2007, 16:16:34
I ja sam protiv pusionice...  :F 

ako je bude, a ti mojne da dolazis...
ima i profesora i asistenata koji pushe, kao i studenata. trebalo bi obezbediti neki prostor.

vlada89

U sine ako vam je lakse ubite me... Jednostavno sam ucesnik (ovde) za sve akcie koje su protiv droge i pusenja. Mislim necu nikom da solim pamet sta je i koliko je stetno... A slobodna zemlja je ovo, tako da imam prava na svoje misljenje a vi se slobodno gusite tamo, meni ne smeta  :happy:

Enea

a shta ti uopshte trazish na ovoj temi?

Ivana_89

pa zato i tra¾e pu¹ionicu  :)):

bolje da postoji pu¹ionica nego da se kriju negde po æo¹kovima...  :cvet

ArUeNaWiThRa

slazem se da treba da imaju pusaci prostoriju, da se ne smrzavaju zimi...samo pazite da vam ne daju tipa ''prostoriju za pusenje'' koja je zapravo bivsa tetkicina ostava za metle,bez prozora...usmrdecete se gadno, a u jednoj firmi sto sam bila sa mamom jednom, postoji pusionica,a kako izlaze ljudi iz nje, nije im dobro, onako suze im oci kaslju,ko da su pustali gas unutra. eto tako samo savetujem da budete konkretni sa zahtevom:)  

Enea

eh da je te srecje da se pushi po cjoshkovima...

da studije nisu bile takve kakve jesu, garantujem da barem polovina trenutnih nikada ne bi propushila..

stari studenti, znaju na shta mislim... vezbe od 00-24 a piksle po celom fakultetu..

a ne, ne moze zbog EU
Realno.
Kakva eu, samounishticjemo se... mi, kao ljudi..

igrackica

E, stvarno, moramo da pusimo, dosta vise da trcim sa treceg sparata B kule na 5 min napolje, u mantilu na minus ne znam ni ja, da povucem 3 dima i opet trcim nazad. Bar neki prostor, zalazem se :)
Vlado, naravno da imas pravo na svoje misljenje, Enea, on isto tako ima pravo da bude na ucesnik u bilo kojoj temi! :F
On je moj sticenik  :wink:

aziraphale

Quote from: igrackica on 11-09-2007, 18:24:41
On je moj sticenik  :wink:

a, enea je moj, prema tome, be nice. :>
(uuuuu, pravimo klanove po forumu!!)